Konyhaszekrény Denis d15 cargo + kosár coffee mat/fehér


65 913 Ft
  • Raktáron

EAN: 3344502

Gyártó: MERKURY MARKET

Termékleírás

A Konyhaszekrény Denis d15 cargo + kosár coffee mat/fehér a konyhád elegáns és praktikus kiegészítője lehet. Ez a csodálatosan tervezett konyhaszekrény egyesíti a stílust és a funkcionalitást, így minden otthonban tökéletesen illeszkedik.

A szekrény egy modern kivágással rendelkezik, ami egyedi megjelenést kölcsönöz a konyhádnak. Az álomszerűen szép kosárok, amelyek reszelt kávébab benyomását keltik, a szekrény előlapján találhatók. Ez az apró részlet teszi teljessé ezt a különleges darabot.

A konyhaszekrény belseje kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a mindennapos használatnak. A belső tere gondosan kialakított, hogy minden szükséges konyhai eszköznek vagy élelmiszernek helyet biztosítson. Az állítható polcok lehetővé teszik, hogy testre szabd a szekrényt a személyes igényeidnek megfelelően.

Az összeszerelés könnyű és egyszerű, így nem kell aggódnod a szekrény telepítése miatt. Az alaposan kidolgozott szerkezet és a tartós anyagok biztosítják a hosszú élettartamot és a megbízható felhasználást. A kávébab motívum további egyedülálló jellemzője ezen konyhaszekrénynek, amely egyedi és figyelemfelkeltő lesz a vendégek előtt.

A Konyhaszekrény Denis d15 cargo + kosár coffee mat/fehér tökéletes összhangban van a modern konyhák dizájnjával és minden konyhasarok különlegessé varázsolására tervezték. Ne habozz, és tedd meg ez első lépést a konyha új díszítése felé és válaszd ezt a csodálatos konyhaszekrényt!

Alsó konyhaszekrények

Az Alsó konyhaszekrények alkatézise egy olyan weboldal, amely a Konyhaszekrények kategóriájába tartozik. Az oldal célja, hogy részletesen bemutassa az alsó konyhaszekrényeket és segítséget nyújtson az alkatézisük során. Az alsó konyhaszekrények szerves részét képezik minden konyhatervezésnek. Funkcionális és praktikus tárolóelemeik révén lehetővé teszik a konyhai eszközök, ételek és tányérok tárolását, hozzáférhetővé téve őket a konyhai munkafolyamatok során. Az alsó konyhaszekrények kiválasztása és alkatézise azonban fontos lépés a konyhatervezés során. Az Alsó konyhaszekrények alkatézise weboldalunk kiterjedt információval szolgál az alábbi témákról: 1. Méretek és elrendezés: Az alsó konyhaszekrények különböző méretűek és formájúak lehetnek. A weboldalunkon bemutatjuk a leggyakoribb méretváltozatokat és a konyha elrendezése szempontjából fontos szempontokat. 2. Anyagok és kivitelezés: Az alsó konyhaszekrények anyaga és kivitelezése meghatározó tényező a tartósság és a esztétikai szempontok tekintetében. Az oldalunkon részletesen bemutatjuk a leggyakrabban használt anyagokat, mint például a fa, a MDF vagy a laminált bútorlap, illetve elmagyarázzuk a különböző konyhaszekrény típusokat és kivitelezéseket. 3. Funkciók és tárolás: Az alsó konyhaszekrények azért válnak tökéletessé, mert számos funkcionalitással rendelkeznek. Weboldalunkon részletesen bemutatjuk a különféle tárolási megoldásokat, mint például a fiókok, polcok és kihúzó kosarak, továbbá bemutatjuk a modern konyhai szervezőrendszereket, amelyek tökéletesen kihasználják a rendelkezésre álló teret. 4. Stílus és design: Az alsó konyhaszekrények nemcsak funkcionálisak, hanem a konyha stílusára és dizájnjára is hatással vannak. Az oldalunkon inspiráló képeket és ötleteket mutatunk be a különböző stílusú konyhákból, hogy segítsünk megtalálni a tökéletes alsó konyhaszekrény stílust és megjelenést. 5. Telepítési útmutatók: Az alsó konyhaszekrények alkatézise nem mindig egyszerű feladat. Az oldalunkon telepítési útmutatókat és tanácsokat nyújtunk, hogy a felhasználók számára segítséget nyújtsunk az alkatézis folyamatában. Itt találhatóak videók, lépésről lépésre útmutatók és hasznos tippek a telepítéshez. Az Alsó konyhaszekrények alkatézise weboldal céltudatosan terveztük, hogy minden olyan információt és útmutatót nyújtson, ami segít a felhasználóknak a tökéletes konyhai tárolórendszerek kiválasztásában és telepítésében. Tegyen egy lépést az álomkonyhája felé és látogasson el weboldalunkra, hogy segítséget kapjon az alsó konyhaszekrények alkatéziséhez!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
13 996 Ft

Konyhaszekrény Emporium D1D/40 light grey stone/fehér Konyhaszekrény Emporium D1D/40 light grey stone/fehér

A Konyhaszekrény Emporium D1D/40 light grey stone/fehér egy elegáns és modern konyhai bútor, mely tökéletesen illeszkedik bármely otthonba. Az elegáns light grey stone szín és a fehér kontrasztja egy igazán stílusos megjelenést kölcsönöz ennek a szekrénynek. A szekrény kiváló minőségű anyagokból készült, és hosszú élettartammal rendelkezik. Kínál elegendő tárolóhelyet az ételek, edények és konyhai

A boltba
Konyhaszekrény ARTISAN fényes krém 50D 1F 1S Konyhaszekrény ARTISAN fényes krém 50D 1F 1S

Az ARTISAN fényes krém konyhaszekrény egy elegáns és stílusos választás bármelyik otthonba. A szekrény 50 cm széles, 1 ajtós és 1 fiókos, így ideális a kisebb konyhákba is. A krém színű, fényes felületű kivitel igazán mutatós és modern megjelenést kölcsönöz a konyhának. A minőségi anyagokból készült szekrény strapabíró és könnyen tisztítható, így hosszú éveken át szolgálja majd Önt és családját a konyhában.

A boltba
Konyhaszekrény Linea D60S3 grey Konyhaszekrény Linea D60S3 grey

A Linea D60S3 grey konyhaszekrény a modern konyhák számára tervezett stílusos és praktikus darabja. Egyesíti a trendi szürke színt és a funkcionalitást, így tökéletes választás mindazoknak, akik egy elegáns és helytakarékos megoldást szeretnének a konyhájukba. Ez a konyhaszekrény rendkívül tágas tárolóhelyet biztosít az étkezési és főzési eszközöknek. Az egyszerű, de elegáns kialakítás lehetővé teszi,

A boltba
Konyhaszekrény D1ZE/60 Quantum vanilla mat/lava Konyhaszekrény D1ZE/60 Quantum vanilla mat/lava

Konyhaszekrény D1ZE/60 Quantum vanilla mat/lava

A boltba
Konyhaszekrény D2M/120 Quantum beige mat/lava Konyhaszekrény D2M/120 Quantum beige mat/lava

Konyhaszekrény D2M/120 Quantum beige mat/lava

A boltba
Konyhaszekrény Irma D60zl S/1 Zöld Mat Konyhaszekrény Irma D60zl S/1 Zöld Mat

Fiókos szekrény

A boltba
Konyhaszekrény STILO grafit mat/fehér 30d cargo bb Konyhaszekrény STILO grafit mat/fehér 30d cargo bb

A boltba
Konyhaszekrény Max Dnp Pl fehér Konyhaszekrény Max Dnp Pl fehér

A Konyhaszekrény Max Dnp Pl fehér tökéletes választás modern otthonokba, mely magas minőségű anyagokból készült és a legfrissebb dizájnt tükrözi. Ez a konyhaszekrény praktikus és stílusos megoldást nyújt bármilyen méretű konyhához. A Dnp Pl fehér felület elegáns és letisztult megjelenést kölcsönöz a konyhának, emellett könnyen tisztán tartható és ellenáll a mindennapi konyhai folyadékok hatásainak.

A boltba
Konyhaszekrény Max D60pc Pl világos bézs Konyhaszekrény Max D60pc Pl világos bézs

A Konyhaszekrény Max D60pc Pl világos bézs egy elegáns és stílusos bútordarab, amely tökéletesen illeszkedik minden otthon konyhájába. Ez a modern konyhaszekrény egyaránt megfelel funkcionális és dekoratív szükségleteidnek. Az előnyök között szerepel annak a ténye, hogy a konyhaszekrény kiváló minőségű MDF anyagból készül, ami hosszú élettartamot és tartósságot biztosít. A világos bézs színű felület

A boltba
Konyhaszekrény Natalia D60S3 szürke szőnyeg Konyhaszekrény Natalia D60S3 szürke szőnyeg

A Konyhaszekrény Natalia D60S3 egy stílusos és praktikus választás bármely konyha számára. Ezt a faliszekrényt a modern minimalista design és a funkcionalitás jegyében tervezték. A szekrény szürke szőnyeg felületével egy elegáns és időtálló megjelenést kölcsönöz a konyhának. A szőnyeg felület nemcsak esztétikus, hanem könnyen tisztítható és ellenálló is, így hosszú élettartammal rendelkezik. A Natalia

A boltba
Konyhaszekrény Vita D60S3 fehér fényű Konyhaszekrény Vita D60S3 fehér fényű

A Konyhaszekrény Vita D60S3 fehér fényű a modern és stílusos konyhai tárolóhelyszín tökéletes megoldást nyújt a praktikus tárolásra és a dizájnra vágyóknak. Ez az elegáns konyhaszekrény kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a tartósságot. A vita D60S3 konyhaszekrény rendkívül ergonomikus tervezéssel rendelkezik, amely praktikus elrendezést és optimális tárolási

A boltba
Konyhaszekrény Kate d30 cargo + kos fehér Konyhaszekrény Kate d30 cargo + kos fehér

A Konyhaszekrény Kate D30 Cargo + kos fehér kiváló minőségű bútor, amely tökéletesen illeszkedik a modern konyhákba. Ez a stílusos és praktikus konyhaszekrény remek választás mindenki számára, aki szeretné felélénkíteni konyhájának megjelenését. Az egyik fő különlegessége ennek a szekrénynek a kosztartó, amely praktikus megoldást kínál a koszos edények tárolására és rendben tartására a mosogatás előtt.

A boltba
Konyhaszekrény Lucjan 60D2F Konyhaszekrény Lucjan 60D2F

A Konyhaszekrény Lucjan 60D2F egy stílusos és praktikus megoldás a konyhád berendezésére. Az elegáns fehér színű szekrény tökéletesen illeszkedik bármilyen modern vagy klasszikus enteriőrbe. Az MDF anyagú szekrény strapabíró és könnyen tisztítható, így hosszú évekig szép marad. A szekrényben két ajtó és két fiók található, így elegendő helyet biztosít a tálak, edények és egyéb konyhai eszközök tárolására.

A boltba
Konyhaszekrény Lucjan 40DK 2F 2100 LUX fekete Konyhaszekrény Lucjan 40DK 2F 2100 LUX fekete

A boltba
Konyhaszekrény Lucjan 60D GAZ LUX szürke Konyhaszekrény Lucjan 60D GAZ LUX szürke

A Konyhaszekrény Lucjan 60D GAZ LUX szürke a konyhád praktikus és stílusos berendezése lehet. A modern, letisztult design és a szürke szín elegáns és időtálló megjelenést kölcsönöz a szekrénynek. Ez a konyhaszekrény ideális választás lehet bárki számára, aki szereti a dizájnos és funkciónális bútorokat. A Lucjan konyhaszekrény könnyen karbantartható, strapabíró anyagból készült, így hosszú éveken

A boltba
Konyhaszekrény Luna claygrey/artisan 40DK-210 2F Konyhaszekrény Luna claygrey/artisan 40DK-210 2F

A Konyhaszekrény Luna claygrey/artisan 40DK-210 2F egy elegáns és praktikus választás a konyha berendezéséhez. Ez a modern konyhaszekrény tökéletesen illeszkedik minden konyhastílushoz, és a magas minőségű anyagokból készült, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen. A Luna claygrey/artisan 40DK-210 2F konyhaszekrény könnyen tisztítható, így mindig tiszta és rendezett marad. A kompakt mérete és a több

A boltba
Konyhaszekrény VIGO Dark 60DK-210 2F Konyhaszekrény VIGO Dark 60DK-210 2F

A VIGO Dark 60DK-210 2F konyhaszekrény egy kiváló minőségű és modern megjelenésű bútordarab, ami tökéletes választás lehet bármely konyhába. Az exkluzív fekete szín és az elegáns design teszi igazán stílusossá ezt a szekrényt, amely tökéletesen illeszkedik a különböző lakberendezési stílusokhoz. Ez a konyhaszekrény ideális megoldás az otthonokban, ahol a hely kihasználása kiemelkedően fontos szempont.

A boltba
Konyhaszekrény SCANDI fenyő/antracit 15d cargo bb Konyhaszekrény SCANDI fenyő/antracit 15d cargo bb

A Konyhaszekrény SCANDI fenyő/antracit 15d cargo bb tökéletes választás lehet otthonodba, ha modern és stílusos konyhai bútort szeretnél. A szekrény elegáns fenyő és antracit színével minden otthonban remekül mutat majd. A szekrény praktikus 15 darab fiókkal és tárolórekeszekkel rendelkezik, így rengeteg helyet biztosít a konyhai eszközök, edények és élelmiszerek elrendezésére. A kiváló minőségű fából

A boltba
Konyhaszekrény SCANDI fenyő/antracit 40dk-215 2f Konyhaszekrény SCANDI fenyő/antracit 40dk-215 2f

A Konyhaszekrény SCANDI fenyő/antracit 40dk-215 2f modern és stílusos megjelenésével azonnal feldobja az otthonodat. Ez a konyhaszekrény ideális választás azoknak, akik szeretik a skandináv vonalat és a letisztult, minimalista designokat. A konyhaszekrény egy erős és tartós fenyő és antracit színű laminált bútorlap kombinációjából készült. Ez a megfelelő anyagok kiválasztásával garantálja a hosszú

A boltba
Konyhaszekrény Stilo fehér matt/fehér 40D 3S BB Konyhaszekrény Stilo fehér matt/fehér 40D 3S BB

A Konyhaszekrény Stilo egy elegáns és praktikus termék, amely ideális választás lehet a modern konyhákba. Ez a szekrény egyedülálló stílusával és fehér matt/fehér színével feldobja a konyhát és harmonikusan illeszkedik bármilyen belső térhez. A szekrény három ajtóval rendelkezik, amelyek mögött többféle tárolási lehetőség rejlik. A belső polcok maximálisan kihasználják a rendelkezésre álló teret,

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Orthomovement Standard talpbetét futás
4 590 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Goldon metalofon 20 színes kő
6 390 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Konyhaszekrény Kate w80su alu szürke mat
54 213 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Szekrény Nelly 2d Szürke/Artisan
30 812 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
55" Hisense 55U6KQ
331 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Star Effect lámpa RGB 80cm
64 349 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Zuhanykabin Etna 120x90 black
139 626 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Fekete flanel ing, férfiaknak
37 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Guess Női papucs FLPHAMFAL03-BLACK 36
31 820 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Sétacipő ARDON®WINNER piros | G3382/36
13 310 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Csillár zsinóron IBIZA 1xE27/60W/230V
9 690 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
B.V.
14 190 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Elstead Elstead
31 090 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Rabalux Rabalux 8800
14 790 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Bőrcsizma sarokkal
68 980 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Eurolamp Csillár zsinóron 6xE27/10W/230V arany
47 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben