BALI tikfa dísztál


30 890 Ft
  • Raktáron

A tikfából készült BALI dísztál bármely skandináv stílusú konyha vagy étkező ékköve lehet.A fában található kisebb repedések és csomók elhelyezkedésének köszönhetően minden egyes tál teljesen egyedi, ami kézi megmunkálás során nyeri el impozáns megjelenését. Fogantyús kialakításának köszönhetően kényelmesen hordozható, ha a tálban tárolt gyümölcsöket vagy zöldségeket egyik szobából a másikba szeretnénk

Termékleírás

A BALI tikfa dísztál egy elegáns és stílusos kiegészítője lehet bármelyik otthonnak. A termék prémium minőségű tikfa anyagból készült, ami garantálja a tartósságot és hosszú élettartamot. A dísztál modern designja és letisztult stílusa tökéletesen passzol majd bármilyen belső térbe, legyen az nappali, hálószoba vagy akár a terasz. A BALI tikfa dísztál nemcsak dekoratív elemként szolgál, de praktikus is, hiszen tökéletes helyszínt biztosít akár virágok, dísznövények vagy más kisebb tárgyak elhelyezésére is. Ha szeretnél egy olyan kiegészítőt, amely egyszerre stílusos és hasznos, válaszd a BALI tikfa dísztált!

A tikfából készült BALI dísztál bármely skandináv stílusú konyha vagy étkező ékköve lehet.A fában található kisebb repedések és csomók elhelyezkedésének köszönhetően minden egyes tál teljesen egyedi, ami kézi megmunkálás során nyeri el impozáns megjelenését. Fogantyús kialakításának köszönhetően kényelmesen hordozható, ha a tálban tárolt gyümölcsöket vagy zöldségeket egyik szobából a másikba szeretnénk átvinni.

Tál

Az Tál alkatrészségi weboldal egy olyan online áruház, amely minden sütéshez és főzéshez szükséges kelléket kínál a legmagasabb minőségben. Széles kínálatunkban megtalálhatók tálak, tepsik, sütőformák, serpenyők, fazekak, edények és még sok más, ami segítségedre lehet a konyhában. A tálak kategóriájában egyszerű, letisztult, praktikus és dekoratív tálakat találsz, amelyek tökéletesek az étel tálalására és bemutatására. Legyen szó egy egyszerű hétköznapi ebédről vagy egy különleges alkalmi vacsoráról, nálunk minden igényedre megtalálod az ideális tálakat. A sütőformák és tepsik részlegünkben sokféle méretű és formájú termékek közül válogathatsz, így garantáltan megtalálod a tökéletes sütőformát a sütemények, piték vagy muffinok elkészítéséhez. A sütőformák magas minőségű anyagból készülnek, így garantálják a kiváló sütési eredményeket. Az edények és fazekak kategóriában olyan termékeket találsz, amelyek ötvözik a funkcionalitást és az esztétikumot. Kiváló minőségű anyagból készülnek, és hosszú évekig társaid lesznek a konyhában. Válassz a hagyományos vagy modernebb stílusú edények közül, amelyek tűzhelyen, sütőben és akár mikrohullámú sütőben is használhatók. A tál alkatrészségéhez szükséges minden termék a weboldalunkon egyszerűen és gyorsan megrendelhető. Rendelésedet kényelmesen házhoz szállítjuk, így nincs más dolgod, csak válogatni az álmaid konyhai kiegészítői közül. Böngéssz a termékek között és találd meg a neked leginkább megfelelő tálakat, tepsiket és edényeket a Tál alkatrészségi weboldal kínálatából!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

LEAF ezüst tál 41cm LEAF ezüst tál 41cm

Természetközeli minimalizmus.A LEAF ezüstös tál bármely modern étkező, nappali, háló, vagy épp iroda tökéletes kiegészítője lehet. Egyszerűen kialakított levél formája a természet időtálló minimalizmusát juttathatja eszünkbe. Finom mélyedése megóv mindent, amit ide helyezünk: semmi se fog a padlón kikötni. Gusztusosan kínál bármit, amit csak szeretnénk.

A boltba
BURL faragott fa tál 50cm BURL faragott fa tál 50cm

Kedveled a kézzel megmunkált, natúr darabokat? Szeretnéd ízlésesen tárolni a megvásárolt élelmiszert? Ha a válasz egyértelműen igen, a BURL 50 cm-es faragott fa tál tökéletes választás lehet számodra.A natúr színekben pompázó, absztrakt formavilágot idéző, kezeletlen tömörfából és tikfából készült tál lehengerlő látványt nyújt otthonod bármely pontján. A pazar funkcionalitás pedig csak hab a tortán

A boltba
ORIENT arany alumínium dísztál ORIENT arany alumínium dísztál

Az ORIENT dísztál felfrissítheted nappalid vagy étkeződ dekorációját és harapnivalókat is kínálhatsz belőle. Patinás arany felülete jól ellensúlyozhatja a mélyebb, komorabb színeket.Csodásan mutathat egy fényűző, art déco stílusú otthonban. A dekoratív tálka lyukacsos mintázatát kézzel kalapálták.Dobd fel az otthonod a szemrevaló ORIENT dísztállal.

A boltba
ORIENT ezüst alumínium dísztál ORIENT ezüst alumínium dísztál

Az ORIENT dísztál felfrissítheted nappalid vagy étkeződ dekorációját és harapnivalókat is kínálhatsz belőle. Patinás ezüst külseje és fényes arany belseje jól ellensúlyozhatja a mélyebb, komorabb színeket.Csodásan mutathat egy fényűző, art déco stílusú otthonban. A dekoratív tálka lyukacsos mintázatát kézzel kalapálták.Dobd fel az otthonod a szemrevaló ORIENT dísztállal.

A boltba
LEONARDO TERRA tál 39cm teakfa alapon LEONARDO TERRA tál 39cm teakfa alapon

A LEONARDO TERRA tál egyszerre modern és természetközeli design-ja ideális kiegészítője lesz otthonodnak. A 39 cm átmérőjű tál teakfa alapon áll, így a természet szépségét vigyünk az asztalunkra. A prémium minőségű üveg tál nagyobb terekben is jól mutat, és tökéletes választás lehet akár vendégváró falatkák, saláták vagy más ételkülönlegességek tálalásához is. A könnyedén tisztítható és higiénikus

A boltba
GINKGO ezüst alumínium dísztál 42 cm GINKGO ezüst alumínium dísztál 42 cm

A GINKGO dísztál segítségével előszobád és nappalid is stílusossá válhat. Már első ránézésre látszik, hogy a készítők a tervezésnél a páfrányfenyő levelét vették alapul és csillogó, ezüstös felülettel tették még egyedibbé.Jól mutathat olyan belső terekben, ahol a természet szeretete kapja a központi szerepet. Nemcsak szép, de praktikus is egyben, hisz előszobádban ideális fészke lehet a kulcsoknak

A boltba
LEONARDO LIMITED salátás tál bambusz kanállal 26cm LEONARDO LIMITED salátás tál bambusz kanállal 26cm

 

A boltba
LEONARDO PESARO arcos tojás 10cm LEONARDO PESARO arcos tojás 10cm

 

A boltba
LEONARDO CALDO dekor tál 40cm, fagyöngy LEONARDO CALDO dekor tál 40cm, fagyöngy

Leonardo Caldo dekor tál 40cm, Fagyöngy

A boltba
LEONARDO ALABASTRO dekortál 26cm bézs LEONARDO ALABASTRO dekortál 26cm bézs

Ha arra vágysz, hogy otthonodnak meghitt hangulata legyen, az ALABASTRO kollekció kézzel készített, egyedi üvegtáljával ennek megvalósítása szinte gyerekjáték. Ennek a gyönyörű kerek, hajlított üvegű darabnak, már önmagában is különlegesen bájos a megjelenése. Hozd létre azt a miliőt, amire vágysz.

A boltba
LEONARDO ALABASTRO tál 28cm kerek bézs LEONARDO ALABASTRO tál 28cm kerek bézs

Az ALABASTRO sorozat kézzel készített táljával különleges atmoszférát teremthetsz otthonodnak. Az elegáns bézs színű üveg különösen kellemes, harmonikus megjelenést biztosít. Kerek formájával ez a tál tökéletesen illeszkedik egy álmodozó és érzéki stílusú otthonhoz. Minden darab egyedi, kézzel készült. Ajándékozd meg magad ezzel a gyönyörű bézs tállal.

A boltba
LEONARDO CUCINA OPTIC tálka 14cm LEONARDO CUCINA OPTIC tálka 14cm

A CUCINA OPTIC sorozat tálkájával szebbé varázsolhatja az étkezéseket, könnyebbé teheti a mindennapi életét. A fényvisszaverődésnek köszönhetően az üveg mintája háromdimenziósnak hat, Ön is gyönyörködhet a fényjátékában. A tálka mosogatógépben is biztonságosan elmosható.

A boltba
LEONARDO DEKO kerek sütőforma tortatállal LEONARDO DEKO kerek sütőforma tortatállal

Leonardo GB kerek sütőforma tortatállal

A boltba
LEONARDO MATERA SAND tálka 12cm LEONARDO MATERA SAND tálka 12cm

MATERA Sand tálka 12cm - Leonardo

A boltba
LEONARDO MICIA cica figura 6cm üveg LEONARDO MICIA cica figura 6cm üveg

 

A boltba
LEONARDO PESARO ülő nyuszi 9cm, fehér LEONARDO PESARO ülő nyuszi 9cm, fehér

 

A boltba
MANGGA bambusz gyümölcskosár 24 cm MANGGA bambusz gyümölcskosár 24 cm

Az Indonéz szigetek nélkülözhetetlen kiegészítője a rovarhálóval ellátott gyümölcskosár. A bambuszból készített kosár aprólékos kézimunka eredménye, így biztos lehetsz benne, hogy hasznos és gyönyörű darabja lesz a mindennapjaidnak.

A boltba
SAYUR fa alátét SAYUR fa alátét

Igazán stílusos konyhai kiegészítő, mely a vidám családi pizzázások nélkülözhetetlen darabja. Teakfából készített, kézzel megmunkált darab, mely nem csak időtálló, de natúr színének köszönhetően bármilyen konyha stílusos kiegészítője lehet.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

GLADE Maxi Champagne 224 g
2 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
AUDIX ADX51
92 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ARMANI EXCHANGE CAYDE AX7119
59 390 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Tamaris Női bőr bokacipő 1-25070-41-052 39
19 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vászonkép - Golden Gate (10085S17)
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kényelmi házicipő Gerda
7 020 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Maytoni Maytoni C051CL
15 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon ALBA 3xE27/60W/230V krém
31 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
CA04
13 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon 3xE27/60W/230V
20 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 39%
Kolarz Kolarz 264.41.7
87 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben