BANGLI elefánt szobor


14 900 Ft
  • Raktáron

A fekete-arany elefánt szobor a jó szerencse, a bölcsesség, a hosszú élet, a jámborság és a siker szimbólumaként pozitív energiával tölti meg a teret, elegáns dizájnja pedig esztétikussá és kifinomultabbá varázsolja környezetét.

Termékleírás

A fekete-arany elefánt szobor a jó szerencse, a bölcsesség, a hosszú élet, a jámborság és a siker szimbólumaként pozitív energiával tölti meg a teret, elegáns dizájnja pedig esztétikussá és kifinomultabbá varázsolja környezetét.

Konzol, fülke, egyéb díszítõelem

Az otthoni kialakítás során a konzolok, fülkék és egyéb díszítőelemek elengedhetetlenek ahhoz, hogy a tér harmonikus és stílusos legyen. Ezek a kiegészítők nem csupán praktikus funkciót látnak el, hanem egyedi stílust és hangulatot kölcsönöznek a helyiségnek. A konzolok számos módon használhatók otthonunkban. Egy keskeny falon is remekül mutatnak, ide helyezve növényeket, képeket vagy más dekorációs tárgyakat. Szintén ideális megoldás lehet a konzol asztal a bejárati részén, ahol a kulcsokat vagy egyéb apró tárgyakat helyezhetjük el. Egy stílusos konzol megadja a hely személyiségét és egyedi atmoszférát teremt. A fülkék is kiválóan alkalmasak tárolóhelyként a konyhában, nappaliban vagy a hálószobában. Lehetőség van beléjük helyezni könyveket, dísztárgyakat vagy bármi mást, amire szeretnénk, hogy könnyen elérhető legyen. A fülkék praktikus és esztétikus megoldást jelentenek, amelyek hozzájárulnak a helyiség rendezettségéhez és letisztultságához. Az egyéb díszítőelemek szintén fontos szerepet töltenek be otthonunkban. Egy gyönyörű belső dekoráció, mint például gyertyatartók, vázák vagy képkeretek, feldobják a teret és személyessé teszik azt. Ezek a kiegészítők lehetnek a lakásunk egyediségének a kulcsai, amelyek segítenek kifejezni az egyéni ízlésünket és stílusunkat. A konzolok, fülkék és egyéb díszítőelemek kiválasztásánál fontos figyelembe venni a tér adottságait és a meglévő bútorok stílusát. Fontos, hogy harmonizáljanak egymással és illeszkedjenek a többi díszítőelemhez, hogy összhangot teremtsenek. Figyeljünk arra is, hogy a kiegészítők praktikus és funkcionális legyen, ne csupán dekoratív szerepet töltsenek be. Összességében az otthoni konzolok, fülkék és egyéb díszítőelemek nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy személyessé és stílusossá tegyük a lakásunkat. Válasszunk olyan kiegészítőket, amelyek tükrözik az egyéniségünket és az otthonunk karakterét, és élvezzük a helyiség hangulatának átalakulását ezek segítségével. Legyen a lakásunk tükröződése az egyedi stílusunknak és kreativitásunknak!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

KING AND QUEEN fehér üvegszál dísztárgy KING AND QUEEN fehér üvegszál dísztárgy

A KING AND QUENN dísztárgy szettel kiegészítheted vagy felpezsdítheted otthonod dekorációját. A sakkfigurák fehér színe eleganciát sugároz és nagyszerűen mutathat világos enteriőrben.A minimalista dizájnnak köszönhetően fiatalos, modern külső terekhez nagyon jól illeszkedik.

A boltba
KAIROS fekete acél fali dekoráció KAIROS fekete acél fali dekoráció

A KAIROS fali dekorációval olyan vonzó és egyedülálló nappalid, hálószobád vagy étkeződ lehet, amilyenre mindig is vágytál. Egyesül benne az ezüst és bronz hatású felületek finomsága a szénszínű elemek erőteljes megjelenésével.Könnyű elképzelni olyan, kortárs stílusú enteriőrökben, amelyeknek art déco hatások kölcsönöznek fényűző hangulatot. Függőleges elrendezésének hála a falra akasztva optikailag

A boltba
WINDY bronz vas fali dekoráció WINDY bronz vas fali dekoráció

A WINDY fali dekoráció igazán karakteres, látványos dekor elem, mellyel felpezsdítheted az egyhangú helyiségeket. Összefonódó, aranyszínű ágakat ábrázol őszi árnyalatokban pompázó levelekkel telve.Trendi és modern dísztárgy, természetből merítkező, különleges designnal. Fémből készült, ezért rendkívül strapabíró, miközben légies látványt nyújt.Teremts munkához és pihenéshez is ideális közeget a WINDY

A boltba
DOORSTOP rózsaszín és arany pamut ajtótámasz DOORSTOP rózsaszín és arany pamut ajtótámasz

Az ajtótámasz rendkívül hasznos kiegészítő ablakok nyitva tartásához egy szép nyári napon. Egyben biztosítja, hogy az ajtó se csapódjon be az első széllökésnél. A bársony háromszöget arany medál díszíti, így az otthonod bármely pontjába egy kis eleganciát csempészhetsz vele.

A boltba
FEATHER LEAF I arany és fekete vas dísztárgy FEATHER LEAF I arany és fekete vas dísztárgy

A kanyargós arany vonalakkal díszített dekoráció a fekete alap fenségével kombinálva az elegáns és modern bútorok elengedhetetlen eleme.

A boltba
DOLLY rózsaszín és törtfehér műgyanta dísztárgy DOLLY rózsaszín és törtfehér műgyanta dísztárgy

A romantikus műgyantababa finoman díszíti bútoraid, hogy személyiséget kölcsönözön nekik.

A boltba
PLANET szürke és ezüst vas fali dekoráció PLANET szürke és ezüst vas fali dekoráció

Fémpanel absztrakt leveles díszítéssel. A 3D panel a falak díszítésének új trendje. A lakkozott fém geometrikus, növényi- vagy állati alakok elbűvölő és meglepő vonzerejei minden környezetnek.

A boltba
HALF LEAF II fekete és arany vas fali dekoráció HALF LEAF II fekete és arany vas fali dekoráció

Fémpanel absztrakt leveles díszítéssel. A 3D panel a falak díszítésének új trendje. A lakkozott fém geometrikus, növényi- vagy állati alakok elbűvölő és meglepő vonzerejei minden környezetnek.

A boltba
BUNGY II barna és arany vas fali dekoráció BUNGY II barna és arany vas fali dekoráció

Fémpanel absztrakt virágos díszítéssel. A természet találkozik a művészettel. A 3D panel a falak díszítésének új trendje. A lakkozott fém geometrikus, növényi- vagy állati alakok elbűvölő és meglepő vonzerejei minden környezetnek.

A boltba
LEONARDO MODO dekor szett 10cm szürke LEONARDO MODO dekor szett 10cm szürke

Ez a MODO SUKKULENTE kollekcióból származó összeállítás az elegáns szürke színű üveggel megmutatja a modern stílus szépségét. Ugyanakkor alkotásra is serkenti az Ön képzelőerejét, hogy még szebbé tegye a hétköznapokat. Az egyedi dekorációval megmutathatja saját stílusát. Ez a szett egy szürke üvegtartóból és egy zöld növényből áll. Legyen fantáziadús és válasszon merész darabokat.

A boltba
LEONARDO CALDO télapó figura 10cm csillaggal LEONARDO CALDO télapó figura 10cm csillaggal

Leonardo Caldo Télapó figura 10cm csillaggal

A boltba
LEONARDO SAVONA nyuszi figura 11cm, sárga LEONARDO SAVONA nyuszi figura 11cm, sárga

SAVONA nyuszi figura 11cm, sárga - Leonardo

A boltba
KERBAU fa bivaly fej KERBAU fa bivaly fej

Az uszadékfából, kézzel készített bikafej fali dekoráció egyediségével igazi műalkotássá változtatja szobád falát.

A boltba
LU tengerfű fali dekoráció LU tengerfű fali dekoráció

Gyöngy, kagyló és tengerifű együttese adja a harmóniáját ennek a csodaszép fali dekorációnak. A kézzel készített darab egyaránt tökéletesen mutat a minimalista vagy a modern otthonok kiegészítőjeként. A kagylók, gyöngyök és tengerifű a természet és az indonéz hangulat fantasztikus hírvivői lesznek az otthonodban.

A boltba
MENJANGAN fehér életfa fali dísz MENJANGAN fehér életfa fali dísz

A Menjangan, életfa fali dekoráció magában hordozza a család, az élet körforgása és a növekedés szimbólumát. Jelenléte békességet és nyugalmat sugároz.

A boltba
MUDI türkiz elefánt asztali dekoráció MUDI türkiz elefánt asztali dekoráció

Az elefántok a bölcsesség, bátorság, a kitartás és az erő megtestesítői. Az albézia fából, kézzel faragott türkiz szobor finoman illeszkedik környezetébe, kellemes tónusával kihangsúlyozza otthonod megnyugtató légkörét.

A boltba
PANTAI fekete kagyló díszes tengerifű dekoráció PANTAI fekete kagyló díszes tengerifű dekoráció

Kézzel készített, igényes megmunkálású asztali dísz, ami egyszerre varázsol az otthonodba indonéz hangulatot és áraszt el annak nyugalmával. A kagylókból és tengerifűből készített asztali dísz nem csak a nők számára lehet tökéletes ajándék, hiszen színkombinációja miatt a férfiak otthonában is tökéletesen mutat.

A boltba
AMED fehér törzsi dekoráció AMED fehér törzsi dekoráció

A kézi faragással és white-wash technikával díszített asztali dekoráció naturális textúrájának és tónusainak köszönhetően nagyszerűen illeszthető etno vagy boho stílusú otthonodba.

A boltba
GAYAH menta fa elefántfej fali dekoráció 80 cm GAYAH menta fa elefántfej fali dekoráció 80 cm

A kézzel faragott elefántfej autentikus és dekoratív kiegészítője otthonodnak. A boho, etno és keleti stílusban berendezett belső tereidben egyaránt kellemes légkört teremt környezetében, felerősítve otthonod belső békéjét.

A boltba
GUYUB KAURI fekete asztali dekoráció 40 cm GUYUB KAURI fekete asztali dekoráció 40 cm

Kagylók és álomszép gyöngyök keltik életre a természet minden szépségét ebben az asztali dekorációban. Gondos kezek munkája tette lehetővé, hogy a legapróbb gyöngyök is pontosan ott legyenek, ahol a legszebben mutatnak. Egyedüli dekorációként is tökéletesen mutat majd az asztalodon, hirdetve az indonéz életérzést és a sziget békességét és harmóniáját. Natúr - fekete színösszeállítása bármilyen enteriőrben

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

GLADE Maxi Champagne 224 g
2 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
AUDIX ADX51
92 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ARMANI EXCHANGE CAYDE AX7119
59 390 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Tamaris Női bőr bokacipő 1-25070-41-052 39
19 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vászonkép - Golden Gate (10085S17)
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kényelmi házicipő Gerda
7 020 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Maytoni Maytoni C051CL
15 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon ALBA 3xE27/60W/230V krém
31 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
CA04
13 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon 3xE27/60W/230V
20 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 39%
Kolarz Kolarz 264.41.7
87 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben