JARRON II barna üveg váza


60 990 Ft
  • Raktáron

Az üvegvázák minden virágkompozíciót műalkotássá tesznek, mind az asztalra, mind a földre helyezve. A spanyol kézművesek szakértelme alapján melegséget és varázslatot kölcsönöznek a klasszikus vagy vintage stílusú környezetnek.

Termékleírás

A JARRON II barna üveg váza egyszerre stílusos és praktikus kiegészítője lehet otthonodnak. A barna színű üveg elegáns megjelenést kölcsönöz a térnek, míg egyszerű, mégis modern designja könnyen illeszkedik bármilyen belső térbe.

Az érdekes formavilágú váza ideális választás lehet friss virágoknak, de akár önmagában is díszítheted vele az otthonodat. Méretei lehetővé teszik, hogy akár nagyobb csokrokat is elhelyezz benne, így mindig friss és színes virágokkal díszítheted otthonodat.

A JARRON II barna üveg váza könnyen tisztítható és tartós anyagból készült, így hosszú távon is szép marad. Ajándékként is kitűnő választás lehet azoknak, akik szeretik az egyedi és praktikus tárgyakat. Szerezd be te is ezt a gyönyörű vázát, és varázsold otthonodat élővé és színessé vele!

Az üvegvázák minden virágkompozíciót műalkotássá tesznek, mind az asztalra, mind a földre helyezve. A spanyol kézművesek szakértelme alapján melegséget és varázslatot kölcsönöznek a klasszikus vagy vintage stílusú környezetnek.

Váza

A Váza alkatézisének weboldala a tökéletes célpont minden otthoni dekoráció kedvelő számára. Az otthoni kellékek kategóriájában széles választék várja az érdeklődőket, akik szeretik az egyedi és stílusos darabokat otthonukba. Az oldalunk célja, hogy minőségi vázák segítségével emelje otthonod hangulatát, és még kellemesebbé tegye otthonod térét. Az Váza alkatézisének weboldala több kategóriába sorolva kínál termékeket, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb vázát. A modern és minimalista stílusú vázák mellett megtalálhatók az antik hatásúak, vagy éppen az extravagáns design darabok is. Legyen szó egy egyszerű, virágokkal teli vázáról vagy egy extravagánsabb alkotásról, nálunk mindenki megtalálja a neki való vázát. Az oldalon könnyen és gyorsan lehet böngészni a termékek között, hiszen részletes leírás és képek segítik a vásárlókat a választásban. Az egyszerű és letisztult design lehetővé teszi, hogy a termékek magukért beszéljenek, és az érdeklődők könnyen megtalálják a nekik tetsző darabokat. Az Váza alkatézisének weboldala nemcsak a vállalkozó szellemű vásárlóknak szól, hanem azoknak is, akik szívesen inspirálódnak és új ötleteket merítenek otthonuk dekorálásához. A blog rovatban rendszeresen frissülő cikkekkel segítjük az érdeklődőket abban, hogyan válasszanak vázát az enteriőrjükhöz, vagy hogyan állítsák össze az ideális dekorációt. Ha szeretnéd feldobni otthonod hangulatát egy vagy akár több vázával, látogass el az Váza alkatézisének weboldalára, ahol garantáltan megtalálod a tökéletes darabot számodra. Legyen szó egyedi designról, vagy éppen klasszikus formákról, nálunk minden stílus megtalálható a vázák világában. Engedd, hogy a vázák által inspirálva otthonod egyedi és stílusos helyiséggé váljon!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

LEONARDO CENTRO váza 34cm félkör LEONARDO CENTRO váza 34cm félkör

A CENTRO sorozatból származó félkör alakú váza érzékiséget hoz otthonába. Hozzon létre varázslatos hangulatot otthonában! Engedje, hogy ez a gyönyörű váza bevezesse egy csodálatos világba! A harmonikus, modern és stílusos darab inspirálja Önt is otthonának tervezésekor. Játsszon a kreativitásával és hozzon létre egyedi, különleges miliőt. A kézzel készített egyedi darabjával még szebbé teheti az o

A boltba
VEDROS VI átlátszó üveg váza VEDROS VI átlátszó üveg váza

A VEDROS VI átlátszó üveg váza egy stílusos és elegáns kiegészítő bármely otthon vagy iroda számára. A modern és letisztult designnak köszönhetően könnyedén illeszkedik bármilyen belső térbe, legyen szó akár minimalistá vagy akár bohém stílusú helyiségről. Az átlátszó üveg váza lehetőséget ad arra, hogy kiemelje a benne elhelyezett virágok, szárazágak vagy dekorációs kellékek szépségét és egyedi vonásait.

A boltba
AVRIL kék üveg váza AVRIL kék üveg váza

Az AVRIL váza igazán dekoratív, egyedi dísztárgy, amellyel vonzóbbá varázsolhatod étkeződ vagy előszobád. Lenkék színe természetes hatást kelt és a víz szinte láthatatlanná válik benne kiemelve a színpompás virágok törékeny szépségét.Designját drágakövek inspirálták, ezért csodásan illeszkedik fényűző, glamour stílusú enteriőrökbe. Legyen élő- vagy művirág, a növényekkel teli otthon mindig hívogatóbb,

A boltba
COPPER bronz alumínium váza COPPER bronz alumínium váza

A COPPER váza igazi különlegesség, mellyel egyedi arculatot kölcsönözhetsz otthonod bármelyik szegmensének. A kerekded, rézszínű váza felületét kézzel készített, kalapácsütésszerű mintázat ékesíti.Rápillantva az ezeregy éjszaka meséinek valamelyik helyszínén érezhetjük magunkat, ezért hozzájárulhat egy az arab kultúrára épülő, etno stílusú enteriőr megteremtéséhez is. Szűkszájú kialakítása a kisebb

A boltba
ORIENT ezüst alumínium váza 45 cm ORIENT ezüst alumínium váza 45 cm

Az ORGANIC ORIENT váza dekoratív és hasznos kiegészítője lehet nappalidnak. Csillogó ezüst felülete nagyon jól passzolhat éjszínű környezethez.Fényes, titokzatos megjelenésével art déco stílusú otthonok dísze lehet. Formavilága egyedi, mintázatát pedig egyedi kalapálással készítették.Légy merész és vedd meg az ORGANIC ORIENT vázát, mert az ezüst nem csak ékszerként tündököl!

A boltba
LEONARDO MILANO váza 39cm mentol LEONARDO MILANO váza 39cm mentol

Az otthon olyan hely, ahol mindenki szeretné jól érezni magát. A MILANO kollekció vázája különleges formájával és mentolzöld színével friss és inspiráló stílusú. A különleges kézzel készített darab megmutatja a dolgokban rejlő szépséget. Hagyd, hogy inspiráljon a modern dizájn.

A boltba
LEONARDO RAVENNA váza 22cm fodros LEONARDO RAVENNA váza 22cm fodros

RAVENNA váza 22cm fodros - Leonardo

A boltba
LEONARDO RAVENNA váza 14cm LEONARDO RAVENNA váza 14cm

A RAVENNA kollekció vázája otthonának meghatározóan szép darabja lehet, hiszen ívelt alakja a lenyűgöző klasszikus stílust képviseli. Remekül variálható modern, merész darabokkal. Minden termék egyedi, kézzel készült! Hagyja, hogy szárnyaljon a fantáziája, inspirálja a gyönyörű forma!

A boltba
LEONARDO MILANO váza 21cm, szürke LEONARDO MILANO váza 21cm, szürke

Leonardo Milano váza 21cm, szürke

A boltba
LEONARDO BEAUTY váza 39cm bézs LEONARDO BEAUTY váza 39cm bézs

Engedje, hogy a BEAUTY sorozat bézs színű vázája érzékiséget vigyen otthonába. Engedje, hogy ez a gyönyörű váza bevezesse egy különleges világba! Játsszon a kreativitásával és hozzon létre egyedi miliőt otthonának tervezésekor. Mindegyik kézzel készült egyedi termék! Élvezze ezt a gyönyörű vázát az otthonában!

A boltba
LEONARDO POESIA váza 18cm arany LEONARDO POESIA váza 18cm arany

POESIA váza 18cm arany - Leonardo

A boltba
LEONARDO DECORA váza 30,3cm \ LEONARDO DECORA váza 30,3cm "home sweet home"

A DECORA sorozat készült kézzel készített vázájával csodálatos hangulatot varázsolhatsz otthonodnak. Hagyd, hogy ez a harmonikus, kerekded alakú váza megihlesse képzeleted és elvigyen egy különleges világba. Az elegáns kézírásos nyomat kihangsúlyozza a modern és elegáns megjelenését. Játssz a fantáziáddal és díszítsd fel otthonod ezzel a különleges, egyedi darabbal.

A boltba
LEONARDO MILANO váza 28cm fehér LEONARDO MILANO váza 28cm fehér

A MILANO sorozat fehér színű vázájával álomszép miliőt teremthet otthonának. Legyen kreatív és díszítse otthonát úgy, ahogy azt megálmodta. A váza alakja lenyűgözően elegáns, modern stílusú. Mutassa meg egyediségét ezzel az időtlen kiegészítővel.

A boltba
LEONARDO POESIA váza 30cm viola LEONARDO POESIA váza 30cm viola

POESIA váza 30cm viola - Leonardo

A boltba
LEONARDO COLLETTO váza 32cm szürke fa felső résszel LEONARDO COLLETTO váza 32cm szürke fa felső résszel

A LEONARDO COLLETTO váza egy elegáns és stílusos kiegészítő bármely otthonba. A 32 cm magas váza modern és letisztult designnal rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik a mai lakberendezési trendekhez. A váza felső része szürke fa díszítéssel rendelkezik, amely egyedi és exkluzív megjelenést biztosít. A minőségi anyagoknak és precíz kivitelezésnek köszönhetően hosszú éveken át szép marad és minden

A boltba
LEONARDO MILANO váza 13x18x14cm, fehér LEONARDO MILANO váza 13x18x14cm, fehér

Leonardo Milano váza 13x18x14cm, fehér

A boltba
LEONARDO CALDO váza 9cm, arany LEONARDO CALDO váza 9cm, arany

Leonardo Caldo váza 9cm, arany

A boltba
LEONARDO NEVE váza 9cm, matt ezüst LEONARDO NEVE váza 9cm, matt ezüst

Leonardo Neve váza 9cm, matt ezüst

A boltba
LEONARDO CENTRO váza 34cm háromszög LEONARDO CENTRO váza 34cm háromszög

A Leonardo Centro váza egy stilizált, modern megjelenésű üveg váza, melynek szélessége 34 cm. A háromszög alakú forma egyedi és különleges látványt kölcsönöz a növényeknek vagy virágoknak, így ideális díszítő elem lehet otthonunkban vagy irodánkban. Az elegáns, átlátszó üveg anyagnak köszönhetően könnyen illeszkedik bármely belső tér stílusához, és a benne elhelyezett virágok vagy növények szépségét

A boltba
LEONARDO VARESE váza 25cm ezüst LEONARDO VARESE váza 25cm ezüst

VARESE váza 25cm ezüst - Leonardo

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Konyhaszekrény Malmo Permbroke D14/RU/2M 284 lava
81 514 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Matrac Medivis Limited Aloe Vera 80/200
89 314 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Konyhaszekrény Infinity K14-60-1KR/5 Crystal White
50 313 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Ágy fenyő LK104–200x200 grey
136 116 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Bose Home Smart Speaker 500 fekete
154 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Bennett & Ross BB-820 BK Blackmore Junior
40 790 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 14%
Képszett gyermekeknek csodálatos színekben
27 430 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 4%
Női cipő Zoey
15 600 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Compatibil HP CF380A black
11 080 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Eglo Eglo 43736
23 590 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Csillár zsinóron TEL 3xE27/100W/230V
27 390 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Paul Neuhaus Paul Neuhaus 819
145 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben