Design fotel Taffeta világosszürke


532 759 Ft
  • Raktáron

Design fotel Taffeta világosszürke A Taffeta fotel gyönyörűen kiemelkedik otthonában. A kényelem, az elegancia és a modern dizájn megtestesítője. Formázott háttámlája és karfái biztosítják a szükséges tartást, így maximálisan élvezheti a pihenést. A fa lábak tökéletes stabilitást biztosítanak a bútornak, barna árnyalatuk harmonikusan harmonizál a huzat színvilágával. A semleges színű dizájn könnyen

Gyártó: Sofahouse

Termékleírás

A Design fotel Taffeta világosszürke tökéletes választás mindenki számára, aki egy modern és kényelmes bútordarabra vágyik otthonában vagy irodájában. Az elegáns és stílusos kialakítással rendelkező fotel azonnal vonzza a tekintetet és feldobja a tér hangulatát.

A Taffeta fotel kiváló minőségű anyagokból, legjobb minőségű taffeta szövetből készül, ami nem csak rendkívül tartós és könnyen karbantartható, de rendkívül kellemes tapintású és puhássá teszi a bútordarabot. A világosszürke szín tónusa igazán modern és egyedi megjelenést kölcsönöz a fotelnak, és szépen passzol bármilyen beltéri stílushoz.

A Design fotel Taffeta világosszürke tökéletesen megtervezett formája és ergonomikus kialakítása garantálja a kényelmet és a kényeztetést. A mélyen párnázott ülőfelület és háttámla lehetővé teszi a maximális kényelmet és támaszt biztosít a testnek. A szélén helyezkedő horizontális díszvarrások még elegánsabbá és kifinomultabbá teszik a fotelt.

A felfrissítő és pihentető ülésélmény érdekében a Taffeta fotel kényelmes karfákkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az ellazulást és a lazítást. Az acél lábak szilárd és stabil tartást biztosítanak a bútornak, míg a gumiborítások megakadályozzák a padló karcolását vagy károsodását.

A Design fotel Taffeta világosszürke könnyen integrálható bármilyen belső térbe. Legyen az otthona nappalija, hálószobája vagy akár irodája, ez a modern és elegáns fotel mindenhol jól mutat és stílusos kiegészítője lehet a térnek.

Ne habozzon tovább, és szerezze be a Design fotel Taffeta világosszürke darabját, hogy otthonában vagy irodájában luxus és kényelem várja Önt minden nap. Élvezze a stílust és a kényelmet, amit ez a fantasztikus bútordarab biztosít Önnek!

Design fotel Taffeta világosszürke
A Taffeta fotel gyönyörűen kiemelkedik otthonában. A kényelem, az elegancia és a modern dizájn megtestesítője. Formázott háttámlája és karfái biztosítják a szükséges tartást, így maximálisan élvezheti a pihenést. A fa lábak tökéletes stabilitást biztosítanak a bútornak, barna árnyalatuk harmonikusan harmonizál a huzat színvilágával. A semleges színű dizájn könnyen kombinálható más kiegészítőkkel, bútorokkal, könnyedén beilleszthető különféle belső stílusokba. Élvezze a kellemes és kényelmes ülést. Egyszerűen üljön le, hallgasson pihentető zenét, vagy élvezze kedvenc filmjét és a Taffeta fotel nyújtotta kényelmet.
Méret: 70cm x 83cm x 80cm (sz x ma x mé)Anyag: szövet (100% len), faLábak anyag: gyertyánfaTöltelék: habLábak magassága: 20cmMax. terhelhetőség: 125kgSzín: világosszürke, barna

Fotelek

Üdvözöljük az Fotelek alkatézisének weboldalán! Itt minden megtalálható, amire szüksége lehet, ha elegáns és kényelmes fotelt keres otthonába vagy irodájába. Széles választékunkkal és kiváló minőségű termékeinkkel garantáljuk, hogy megtalálja a tökéletes fotelet, ami tökéletesen illik stílusához és igényeihez. Az Fotelek kategóriában számos különböző stílusú és kialakítású fotelt találhat. Legyen szó modern, minimalista vagy klasszikus stílusú enteriőrről, nálunk mindent megtalál. Választhat a kényelmes és puhított kárpitok közül, vagy ha inkább letisztultabb megjelenést szeretne, választhatunk strapabíró bőr kárpitot is. Az átfogó választékunk lehetővé teszi, hogy kifejezze egyéni stílusát és elképzeléseit. A fotelek tökéletesen illeszkednek otthona vagy irodája díszítésébe. Akár a nappali, hálószoba, iroda vagy tárgyaló helyiségeiben helyezkednek el, biztosan kiemelkedő látványt nyújtanak. Mindegy, hogy egy egyszemélyes kényelmes fotelt vagy egy nagyobb ülőgarnitúrát keres, nálunk megtalálja a legjobb választást. A kényelem és a küllemerősítése mellett az Fotelek alkatézise kiemelkedő minőséget kínál Önnek. Gondosan válogatott anyagokat és minőségi kivitelezést biztosítunk, hogy hosszú éveken keresztül élvezze foteleinket. A stabilitás és a tartósság érdekében alapos teszteknek vetjük alá termékeinket, így garantálva a hosszú élettartamot. Az Fotelek alkatézise könnyen kezelhető weboldal, ahol egyszerűen navigálhat és információt talál az egyes termékekről, mint például méretek, anyagok és színek. Minőségi képek és részletes leírások segítenek abban, hogy megtalálja az Önhöz és területhez leginkább illeszkedő foteleket. Mi fontosnak tartjuk vásárlóink elégedettségét, ezért az Fotelek alkatézisében is kiváló ügyfélszolgálatunk áll rendelkezésére. Ha bármilyen kérdése van a termékekkel kapcsolatban, vagy segítségre van szüksége, szakértő kollégáink mindig szívesen segítenek Önnek. Ne habozzon tovább, látogasson el az Fotelek alkatézisének weboldalára, és fedezze fel a legjobban illeszkedő foteleket, amelyeket el tud képzelni otthonában vagy irodájában!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Fekete hintaszék fehér kerettel Fekete hintaszék fehér kerettel

a hintaszék váza profilozott nyír rétegelt lemezből készült, amely nagyon strapabíróaz üléskeret tömör acélból készülta pamuthuzat és a puha fejtámla moshatóa lábtámasz 5 fokban dönthetőa keret finom ringatást tesz lehetővéa maximális teherbírás 120 kgtermék súlya: 10,5 kg

A boltba
Szék Fado White M-47 Szék Fado White M-47

Szék Fado White M-47

A boltba
Fotel Domino Mono 244 Fotel Domino Mono 244

A boltba
Taburett Next Monolith 37 Taburett Next Monolith 37

Taburett Next Monolith 37

A boltba
Irodai szék Sator Irodai szék Sator

Az irodai szék Sator egy kiváló minőségű és kényelmes választás azoknak, akik hosszú órákat töltenek el ülve a munkahelyükön vagy otthoni irodájukban. Ez a szék különleges tervezésű, modern megjelenéssel rendelkezik, így könnyedén illik bármilyen irodai vagy otthoni környezetbe. A fekete színű szövetborítás elegáns és letisztult látványt kölcsönöz a széknek, így biztosítva, hogy stílusosan tartsd

A boltba
Stílusos fotel Rosa sötétszürke Stílusos fotel Rosa sötétszürke

A Stílusos fotel Rosa sötétszürke a modern design és a kiváló minőség tökéletes kombinációja. Ez a fotel ideális választás bármelyik szoba díszítésére, legyen az nappali, hálószoba vagy akár iroda. A fotel kényelmes és pihentető ülőfelülettel rendelkezik, melynek vastagsága és ergonomikus kialakítása garantáltan megfelelő támogatást nyújt a hosszú ülések során is. A széles, párnázott karfa további

A boltba
Design fotel Rococo sötétszürke bársony Design fotel Rococo sötétszürke bársony

Design fotel Rococo sötétszürke bársony A Rococo design fotel tökéletes hely a pihenésre és a kikapcsolódásra. Bársony dizájnja jellegzetes, Chesterfield stílusú varrással kihagyhatatlan kiegészítője lesz otthonának. A stílusos szék kényelmes ülést biztosít magas karfákkal és háttámlával. Az ezüst fém lábak harmonikus kontrasztot alkotnak a sötétszürke borítással, garantálva a bútor szilárd helyzetét

A boltba
Irodai szék Mauro Fekete/szürke Irodai szék Mauro Fekete/szürke

A boltba
Irodai szék Saturn fehér Irodai szék Saturn fehér

A boltba
Játékszék HC-1004 rózsaszín-lila Játékszék HC-1004 rózsaszín-lila

A szék HC-1004 eredeti és egyedi kialakítású. A szék nem csak a hosszú játékmenetek során garantálja a kényelmet, hanem a számítógép előtti hosszú órákon át tartó munkához is kiválóan alkalmas. Olyan bevált megoldások kombinációja, mint a háttámla dőlésszögének fokozatmentes beállítását lehetővé tevő mechanizmus. Mindenekelőtt biztosítja az egész test helyes pozicionálását, különös tekintettel a gerincre.

A boltba
Játékszék HC-1008 Szürke Játékszék HC-1008 Szürke

A szék HC-1008 eredeti és egyedi kialakítású. A szék nem csak a hosszú játékmenetek során garantálja a kényelmet, hanem a számítógép előtti hosszú órákon át tartó munkához is kiválóan alkalmas. Olyan bevált megoldások kombinációja, mint a háttámla dőlésszögének fokozatmentes beállítását lehetővé tevő mechanizmus. Mindenekelőtt biztosítja az egész test helyes pozicionálását, különös tekintettel a gerincre.

A boltba
Fotel Glam Element 13 Fotel Glam Element 13

A Fotel Glam Element 13 egy lenyűgöző és elegáns darab, amely kiváló minőségű anyagokból készült. Ez a modern tervezésű fotel azonnal feldobja otthonodat vagy irodádat, és biztosítja a kényelmes ülést, amire mindig is vágytál. A Glam Element 13 fotel egyedülálló megjelenést kölcsönöz bármely helyiségnek. Stílusos és letisztult vonalai, valamint a választható színek - gyöngyházfehér, ezüst vagy fekete

A boltba
Fotel Tom inari 22 Fotel Tom inari 22

A klasszikus Tom típusú fotel mindenképpen a kedvenc bútora lesz. A díszítés nélkülözhetetlen elemévé válik. A Bonell rugó használatának köszönhetően az ülés magas kényelmet biztosít, míg a magas háttámla kényelmesen pihenhet kedvenc könyvével, egy csésze teával vagy kedvenc sorozatának megtekintésével.

A boltba
Fotel Cotto bézs Fotel Cotto bézs

A Fotel Cotto bézs egy luxus ülőbútor, amely lenyűgöző stílust és kényelmet nyújt a lakberendezés szempontjából. Egyedi dizájnja és bézs színe a modern és klasszikus otthonokba egyaránt tökéletesen illeszkedik. Ez a fotel kiváló minőségű, tartós és puha anyagokból készül, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és kényelmet. A bézs színű szövet elegáns és könnyen kombinálható más bútorokkal és dekorációkkal.

A boltba
Fotel lábtartóval You&Me Blue Velvet Fotel lábtartóval You&Me Blue Velvet

A boltba
Sezlon Buffalo L Fresh 11 Sezlon Buffalo L Fresh 11

A Sezlon Buffalo L Fresh 11 egy fantasztikus minőségű és stílusos sportcipő, amelyet az aktív életmód kedvelőinek terveztek. Ez a cipő tökéletes választás minden edzéshez és mindennapi tevékenységhez, kényelmével és tartósságával kiemelkedik a többi hasonló termék közül. Ez a sportcipő rendkívül könnyű, így szinte észrevétlenül viselhető hosszabb ideig tartó sporttevékenységek során is, minimális

A boltba
Fotel Kora Riviera 41 Fotel Kora Riviera 41

Elegáns és kényelmes fotel, bármilyen belső kialakításhoz megfelelő. Szokatlan alakja biztosan tetszik majd neked és vendégeidnek. Tökéletesen illeszkedik a nappali belső tereinek bármilyen típusához és színéhez. Egyedi szerkezet modern, de egyszerű stílusban, amely díszítheti a nappali szobáját, és nem csak azt.

A boltba
Fotel Prince Bluvel 91 Fotel Prince Bluvel 91

A Fotel Prince Bluvel 91 tökéletes választás minden modern és stílusos otthonba. Ez a kényelmes és elegáns fotel a legjobb minőségű anyagokból készült, hogy tartós és hosszú élettartamú legyen. A fotel kiválóan illeszkedik a testhez, és egyenesen támogatja a gerincet, így teljes relaxációt és kényelmet biztosít. Az ergonomikus kialakítás lehetővé teszi, hogy órákig üljön benne anélkül, hogy fáradt

A boltba
Fotel Tristan Bluvel 78/arany Fotel Tristan Bluvel 78/arany

A Fotel Tristan Bluvel 78/arany egy lenyűgöző darab, amely stílus, kényelem és elegancia tökéletes keverékét kínálja otthonodba. Ez a fotel egyedülálló kék és arany árnyalat kombinációjával hívja fel magára a figyelmet. Az igazán modern és exkluzív megjelenése tökéletesen illik bármilyen belső térhez, legyen szó nappaliról, hálószobáról vagy akár irodai környezetről. A Tristan Bluvel 78/arany fotel

A boltba
Fotel Sanchez Milton 11 Fotel Sanchez Milton 11

A Fotel Sanchez Milton 11 egy elegáns és kényelmes bútor, amely minden enteriőrben megállja a helyét. Klasszikus és időtlen dizájnja mellett a legmodernebb funkcionalitással rendelkezik, hogy a legmagasabb szintű kényelmet biztosítsa. A fotel kinézete egyszerű, mégis stílusos, így könnyedén illeszkedik bármilyen otthoni vagy irodai berendezésbe. Az ülőfelület és a háttámla bőrborítása prémium minőségű

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Orthomovement Standard talpbetét futás
4 590 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Goldon metalofon 20 színes kő
6 390 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Konyhaszekrény Kate w80su alu szürke mat
54 213 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Szekrény Nelly 2d Szürke/Artisan
30 812 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
55" Hisense 55U6KQ
331 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Star Effect lámpa RGB 80cm
64 349 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Zuhanykabin Etna 120x90 black
139 626 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Fekete flanel ing, férfiaknak
37 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Guess Női papucs FLPHAMFAL03-BLACK 36
31 820 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Sétacipő ARDON®WINNER piros | G3382/36
13 310 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Csillár zsinóron IBIZA 1xE27/60W/230V
9 690 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
B.V.
14 190 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Elstead Elstead
31 090 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Rabalux Rabalux 8800
14 790 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Bőrcsizma sarokkal
68 980 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Eurolamp Csillár zsinóron 6xE27/10W/230V arany
47 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben