KELAPA II faragott kókuszdió tál


3 900 Ft
  • Raktáron

A kézzel faragott kókusz tálka dísztárgyként és funkcionálisan is ideális kiegészítő. A trópusi érzést teremtő dekorációban ízlésesen jelenik meg a tengerparti éttermek hangulata.

Termékleírás

A kézzel faragott kókusz tálka dísztárgyként és funkcionálisan is ideális kiegészítő. A trópusi érzést teremtő dekorációban ízlésesen jelenik meg a tengerparti éttermek hangulata.

Konzol, fülke, egyéb díszítõelem

Az otthoni kialakítás során a konzolok, fülkék és egyéb díszítőelemek elengedhetetlenek ahhoz, hogy a tér harmonikus és stílusos legyen. Ezek a kiegészítők nem csupán praktikus funkciót látnak el, hanem egyedi stílust és hangulatot kölcsönöznek a helyiségnek. A konzolok számos módon használhatók otthonunkban. Egy keskeny falon is remekül mutatnak, ide helyezve növényeket, képeket vagy más dekorációs tárgyakat. Szintén ideális megoldás lehet a konzol asztal a bejárati részén, ahol a kulcsokat vagy egyéb apró tárgyakat helyezhetjük el. Egy stílusos konzol megadja a hely személyiségét és egyedi atmoszférát teremt. A fülkék is kiválóan alkalmasak tárolóhelyként a konyhában, nappaliban vagy a hálószobában. Lehetőség van beléjük helyezni könyveket, dísztárgyakat vagy bármi mást, amire szeretnénk, hogy könnyen elérhető legyen. A fülkék praktikus és esztétikus megoldást jelentenek, amelyek hozzájárulnak a helyiség rendezettségéhez és letisztultságához. Az egyéb díszítőelemek szintén fontos szerepet töltenek be otthonunkban. Egy gyönyörű belső dekoráció, mint például gyertyatartók, vázák vagy képkeretek, feldobják a teret és személyessé teszik azt. Ezek a kiegészítők lehetnek a lakásunk egyediségének a kulcsai, amelyek segítenek kifejezni az egyéni ízlésünket és stílusunkat. A konzolok, fülkék és egyéb díszítőelemek kiválasztásánál fontos figyelembe venni a tér adottságait és a meglévő bútorok stílusát. Fontos, hogy harmonizáljanak egymással és illeszkedjenek a többi díszítőelemhez, hogy összhangot teremtsenek. Figyeljünk arra is, hogy a kiegészítők praktikus és funkcionális legyen, ne csupán dekoratív szerepet töltsenek be. Összességében az otthoni konzolok, fülkék és egyéb díszítőelemek nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy személyessé és stílusossá tegyük a lakásunkat. Válasszunk olyan kiegészítőket, amelyek tükrözik az egyéniségünket és az otthonunk karakterét, és élvezzük a helyiség hangulatának átalakulását ezek segítségével. Legyen a lakásunk tükröződése az egyedi stílusunknak és kreativitásunknak!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

MATADOR ezüst fém faldísz 56x19x60 MATADOR ezüst fém faldísz 56x19x60

Az erőt sugározó MATADOR FALDÍSZ minden helyiségben egyből magára vonza a tekinteteket. Fényes ezüst színe miatt erőteljesebb sötét és fémes-hidegebbszínvilágú bútorokhoz nagyszerűen passzol. De letisztult világos enteriőrök kiváló kiegészítője is lehet.Modern stílusával és alumínium ötvözetből készült anyagával bármilyen erőt sugározó, markáns belső tér tiszteletet parancsoló középpontja lesz. A hozzátartozó

A boltba
PAWN fekete üvegszál dísztárgy PAWN fekete üvegszál dísztárgy

A PAWN dísztárggyal kiegészítheted vagy felpezsdítheted otthonod dekorációját. A sakkfigura fekete színe eleganciát sugároz és nagyszerűen mutathat világos enteriőrben.A minimalista dizájnnak köszönhetően fiatalos, modern külső terekhez nagyon jól illeszkedik. Az üvegszálas anyagból és színezett agyagból készült dekorelem kültéren is megállja a helyét.Dobd fel a teraszod a látványos PAWN dísztárgg

A boltba
CARDINAL fehér fenyőfa fali dekoráció CARDINAL fehér fenyőfa fali dekoráció

A CARDINAL fali dekoráció olyan rendhagyó dísztárgy, amellyel csak különleges helyeken és különleges otthonokban találkozhat az ember. Mintázatában a fehér keveredik a törtfehérrel és harmonikus látványt nyújthat melegebb, földes árnyalatokkal, valamint az ősz színeivel.Modern stílusú enteriőrökben előszeretettel nyúlnak ehhez hasonló nem mindennapi, feliratos dekorációkhoz. A táblán London, Milánó

A boltba
GRAPHIC fekete acél fali dekoráció GRAPHIC fekete acél fali dekoráció

Ha valami különlegesre vágysz, szeretnénk figyelmedbe ajánlani a GRAPHIC fali dekorációt, mely minden bizonnyal nappalid vagy étkeződ fókuszpontja lehet. Csodás látványt nyújthat egy világosabb, például szürkében vagy nude színekben gazdag helyiségben.A geometriai alakzatok miatt a retró stílus képviselőjének hiheted, de színeiben és designjában legalább olyan jól illik kortárs arculatú lakásokba is.

A boltba
KAIROS fekete acél fali dekoráció KAIROS fekete acél fali dekoráció

A KAIROS fali dekorációval olyan vonzó és egyedülálló nappalid, hálószobád vagy étkeződ lehet, amilyenre mindig is vágytál. Egyesül benne az ezüst és bronz hatású felületek finomsága a szénszínű elemek erőteljes megjelenésével.Könnyű elképzelni olyan, kortárs stílusú enteriőrökben, amelyeknek art déco hatások kölcsönöznek fényűző hangulatot. Függőleges elrendezésének hála a falra akasztva optikailag

A boltba
DARK szürke vas fali dekoráció DARK szürke vas fali dekoráció

A DARK fali dekoráció képes életet lehelni a megfáradt dizájnú nappalikba és étkezőkbe is. Fekete-fehér és arany mintájának hála világos és sötét színekkel egyaránt jól harmonizál.Kialakítása egzotikus növényeket és virágokat elevenít meg, ezért a forró égövre jellemző, trópusi stílusú otthonokban nagyon jól mutathat. A 3D-s dizájn miatt olyan benyomást kelt, mintha a szemünk láttára nőne ki a falból.Rendeld

A boltba
POXY ezüst és arany vas fali dekoráció POXY ezüst és arany vas fali dekoráció

A POXY fali dekorációval felékesítheted a nappalidtól kezdve, étkeződön át, a lakásod bármelyik helyiségét. Megjelenésében a szürke szín dominál, mely világos és sötét enteriőrökben egyaránt jól mutathat.Jól illeszkedik ipari, és modern stílusban berendezett lakásokhoz is. Előremutató, innovatív dísztárgy, mely felfrissítheti a megfáradt dizájnú tereket.Csapj le rá ma és engedd, hogy elkápráztasson

A boltba
DOLLY lila és törtfehér műgyanta dísztárgy DOLLY lila és törtfehér műgyanta dísztárgy

A romantikus műgyantababa finoman díszíti bútoraid, hogy személyiséget kölcsönözön nekik.

A boltba
CACTUS II zöld és szürke vas fali dekoráció CACTUS II zöld és szürke vas fali dekoráció

Négyzet alakú fémpanel absztrakt kaktusz díszítéssel. A 3D panel a falak díszítésének új trendje. A lakkozott fém geometrikus, növényi- vagy állati alakok elbűvölő és meglepő vonzerejei minden környezetnek.

A boltba
BUTTERFLY bronz és arany vas fali dekoráció BUTTERFLY bronz és arany vas fali dekoráció

Fémpanel pillangókkal. A 3D panel jelentik a falak díszítésének új trendjét. A lakkozott fém geometrikus, növényi- vagy állati alakok elbűvölő és meglepő vonzerejei minden környezetnek.

A boltba
SILVY szürke és arany vas falpanel SILVY szürke és arany vas falpanel

Fémpanel, amely a természetre emlékeztet. A 3D panel a falak díszítésének új trendje. A lakkozott fém geometrikus, növényi- vagy állati alakok elbűvölő és meglepő vonzerejei minden környezetnek.

A boltba
MARCELA 2 darabos fekete vas dísztárgy MARCELA 2 darabos fekete vas dísztárgy

A ragyogó, fekete színű. fémből készült dekortálak tökéletesen illenek bármilyen típusú bútorhoz. Vonalaik megidézik a természetet és remek ajándékötletként is szolgálnak.

A boltba
LEONARDO MICIA cica figura 6cm üveg szürke LEONARDO MICIA cica figura 6cm üveg szürke

Leonardo Micia cica figura 6cm üveg szürke

A boltba
LEONARDO SAVONA nyuszi figura 15cm, zöld LEONARDO SAVONA nyuszi figura 15cm, zöld

SAVONA nyuszi figura 15cm, zöld - Leonardo

A boltba
LEONARDO CALDO angyalka figura 10cm könyves LEONARDO CALDO angyalka figura 10cm könyves

Leonardo Caldo Angyalka figura 10cm könyves

A boltba
LEONARDO SAVONA kerámia tojás 8cm, zöld LEONARDO SAVONA kerámia tojás 8cm, zöld

SAVONA kerámia tojás 8cm, zöld - Leonardo

A boltba
LEONARDO SAVONA kerámia tojás 8cm, piros LEONARDO SAVONA kerámia tojás 8cm, piros

SAVONA kerámia tojás 8cm, piros - Leonardo

A boltba
LEKE-LEKE faragott törzsi szobor L LEKE-LEKE faragott törzsi szobor L

A kézzel faragott és kagylókkal díszített közepes szobor az összetartozás és erő jelképe. A Leke törzsi szobor nem csak a nappalidat teheti szebbé, de irodában, tárgyalókban is tökéletes látványt nyújt, az üzenete pedig egyértelmű: Együtt minden sikerülhet. Natúr-fehér színe a természetesség, letisztultság jegyében született, így bármilyen enteriőrben tökéletes látványt nyújt.

A boltba
GANESHA türkiz 3 részes szobor szett GANESHA türkiz 3 részes szobor szett

A buddhista tanítás eredetileg három majom- Mizaru, Kikazaru és Iwazaru képében jelenítette meg az alábbi gondolatot: - Ne lásd meg a rosszat - Ne beszélj rosszat - Ne halld meg a rosszat. A három majom a teljes elengedés és bölcsesség állapotát hirdették és teszik ezt mind a mai napig. Ez a három aforizma a kék Ganesha szobrocskák képében a Te otthonodba is beköltözhet.

A boltba
GAYAH türkiz elefánt szobor M GAYAH türkiz elefánt szobor M

A kézzel faragott elefántszobor esztétikusan illeszkedik környezetébe. Boho, trópusi és etno stílusú helyiségekbe egyaránt helyezhető, emellett az otthon pozitív hangulatának megteremtéséhez is kiválóan alkalmas.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

GLADE Maxi Champagne 224 g
2 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
AUDIX ADX51
92 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ARMANI EXCHANGE CAYDE AX7119
59 390 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Tamaris Női bőr bokacipő 1-25070-41-052 39
19 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vászonkép - Golden Gate (10085S17)
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kényelmi házicipő Gerda
7 020 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Maytoni Maytoni C051CL
15 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon ALBA 3xE27/60W/230V krém
31 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
CA04
13 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon 3xE27/60W/230V
20 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 39%
Kolarz Kolarz 264.41.7
87 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben