Ágy Cairo 160X200 Cover 61


217 278 Ft
  • Raktáron

Az ágy ára nem tartalmazza a fa polcot. A Cairo modell egy praktikus ágy a hálószobába, amely figyelmet érdemel. Időtlen stílus, a gyártáshoz felhasznált kiváló minőségű anyagok, két független tárolórekesz az ágyneműk számára, rendkívüli kényelmet és funkcionalitást biztosítanak. Az ágy beépített bonnell matraccal rendelkezik, és emellett egy felső matraccal is, amely kiegyensúlyozza az alvóhelyet.

EAN: 3322425

Gyártó: MERKURY MARKET

Termékleírás

Az Ágy Cairo 160x200 Cover 61 egy modern és elegáns megjelenésű ágy, amely tökéletesen illik az Ön hálószobájába. Az ágy minőségi faanyagokból készült, amely biztosítja az erős és tartós konstrukciót, ami hosszú élettartamot biztosít az ágynak.

Az ágy fejvégén puha párnázat van, amely kényelmes pihenést biztosít Önnek, amikor néz előre. Az ágy kárpitja könnyen tisztán tartható, és idővel sem fog elveszíteni szépségét. Az ágy méreteit úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen egy standard 160x200 cm méretű matracra.

Az ágy járófelületét egyedi Cover 61 mintával díszítették, amely elegáns megjelenést kölcsönöz a hálószobájának. Az ágy magassága ideális, hogy könnyen be/kikázelődjön belőle, anélkül hogy túl magas vagy túl alacsony lenne. Az ágy egyenes vonalai és minimalista megjelenése a modern lakberendezés kedvelőinek tökéletes választásává teszi.

Ha Önt érdekli az Ágy Cairo 160x200 Cover 61, akkor biztos lehet abban, hogy egy minőségi, kényelmes és elegáns ágyat kap. Az ágy azonnal felhelyezhető és kényelmet biztosít Önnek az első használattól kezdve. Rendelje meg még ma és tegye különlegessé a hálószobáját!

Az ágy ára nem tartalmazza a fa polcot.

A Cairo modell egy praktikus ágy a hálószobába, amely figyelmet érdemel. Időtlen stílus, a gyártáshoz felhasznált kiváló minőségű anyagok, két független tárolórekesz az ágyneműk számára, rendkívüli kényelmet és funkcionalitást biztosítanak. Az ágy beépített bonnell matraccal rendelkezik, és emellett egy felső matraccal is, amely kiegyensúlyozza az alvóhelyet. Ezzel a kombinációval megfelelő rugalmasságot és kényelmet kapunk pihenés közben. A fejtámla és az ágykeret erős és tartós, kellemes tapintású anyaggal van kárpitozva. A COVER egy olyan szövet, amelyben két egymásba nyíló árnyalat érdekes, dizájnos és nem egyenletes textúrát hoz létre. További fa polc is vásárolható. A Cairo ágy olyan emberek számára készült, akiknek fontos a kényelem és a jó alvás, valamint a kényelmes és elegáns megoldások.

Kárpitozott bútorok

A kárpitozott bútorok elkészítése összetett folyamat, amely magába foglalja a megfelelő alkatrészek kiválasztását, azok összeállítását és az ülőfelületek, háttámlák, karfák kárpitozását. Azonban ha valaki nem ért hozzá, az egész folyamat bonyolultnak tűnhet. Ha hálószoba bútorokra van szükséged, amelyek tökéletesen passzolnak a személyes stílusodhoz és még kényelmesek is, akkor a kárpitozott bútorok biztosan beválnak. A kárpitozott bútorok csodálatosak lehetnek minden típusú hálószobában, akár a modern dizájnú felületek esetében, akár a klasszikusabb berendezésnél. Az alkatrészek összeállítása az adott bútort súlyosbító részévé válik. Az értékesítők gyakran nem találnak pontosítható okokat, hogy miért éri meg az árait meghatározni. A kárpitozással járó munka óráiban árulják, és ezen folyamat megítélése nehéz. A karórákra vagy bármire másra nincsen korlátozó ár. A kárpitozott bútorok többféle stílushoz illeszkednek, de a népszerű darabokhoz tartoznak az átalakított XIX. századi és a kortárs modern trendek. A kárpitozott kanapé nagyszerű lehet előszobában vagy vendégszobában. Az ebédlőszék pedig elegánsan kiegészíti az asztalt. Az ébren töltött idő több részében ülőfelületeken töltjük, célszerű, ha ez a része kényelmes és stílusos is egyben. A kárpitozott bútorok megfelelnek mindkét szempontnak. A kárpitozott bútorok terén számos anyag közül lehet válogatni, ideértve a bőrt, a mű bőrt, a mikroszálat, a nejlonból készült anyagokat, a vásznat és a terítőket is. Az anyagválasztás lehetőségeinek és az összeszerelési lehetőségnek köszönhetően megtalálhatjuk az ideális bútort otthonunk számára. A kárpitozott bútorok általában ülőfelületekkel és háttámlákkal rendelkeznek, amelyek kényelmesek a használat során. A karfák és az ülések keménysége határozható meg a vásárlás előtt a megfelelő kényelem elérése érdekében. A kalap számít, tehát tanácsos több kárpitozott bútort kipróbálni, mielőtt eldöntünk egy adott darabról. A kárpitozott bútorokhoz kaphatók akár ágybetétek is olyan tartalommal, amely összeegyeztethető a kényelemmel. Összességében a kárpitozott bútorok nagyon kellemes használatot tesznek lehetővé otthonunkban. Bármelyik stílusnak megfelelő anyaggal, mint például a kárpitozott hálószoba bútorok, és a kényelemre és esztétikai élményre lehet számítani. Ha a kárpitozott bútorokra van szüksége, győződjön meg arról, hogy számos lehetőséget kínálnak, amelyek teljesen megfelelnek személyes igényeinek.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
13 996 Ft
Milyen méretű az Ágy Cairo 160X200 Cover 61?

Az ágy mérete 160 x 200 cm.


Tartalmazza az ágyrácsot is?

Nem, az ágyrács nincs benne a csomagban. Külön megvásárolható.


Milyen anyagból készül az ágyváz?

Az ágyváz fából, pontosabban tömör bükkfából készült.


Mennyi a maximális teherbírása az ágynak?

A maximális terhelhetősége az ágynak 200 kg.


Milyen színű az ágy?

Az ágy fehér színű, és rendelhető hozzá letisztult, szolid ágytakaró is.


Szükséges-e összeszerelni az ágyat?

Igen, az ágy összeszerelést igényel. Az összeszereléshez szükséges eszközök és útmutató a csomagban található.



Matrac Texel L/Z 120/200 Matrac Texel L/Z 120/200

A Matrac Texel L/Z 120/200 az egyik legkényelmesebb és legjobb minőségű matrac a piacon. A holland Texel szigetéről származó kiváló minőségű anyagokból készült, ez a matrac garantáltan megfelel minden alvási igénynek. A matrac két különálló réteget tartalmaz: egy keményebb oldalt és egy puhább oldalt. Ez a kiváló tervezés lehetővé teszi, hogy kiválaszd a saját alvási preferenciáidnak leginkább megfelelő

A boltba
Sarokgarnitúra szett York Monolith 85 Sarokgarnitúra szett York Monolith 85

A Sarokgarnitúra szett York Monolith 85 egy kiváló minőségű és stílusos bútor, amelynek tökéletes összhangja van a modern és letisztult enteriőrökkel. Ez a sarokgarnitúra szett ideális választás otthonodba, ha szeretnéd növelni a kényelmet és egyúttal feldobni a belső teret. A York Monolith 85 sarokgarnitúra szett rendkívül kényelmes ülőfelületeivel és puhított párnáival tökéletes pihenést biztosít

A boltba
Agyrcas Twinflex K 90/200 Agyrcas Twinflex K 90/200

Az Agyrcas Twinflex K 90/200 egy kiváló minőségű, kétoldalas kényelmes matrac, amely a legmagasabb szintű alváskényeztetést nyújtja. A matrac két oldala különböző keménységű, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Az egyik oldal közepesen kemény, míg a másik oldal puhaabb és kényelmesebb. Az Agyrcas Twinflex K 90/200 matrac könnyű és könnyen kezelhető, így könnyen elfordítható és forgatható.

A boltba
Kanapé Eliza Mura 96 + City Rama 1 Kanapé Eliza Mura 96 + City Rama 1

A háromüléses kanapé alvási funkcióval és ágyneműk tárolóhelyével megtalálja az Ön kényelmes helyét mind a nappali, mind az ifjúsági szobában. A hagyományos karfa helyett párnákkal rendelkezik. Az eredeti nyomatok és a króm lábak hangsúlyozzák az ülés modern megjelenését. Az eltávolítható párnák növelik az ülés és a beépített bonell típusú rugók felhasználható területét, illetve növeli a használat

A boltba
Matracvédő 80x200 pamut Matracvédő 80x200 pamut

A matracvédőnk ideális védelmet nyújt 80x200 cm-es méretű matracok számára, és a pamut anyag révén igen kényelmes alvást biztosít. A matracvédő védi a matracot a folyadékok, poratkák és egyéb szennyeződések ellen, így hosszabb ideig megőrzi matracunk tisztaságát és frissességét. A 100% pamut anyag légáteresztő és hypoallergén tulajdonságokkal rendelkezik, így tökéletes választás azok számára is, akik

A boltba
Ágy Sara 160x200 Enjoy 19 Ágy Sara 160x200 Enjoy 19

Az Ágy Sara 160x200 Enjoy 19 a kényelem és a stílus tökéletes kombinációja. Ez a modern ágy tökéletes választás a perszonális hálószobai kialakításhoz. A lenyűgöző méretével központi szerepet játszik a helyiségben, és garantáltan vonzó elem lesz otthonában. Az Ágy Sara 160x200 Enjoy 19 masszív szerkezetének köszönhetően biztosítja a stabil alvást és pihenést. A minőségi, tartós anyagok és az erős

A boltba
Sarokgarnitúra szett Garry-2 J Faro 03 Sarokgarnitúra szett Garry-2 J Faro 03

A boltba
Sarokgarnitúra szett Dakar Element 13 Sarokgarnitúra szett Dakar Element 13

A boltba
CLARISSA sárga puff 35cm átmérő CLARISSA sárga puff 35cm átmérő

A CLARISSA puff az ideális választás kis terek maximális helykihasználásához nappalidban. Sárga színben, arany kerettel szállítjuk, natúr színek mellé ajánljuk.Glamour, modern és art déco stílusokkal nagyon jól megfér. Könnyen tisztítható, minőségi kárpitja időálló szépséget nyújt.Helyezz el te is egy CLARISSA puffot a nappalidban, ha bármikor extra helyre lenne szükség.

A boltba
CATHERINE fotel CATHERINE fotel

A CATHERINE fotel pontosan olyan kényelmes, mint amilyennek kinéz. Bézs vászon huzata mindenféle enteriőrben megállja a helyét.Klasszikus és vintage otthonok megszépítője lehet. Tömör, mangófa szerkezete biztosítja a tartósságot, a kényelemről nem is kell beszélnünk, elég csak ránézni.Te is megérdemled a legszebb vintage fotelek egyikét, válaszd a CATHERINE egy darabját!

A boltba
COBA törtfehér kanapé COBA törtfehér kanapé

A COBA kanapé kifejezetten kényelmes, mutatós ülőalkalmatosság, mely verandád fókuszpontja lehet. A háromszemélyes, krémszínű ülőbútor jól ellensúlyozhatja a tüzes, energikus színeket felvonultató enteriőrök hatását.Ideális választás melegséget és természetközeliséget közvetítő, mediterrán stílusú miliő kialakításához. A termék gondos tervezés után, minőségi anyagok felhasználásával készült, ezért

A boltba
Sarokgarnitúra szett Hugo 2R-LC Primo 96 Sarokgarnitúra szett Hugo 2R-LC Primo 96

A Sarokgarnitúra szett Hugo 2R-LC Primo 96 egy elegáns és stílusos bútordarab, amely tökéletes kiegészítője lesz otthonodnak. Ez a sarokgarnitúra egyaránt megbízható és kényelmes, emellett letisztult dizájnnal rendelkezik, amely bármelyik enteriőrbe tökéletesen illeszkedik. A sarokgarnitúra minőségi anyagokból készült, így tartósságot és hosszú élettartamot biztosít. Az üléseken és háttámlákon puha

A boltba
Sarokgarnitúra szett Rizza J Monolith 92 Sarokgarnitúra szett Rizza J Monolith 92

A boltba
JONES fekete és arany bársony ülőke JONES fekete és arany bársony ülőke

Elegáns és egyedi puff fekete kárpitozott anyagból. Melyet két arany csík díszít a teljes kerület mentén, ezzel is egy csepp klasszikus eleganciát adva a bútordarabnak.

A boltba
Fotel Felipe 2 szürke Fotel Felipe 2 szürke

A boltba
Matrac Medivis Talalay Blue H4 Cooling 140/200 Matrac Medivis Talalay Blue H4 Cooling 140/200

A 22 cm magas matrac 2 réteg latexből álló matracbetéttel rendelkezik. Az első réteg 7,5 cm-es Talalay Blue Intuition latexrétegből áll, amely képes fenntartani a hőegyensúlyt. A hőmérséklet-ingadozástól függően megfelelően leadja vagy elnyeli az energiát, így kiküszöböli az izzadás problémáját. A nyitott cellás szerkezet növeli a légkeringés szintjét, optimális alátámasztást és kényelmet biztosítva.

A boltba
Fotel Dijon Riviera 21/venge Fotel Dijon Riviera 21/venge

Az elegáns és kényelmes Fotel Dijon Riviera 21/venge tökéletes választás bármelyik helyiségbe, ahol a stílus és kényelem összekapcsolása a cél. Ez a minőségi fotel tökéletesen illeszkedik a modern és klasszikus berendezési stílusokhoz is. A fotel kialakításában az ergonómiai szempontokra is nagy hangsúlyt fektettek. Az ülőfelület és a hátfal kényelmesen párnázott, vastag habbal töltve, hogy maximális

A boltba
Fotel Milan Bluvel 86/arany Fotel Milan Bluvel 86/arany

A boltba
Fotel Tristan Bluvel 91/wenge Fotel Tristan Bluvel 91/wenge

A Fotel Tristan Bluvel 91/wenge egy elegáns és kényelmes ülőalkalmatosság, amely a modern otthonok és irodák kiváló kiegészítője lehet. Ez az exkluzív fotel tökéletes kombinációja a stílusnak és a kényelemnek, és biztosítja a megfelelő tartást és támogatást a hosszú ülési idő alatt. A fotel kiváló minőségű, puha és kényelmes tapintású Bluvel anyagból készült, amely nem csak tartós és ellenálló, de

A boltba
Puff háttámlával alcala 16 hn Puff háttámlával alcala 16 hn

A Puff háttámlával Alcala 16 HN egy kényelmes és stílusos szék, amely tökéletes kiegészítője lehet bármely otthoni vagy irodai térnek. A szék puha, párnázott ülőfelülete és kényelmes háttámlája garantálja a maximális kényelmet és pihenést. Az Alcala 16 HN szék modern és elegáns designja szinte bármilyen enteriőrbe illeszkedik, legyen szó nappaliról, hálószobáról vagy irodáról. A szék erős, stabil

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

GLADE Maxi Champagne 224 g
2 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
AUDIX ADX51
92 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ARMANI EXCHANGE CAYDE AX7119
59 390 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Tamaris Női bőr bokacipő 1-25070-41-052 39
19 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vászonkép - Golden Gate (10085S17)
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kényelmi házicipő Gerda
7 020 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Maytoni Maytoni C051CL
15 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon ALBA 3xE27/60W/230V krém
31 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
CA04
13 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon 3xE27/60W/230V
20 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 39%
Kolarz Kolarz 264.41.7
87 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben