thumb image

Férfi melegítőnadrág, piros színben, kontrasztos csíkokkal


  • Ingyenes szállítás lehetséges

Férfi melegítőnadrág, piros színben, kontrasztos csíkokkal, kiváló minőségű anyagból a legújabb divattrendeknek megfelelően.

Gyártó: Dstreet

Termékleírás

Férfi melegítőnadrág, piros színben, kontrasztos csíkokkal, kiváló minőségű anyagból a legújabb divattrendeknek megfelelően.

Nadrágok

Az alkatézis talán egy olyan tényező, amit nem szoktunk figyelembe venni, amikor vásárolunk nadrágot. Pedig az, hogy milyen testalkatunk van, igenis meghatározza, milyen fazonú, szabású és anyagú nadrágot érdemes választanunk. A Nadrágok alkatéziséhez szentelt weboldalunk ebben segít neked. Az általunk összeállított szakértői csoport olyan nadrágokat válogatott össze neked, amelyek figyelembe veszik az alkatodat. Legyen az alacsony, magas, karcsú vagy sportos. Célunk, hogy minden férfi megtalálja az ő testalkatához illő nadrágot, ami tökéletesen illeszkedik rá. Viszont nem csak az alkat számít. Az, hogy milyen szabású nadrágot választasz, nagyban befolyásolja, hogyan fogsz kinézni benne. Fontos, hogy milyen körülmények között fogod viselni a nadrágot, vagyis viselet szerint kiválasztott nadrágokat is találsz nálunk: business, sport, elegáns vagy éppen lezser nadrágok. Az anyag kiválasztása is fontos szempont, hiszen az idények változásával különböző anyagok válnak aktuálissá. Az őszi-téli kollekciónkban a vastagabb, melegebb anyagok dominálnak, míg a tavaszi-nyári kollekciónkban könnyedebbek, légáteresztőek az anyagok. Nadrágjaink egyediek és minőségi anyagokból készülnek. Részletesen kifejtjük, milyen előnyei és hátrányai vannak a nadrágok különböző anyagainak, így segítünk választani a neked leginkább megfelelőt. Az egész oldalunkat úgy állítottuk össze, hogy a lehető legkönnyebben használható és értelmezhető legyen. Azok a férfiak is megtalálják a nekik megfelelő nadrágot, akik eléggé tájékozatlanok a divat világában vagy csak szeretnék frissíteni a gardróbjukat. Összességében azt szeretnénk kihangsúlyozni, hogy a Nadrágok alkatéziséhez tartozó weboldalunk egy olyan megoldás, amely mindenféle kényelmetlenség és kellemetlenség nélkül teszi lehetővé, hogy megtaláld a neked tökéletes nadrágot. A nadrágok minőségi anyagból készülnek, és olyan fazonúak, melyek garantáltan hátrányosan nem befolyásolják alkatodat. Ne vesződj feleslegesen, nézz körül a weboldalunkon és találd meg a hozzád illő nadrágot!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
0 Ft

Etape Sprinter WS Lacl+ VL Etape Sprinter WS Lacl+ VL

A boltba
Etape Lady 3/4 Fekete XL Etape Lady 3/4 Fekete XL

A boltba
Molton Bermuda Molton Bermuda

Puha és rugalmas, ez az a molton bermuda, amelyet számos alkalomra értékelni fog. Elasztikus derékrész. Az oldalsó varrások optikailag megnyújtják az alakot. Kefélt moltonból készült, amely kényelmes viselet. Elasztikus derékpánt + húzózsinór. 2 varrott zseb elöl. Mosható 30 °C-on.

A boltba
Férfi világoskék farmer, dekoratív koponyával Férfi világoskék farmer, dekoratív koponyával

Férfi fvilágoskék  farmer, dekoratív koponyával, kiváló minőségű anyagból, a legújabb divattrendek szerint tervezve.

A boltba
Férfi farmer festéssel, fekete színben Férfi farmer festéssel, fekete színben

Férfi farmer festéssel, fekete színben, kiváló minőségű anyagból, a legújabb divattrendek szerint tervezve.

A boltba
Sárga, női melegítőnadrág Sárga, női melegítőnadrág

Sárga, női melegítőnadrág, kiváló minőségű anyagból és a legújabb divattrendek szerint tervezve.

A boltba
Fekete műbőr nadrág, nőknek Fekete műbőr nadrág, nőknek

Fekete műbőr nadrág, nőknek, kiváló minőségű anyagból, a legújabb divattrendek szerint tervezve.

A boltba
ARDON®VISION aszfaltnadrág rövid | H9117/S ARDON®VISION aszfaltnadrág rövid | H9117/S

deréknadrág térdzsebbel tökéletesen illeszkedik az innovatív tervezési részleteknek köszönhetően, rövidített változatban, minőségi twill anyag, amelynek többsége természetes pamut, légáteresztő és kényelmes viselet, érdekes vizuális elemek, mint a kontrasztos varrás farmerfonallal, csontos cipzárak és a sarok dizájn megerősítése, a hátrész jelentős megnövelése mozgás közben is hátfedést biztosít, rugalmas

A boltba
Nadrág ARDON®URBAN  szürke rövid nadrág | H6474/M Nadrág ARDON®URBAN szürke rövid nadrág | H6474/M

Derekú URBAN nadrág Tabiflex stretch technológiával, rövidített változatban 170-175 cm-es magassághoz, cipzáras lábszárnyílások, ergonomikusan kialakított, karcsú szabás és erős vászonszövet a szakadás ellen, hármas varrás a hangsúlyos részeken a nagyobb tartósság érdekében, nagyszámú praktikus zseb, dupla részek a térdrészen és a térdzsebben, fényvisszaverő elemek, anyag: 65% poliészter, 35% pamut,

A boltba
Nadrág ARDON®URBAN  barna | H6456/56 Nadrág ARDON®URBAN barna | H6456/56

Derékig érő URBAN nadrág Tabiflex stretch technológiával, 176-182 cm magas testalkatúaknak, cipzáras lábszárnyílások, ergonomikusan kialakított, karcsú szabás és erős vászonszövet a szakadás ellen, hármas varrás a hangsúlyos területeken a fokozott tartósság érdekében, nagyszámú praktikus zseb, dupla térdfelület és térdzseb, fényvisszaverő elemek, anyag: 65% poliészter, 35% pamut, vászonszövés, kb.

A boltba
KEILOR nadrág olíva 56 KEILOR nadrág olíva 56

Férfi munkanadrág elasztikus anyagból; 2 oldalzseb és 2 behelyezhető többfunkciós szerszámzseb; \"D\" gyűrű; 1 oldalsó nadrágzseb sarokkal; 1 cipzáras nadrágzseb; 2 betöltött hátsó zseb lábbal; megerősített térdrész lehetőséggel; térdmerevítők behelyezése; nadrágfül, amely akár 5 cm-es hosszhosszabbítást tesz lehetővé; megerősített hátsó rész a nadrág alján; dekoratív varrás; 265 g / m2

A boltba
Fényvisszaverő téli nadrág ARDON®HOWARD sárga | H8940/S Fényvisszaverő téli nadrág ARDON®HOWARD sárga | H8940/S

vízálló téli figyelmeztető nadrág, fényvisszaverő elemekkel EN 20471 szerint, szigetelés 100% poliészter, varratok ragasztott, anyag: 100% poliészter Oxford, szabvány: EN 20471 EN 343, osztály: 1 3:1, szín: sárga, méret: S - XXXL.

A boltba
CXS STRETCH nadrág, férfi, közepes kék-fekete, 62-es méret CXS STRETCH nadrág, férfi, közepes kék-fekete, 62-es méret

Férfi sztreccs nadrág sztreccs anyagból, amely lehetővé teszi a szabad mozgást.

A boltba
Bermuda 4 zsebbel és elasztikus derékkal Bermuda 4 zsebbel és elasztikus derékkal

Arra törekszünk, hogy a legigényesebb vásárlóinkat is kielégítsük, ezért minőségi szabadidőruhák széles kollekcióját készítettük el. Ez a bermuda rövidnadrág elasztikus húzózsinórral ellátott derékrészen. 2 bordazsákkal, 2 combfoltos zsebbel és 2 hátsó foltos zsebbel rendelkezik. Ne hagyja ki egyedülálló minőségüket.

A boltba
Karcsúsító nadrág, lapos has hatás Karcsúsító nadrág, lapos has hatás

A hosszú nadrág karcsúsító szabással is alkalmazkodik a sziluettjéhez. A különleges szabás és az állítható derékpánt gondoskodik a lapos has hatásról. A nadrág egyenes szárú és klasszikus derékmagasságú. Állítható derékrész alagúttal. 2 elülső zseb + 1 kis zseb. 2 hátsó zseb. Az Öko-Tex 100-as szabvány szerint (n° CQ 1216/3 IFTH). Ez a védjegy olyan textiltermékeket jelöl, amelyeket laboratóriumi vizsgálatoknak

A boltba
3/4 nadrág elasztikus derékkal 3/4 nadrág elasztikus derékkal

Bújjon bele a könnyű vászonnadrágba, amelynek kötött, rugalmas derékpántja egész napos kényelmet biztosít! Beillesztett, kötött, rugalmas elasztikus derékpánt az abszolút kényelemért. 5 övhurok. Cipzáras és 2 gombos záródással. 2 elülső zseb. 2 hátsó zseb patenttal és gombbal, 1 zseb a bal oldalon. Húzózsinór a lábszár alján. 100-as Öko-Tex szabvány (n° CQ 1216/3). Ez a védjegy olyan textiltermékeket

A boltba
Egyenes szárú, cropped nadrág, kötött Milano Egyenes szárú, cropped nadrág, kötött Milano

A Milano kötött nadrág tökéletesen illik majd rád! Ráadásul kényelmes viselet. Normál derékmagasság. Egyenes szabás, kivágott hossz. A Milano kötésnek számos előnye van: nem gyűrődik, tökéletesen illeszkedik és rendkívül kényelmes. Széles, kontúros derékpánt övhurokkal, elöl lapos, hátul rugalmas. Húzózsinóros derékrész. 2 szegélyzseb. 2 műzseb szegélyzsebekkel hátul. Gépben mosható.

A boltba
Széles légies nadrág Széles légies nadrág

Stílusos és szellős, ez a széles szárú nadrág szabadon kombinálható kedvenc darabjaival. Légies és folyékony anyag. Normál derékmagasság. Laza szabás. Kontúros derékrész övhurokkal. Cipzár + gomb. 2 elülső zseb. Elülső zsebek cipzárral. Hátul cipzáras záródású. Gépben mosható.

A boltba
Egyszínű, széles nadrág Egyszínű, széles nadrág

Széles szabás, elegáns színek, légies anyag, ez a nadrág összetéveszthetetlen. Magas derékrész. Rugalmas, légies kötött anyag. Formázott derékrész, elöl és oldalt lapos, hátul elasztikus. 2 elülső szegélyzseb. Varrott szegély. Gépben mosható.

A boltba
Farmer gumírozott derékkal, belső lábszárhossz 82 cm Farmer gumírozott derékkal, belső lábszárhossz 82 cm

A maximális kényelem érdekében elasztikus derékpánttal ellátott farmer. Stílusos és kényelmes a minőségi kivitelezésnek köszönhetően. Cipzáras hajtókák + 1 gomb. 2 elülső zseb + zseb + 2 bevarrt hátsó zseb. Egyenes derékrész + elasztikus oldalt. Nadrág szegéllyel befejezett. Az Öko-Tex 100-as szabvány szerint (n° CQ 1236 / 3 IFTH). Ez a védjegy olyan textiltermékeket jelöl, amelyeket laboratóriumi

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Konyhaszekrény Malmo Permbroke D14/RU/2M 284 lava
81 514 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Matrac Medivis Limited Aloe Vera 80/200
89 314 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Konyhaszekrény Infinity K14-60-1KR/5 Crystal White
50 313 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Ágy fenyő LK104–200x200 grey
136 116 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Bose Home Smart Speaker 500 fekete
154 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Bennett & Ross BB-820 BK Blackmore Junior
40 790 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 14%
Képszett gyermekeknek csodálatos színekben
27 430 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 4%
Női cipő Zoey
15 600 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Compatibil HP CF380A black
11 080 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Eglo Eglo 43736
23 590 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Csillár zsinóron TEL 3xE27/100W/230V
27 390 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Paul Neuhaus Paul Neuhaus 819
145 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben