Hógolyó vegyes ásvány karkötő


2 449 Ft
  • Raktáron

8 mm-es hematit és jáde ásvány gyöngyökből gumira fűzött karkötő. Az ékszer dísze két jáde gyöngyből alkotott hóember figura.    Amit a hematitról érdemes tudnod: Ez a metálosan csillogó szürkés-barnás kő más néven "vérkőként" is ismertté vált. Ez az elnevezés nem csak testi gyógyhatásai miatt illik rá, hanem mert csiszolásuk során az ember ujját vérpiros színűvé festi. A hematit egy erős energiakő,

Termékleírás

8 mm-es hematit és jáde ásvány gyöngyökből gumira fűzött karkötő. Az ékszer dísze két jáde gyöngyből alkotott hóember figura. 

 

Amit a hematitról érdemes tudnod:

Ez a metálosan csillogó szürkés-barnás kő más néven "vérkőként" is ismertté vált. Ez az elnevezés nem csak testi gyógyhatásai miatt illik rá, hanem mert csiszolásuk során az ember ujját vérpiros színűvé festi. A hematit egy erős energiakő, segítségével a többi ásványi követ is feltölthetjük.

Lelki gyógyhatás:
A hematit körénk "épít" egy védőkorlátot, amely egyrészt segít bátrabban, céltudatosabban mozogni a világban, másrészt ellenállóbbá tesz a külső befolyásokkal szemben. A hematit fokozza a dinamikánkat, vitalitásunkat, aktiválja az akaraterőnket, javítva ezáltal az életminőségünkön. Mivel aktiváló hatású, így nem ajánlott használata pihenések alkalmával.

Testi gyógyhatás:
A már említett vöröses színe a magas vastartalmából adódik a kőnek, így igen hatásos a vérrel kapcsolatos betegségekre, így tehát pozitívan hat a vérképre, vérszegénység ellen is jó, kiegyenlíti a vérnyomás ingadozásait. Kiváló érelmeszesedés, lábdagadás, visszerek ellen. Hatására a vérömlenyek sokkal gyorsabban elmúlnak. Aranyér ellen is hatásos. Fokozza a test regenerálódási folyamatait, elősegíti a sebek gyógyulását. Segíti a májfunkciókat, így használatuk különösen ajánlott méregtelenítő kúrák során. Segít a rendszertelen menstruációkon is. Babavárás alatti fáradtság enyhítésére különösen ajánlott.

Hozzárendelt mágikus hatás:
Szerencsehozó amulettként ismert volt már a régi korokban, Babyloniában pl. segített a tulajdonosának megnyerni mindent pert. Az ősi Egyiptomban a hematitot a halottak feje alá tették, hogy megkönnyítse a lélek útját az örökkévalóságba. Magát Tutanhamont is egy hematitból készült szkarabeusz kísérte a végtelenbe tartó úton. A hematit ezen kívül megvéd a gonosz átkok ellen és óvja álmainkat.

Csillagjegyei: Bak, Vízöntő, Kos, Skorpió

Csakrája: Gyökércsakra
 

Amit a jádéról érdemes tudnod:

A Jáde egy gyűjtőcsoportja a kövek egy fajtájának.

Lelki gyógyhatása:
Több örömmel és életkedvvel ajándékoz meg minket. Növeli a bennünk lévő szeretetet, a harmónia iránti igényünket.

Testi gyógyhatás:
Szabályozza a szervezet sav-bázis egyensúlyát, illetve vízháztartását is, mivel pozitív hatással bír a vese, húgyhólyag működésére is. Méregtelenítő hatású, segít a méreganyagok kiválasztásában, elvezetésében.

Hozzárendelt mágikus hatás:
Növeli használójának tudatosságát és hosszú, egészséges élettel ajándékozza meg. A kínaiak a jádét a legfőbb erények megtestesítőjének tartják: bölcsesség, bátorság, irgalmasság és szerénység szimbóluma.

Csillagjegyei: Mérleg, Halak, Rák

Csakrái: Szakráliscsakra, Napfonatcsakra, Szívcsakra

 

Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!

Fehér

A Fehér alkatéziséhez tartozó weboldalunk a karkötők kategóriájában kínál különleges és egyedi darabokat. Az alkatézis az ékszerek világában egyre népszerűbbé vált, és a fehér szín egy elegáns és stílusos választás a karkötők terén. A weboldalunkra látogatva garantáltan megtalálhatja a tökéletes kiegészítőt bármilyen alkalomra. A Fehér alkatézisé karkötők kollekciója különleges és figyelemre méltó darabokat kínál a stílus és minőség iránt érdeklődő látogatók számára. Az alkatézisé technikája lehetővé teszi, hogy egyedi és kreatív mintákat alkossunk fehér drót felhasználásával. Ezeknek a karkötőknek a tervezése és elkészítése egyedülálló folyamat, amely a tökéletes egyensúlyt teremti a gyönyörű formák és a tartósság között. A weboldalunkon található különböző karkötők változatos stílusokban és méretekben elérhetőek. Az elegáns és egyszerűbb daraboktól kezdve egészen a bonyolultabb és részletesebb mintákig, mindenki megtalálhatja a saját egyéniségéhez leginkább illő kiegészítőt. A nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre és az odafigyelésre, így biztos lehet abban, hogy a vásárolt karkötő hosszú ideig szép és eredeti marad. A Fehér alkatézisé weboldalunk intuitív és felhasználóbarát tervezésével a könnyű böngészést és a gyors vásárlást biztosítjuk. A karkötők részletes leírásai, méretei és árai megjelennek minden terméknél, így minden információ kéznél van, hogy hozzádöntsön a tökéletes karkötő kiválasztásához. Kínálunk továbbá különböző képek és nézetek, amelyekkel közelről megtekintheti a kiválasztott karkötő részleteit. A Fehér alkatézisé karkötők tökéletes választások ajándékként, vagy ha szeretné fejezni a saját stílusát és egyediségét. Bármilyen alkalomra, legyen szó egy elegáns eseményről vagy egy mindennapi viseletről, ezek a karkötők biztosan emelik a megjelenését és kiegészítik a személyiségét. Tekintse meg weboldalunkat, és fedezze fel a fehér alkatézisé varázslatos világát a karkötők kategóriában!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Kitartás howlit szemcse ásvány karkötő Kitartás howlit szemcse ásvány karkötő

A howlit szemcsék gumira vannak felfűzve. Amit a howlitról érdemes tudnod: A howlitot Henry How-ról, egy 19-ik századi ásványkutatóról nevezték el, aki elsőkét talált rá erre a sokoldalú kőre. A howlit festetlenül matt fehér, vagy elefántcsont-színű, barnás-feketés-márványos erezettel. Lelki gyógyhatás: A howlit támogatja az ítélőképességünket, erősíti az akaratot és a kitartást, ezzel együtt

A boltba
Csillogó jáde és hegyikristály ásvány karkötő Csillogó jáde és hegyikristály ásvány karkötő

A 6 mm-es jáde és roppantott hegyikristály gyöngyök gumira vannak felfűzve. Amit a jádéről érdemes tudnod: A Jáde egy gyűjtőcsoportja a kövek egy fajtájának. A zöld kínai jáde az egyik legnépszerűbb és leggyakoribb a csoporton belül, amelyik hazájában Kínában nemzeti kőnek számít.  Lelki gyógyhatás:  A zöld szín általános nyugtató hatással bír. Igaz ez a jádéra is, mivel csökkenti az agressziót,

A boltba
Tisztaság angyal hegyikristály microcord karkötő Tisztaság angyal hegyikristály microcord karkötő

Az angyalok szerint, ha mindenki megtanulna kérdések, kételyek nélkül bízni az ösztöneiben, a világ sokkal békésebb hely lehetne. Bízz magadban, és válaszd ki saját védőangyal vagy segítő angyalodat! A megérzés útba igazító, és nem megmagyarázó rendszer. Tanulj meg tehát bízni az ösztöneidben anélkül, hogy mindig keresnéd a magyarázatokat, a visszaigazolást. Ez a karkötőnk tökéletesen antiallergén,

A boltba
Bak horoszkópos tejkvarc karkötő Bak horoszkópos tejkvarc karkötő

Ezt a  karkötőt kifejezetten a bak jegy (12.22. - 01.20.) szülötteinek terveztük, készítettük. A karkötő tejkvarc 8mm-es ásvány gyöngyökből és egy fém köztes elemből áll. Az ásvány golyók gumira vannak felfűzve, így kényelmes a hordása. Bak (12.22. - 01.20.) horoszkóp jellemzése: E jegy szülöttje kedves, józan gondolkodású, megfontolt, és anyagias beállítottságú. Zárkózott, ugyanakkor kedveli a társaságot

A boltba
Kos horoszkópos tejkvarc karkötő Kos horoszkópos tejkvarc karkötő

Ezt a karkötőt kifejezetten a kos jegy (03.21. - 04.20.) szülötteinek terveztük, készítettük. A karkötő tejkvarc 8mm-es ásvány gyöngyökből és egy fém köztes elemből áll. Az ásvány golyók gumira vannak felfűzve, így kényelmes a hordása. Kos (03.21. - 04.20.) horoszkóp jellemzése: E jegy szülöttje temperamentumos, dinamikus, értelmes, szellemes. Cselekedetei mindig nagyon határozottak, és ösztönösek.

A boltba
Kos horoszkópos tejkvarc karkötő Kos horoszkópos tejkvarc karkötő

Ezt a karkötőt kifejezetten a kos jegy (03.21. - 04.20.) szülötteinek terveztük, készítettük. A karkötő tejkvarc 8mm-es ásvány gyöngyökből és egy fém köztes elemből áll. Az ásvány golyók gumira vannak felfűzve, így kényelmes a hordása. Kos (03.21. - 04.20.) horoszkóp jellemzése: E jegy szülöttje temperamentumos, dinamikus, értelmes, szellemes. Cselekedetei mindig nagyon határozottak, és ösztönösek.

A boltba
Mérleg horoszkópos tejkvarc karkötő Mérleg horoszkópos tejkvarc karkötő

Ezt a karkötőt kifejezetten a mérleg jegy (09.24. - 10.23.) szülötteinek terveztük, készítettük. A karkötő tejkvarc 8 mm-es ásvány gyöngyökből és egy fém köztes elemből áll. Az ásvány golyók gumira vannak felfűzve, így kényelmes a hordása. Mérleg (09.23. - 10.22.) horoszkóp jellemzése: E jegy szülöttje igen szeretetre méltó, és népszerű. Könnyen barátkozik, ugyanakkor barátai mellett nem kitartó.

A boltba
Oroszlán horoszkópos tejkvarc karkötő Oroszlán horoszkópos tejkvarc karkötő

Ezt a karkötőt kifejezetten az oroszlán jegy (07.23. - 08.23.) szülötteinek terveztük, készítettük. A karkötő tejkvarc 8 mm-es ásvány gyöngyökből és egy fém köztesből áll. Az ásvány golyók gumira vannak felfűzve, így kényelmes a hordása. Oroszlán (07.23. - 08.23.) horoszkóp jellemzése: E jegy szülöttje bátor, erős, nagyvonalú, kezdeményező, és sokszor lusta, zsarnokoskodó. Szereti az életet, éppen

A boltba
Rák horoszkópos tejkvarc karkötő Rák horoszkópos tejkvarc karkötő

Ezt a karkötőt kifejezetten a rák jegy (06.22. - 07.22.) szülötteinek terveztük, készítettük. A karkötő tejkvarc 8 mm-es ásvány gyöngyökből és egy acél köztes elemből áll. Az ásvány golyók gumira vannak felfűzve, így kényelmes a hordása. Rák (06.22. - 07.22.) horoszkóp jellemzése: E jegy szülöttje türelmes, kedves, rendkívül család- és otthonszerető. Szereti a kényelmet, a jólétet. Nagyon kötődik a

A boltba
Szűz horoszkópos tejkvarc karkötő Szűz horoszkópos tejkvarc karkötő

Ezt a karkötőt kifejezetten a szűz jegy (08.24. - 09.23.) szülötteinek terveztük, készítettük. A karkötő tejkvarc 8 mm-es ásvány gyöngyökből és egy fém köztes elemből áll. Az ásvány golyók gumira vannak felfűzve, így kényelmes a hordása. Szűz (08.24. - 09.23.) horoszkóp jellemzése: E jegy szülöttje igen gyakorlatias, racionális, továbbá remekül ért a pénzügyekhez, és a kereskedelemhez. Könnyen tanul,

A boltba
Buddha fehér jáde ásvány karkötő Buddha fehér jáde ásvány karkötő

8 mm-es jáde ásvány gyöngyökből fűzött gumis karkötő. Az ékszert egy Buddha medál díszíti.  Amit a jádéről érdemes tudnod: A Jáde egy gyűjtőcsoportja a kövek egy fajtájának. A zöld kínai jáde az egyik legnépszerűbb és leggyakoribb a csoporton belül, amelyik hazájában Kínában nemzeti kőnek számít. Lelki gyógyhatás: A zöld szín általános nyugtató hatással bír. Igaz ez a jádéra is, mivel csökkenti

A boltba
Buddha fehér jáde ásvány karkötő Buddha fehér jáde ásvány karkötő

8 mm-es jáde ásvány gyöngyökből fűzött gumis karkötő. Az ékszert egy Buddha medál díszíti.  Amit a jádéről érdemes tudnod: A Jáde egy gyűjtőcsoportja a kövek egy fajtájának. A zöld kínai jáde az egyik legnépszerűbb és leggyakoribb a csoporton belül, amelyik hazájában Kínában nemzeti kőnek számít. Lelki gyógyhatás: A zöld szín általános nyugtató hatással bír. Igaz ez a jádéra is, mivel csökkenti

A boltba
Buddha tejkvarc ásvány karkötő Buddha tejkvarc ásvány karkötő

8 mm-es tejkvarc ásvány gyöngyökből, gumira fűzött ásvány karkötő. Az ékszert egy Buddha medál díszíti.    Amit a tejkvarcról érdemes tudnod: Segít felidézni gyermeki énünket, utat nyit az ártatlanság, a lelkesedés felé. A gyermeki ártatlanság, és előítélet mentes kíváncsiságával fedezhetjük fel újra a világot. Erősíti az életbe vetett hitet, feloldja a szomorúságot, bánatot. Serkenti az empátiát

A boltba
Bika horoszkópos tejkvarc karkötő Bika horoszkópos tejkvarc karkötő

Ezt a  karkötőt kifejezetten a bika jegy (04.21. - 05.20.) szülötteinek terveztük, készítettük. A karkötő tejkvarc 8mm-es ásvány gyöngyökből és egy fém köztes elemből áll. Az ásvány golyók gumira vannak felfűzve, így kényelmes a hordása. Bika (04.21. - 05.20.) horoszkóp jellemzése: E jegy szülöttje nagyon kényelmes, nyugodt, és soha nem siet el semmit. Szereti a meleg hangulatú, szépen berendezett

A boltba
Angyal roppantott hegyikristály ásvány karkötő Angyal roppantott hegyikristály ásvány karkötő

Az ásvány golyók gumira vannak felfűzve. Amit a hegyikristályról érdemes tudnod: A kristály szavunkat igen sokféle vonatkozásban használjuk, pl. kristálygyerek, kristálytiszta, kristálygömb, de egy biztosan közös ezekben a szavakban, hogy bármiféle szövegkörnyezetben is fordul elő, biztosan üdítő természetesség és tisztaság jut eszünkbe róla. De nem csak magyar nyelvünk használja gyakran a nevét,

A boltba
Hógolyó vegyes ásvány karkötő Hógolyó vegyes ásvány karkötő

8 mm-es hematit és jáde ásvány gyöngyökből gumira fűzött karkötő. Az ékszer dísze két jáde gyöngyből alkotott hóember figura.    Amit a hematitról érdemes tudnod: Ez a metálosan csillogó szürkés-barnás kő más néven \"vérkőként\" is ismertté vált. Ez az elnevezés nem csak testi gyógyhatásai miatt illik rá, hanem mert csiszolásuk során az ember ujját vérpiros színűvé festi. A hematit egy erős energiakő,

A boltba
Téli szeretet vegyes ásvány karkötő Téli szeretet vegyes ásvány karkötő

A 6 mm-es rózsakvarc, jáde és roppantott hegyikristály gyöngyök gumira vannak felfűzve. Amit a jádéről érdemes tudnod: A Jáde egy gyűjtőcsoportja a kövek egy fajtájának. A zöld kínai jáde az egyik legnépszerűbb és leggyakoribb a csoporton belül, amelyik hazájában Kínában nemzeti kőnek számít.  Lelki gyógyhatás:  A zöld szín általános nyugtató hatással bír. Igaz ez a jádéra is, mivel csökkenti

A boltba
Hópehely tánc jáde és hegyikristály ásvány karkötő Hópehely tánc jáde és hegyikristály ásvány karkötő

A 6 mm-es jáde, és roppantott hegyikristály gyöngyök gumira vannak felfűzve. Kifejetetten nőies, légies ékszer, mely egyaránt feldobhatja a hétköznapi vagy akár ünnepi viseletedet!  Amit a jádéről érdemes tudnod: A jáde egy gyűjtőcsoportja a kövek egy fajtájának. Lelki gyógyhatása: Több örömmel és életkedvvel ajándékoz meg minket. Növeli a bennünk lévő szeretetet, a harmónia iránti igényünket. Testi

A boltba
Vintage vegyes ásvány karkötő Vintage vegyes ásvány karkötő

8 mm-es rózsakvarc, ezüst és rosé hematit gyöngyökből fűzött gumis karkötő. Amit a rózsakvarcról tudnod érdemes: A festetlen rózsakvarc az egész világos, szinte áttetszőtől, a ködös középrózsaszínig terjed. Az egyik legnépszerűbb kövek egyike, amely szépséges küllemének és erős gyógyhatásának köszönhető. Története a görög és római mitológiába nyúlik vissza, amely szerint a rózsakvarc Erósznak és Ámornak

A boltba
MyLove vegyes ásvány karkötő MyLove vegyes ásvány karkötő

8 mm-es tejkvarc és rózsakvarc ásvány gyöngyökből fűzött gumis karkötő. Az ékszert fém gyűrűk is díszítik.    Amit a tejkvarcról érdemes tudnod: Segít felidézni gyermeki énünket, utat nyit az ártatlanság, a lelkesedés felé. A gyermeki ártatlanság, és előítélet mentes kíváncsiságával fedezhetjük fel újra a világot. Erősíti az életbe vetett hitet, feloldja a szomorúságot, bánatot. Serkenti az empátiát

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

GLADE Maxi Champagne 224 g
2 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
AUDIX ADX51
92 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ARMANI EXCHANGE CAYDE AX7119
59 390 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Tamaris Női bőr bokacipő 1-25070-41-052 39
19 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vászonkép - Golden Gate (10085S17)
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kényelmi házicipő Gerda
7 020 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Maytoni Maytoni C051CL
15 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon ALBA 3xE27/60W/230V krém
31 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
CA04
13 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon 3xE27/60W/230V
20 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 39%
Kolarz Kolarz 264.41.7
87 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben