Konyhaszekrény Max D45 Pl fehér


54 213 Ft
  • Raktáron

EAN: 3359525

Gyártó: MERKURY MARKET

Termékleírás

A Konyhaszekrény Max D45 Pl fehér egy stílusos és praktikus megoldás minden otthon számára. A kiváló minőségű és tartós anyagokból készült szekrény maximális tárolókapacitást biztosít a konyhai eszközök, edények és élelmiszerek számára.

A fehér színű konyhaszekrény tökéletesen illeszkedik otthoni környezetbe és harmonizál minden konyha stílusával. A 45 cm széles szekrény kis helyre is elfér, és maximális kihasználását biztosítja a rendelkezésre álló tárolókapacitásnak.

A Konyhaszekrény Max D45 Pl fehér funkcionális és intelligens belső elrendezésének köszönhetően minden konyhai eszköz, edény és élelmiszer könnyedén elhelyezhető, ezzel biztosítva a konyhai rendet és tisztaságot.

Ezt a prémium minőségű konyhaszekrényt ízléses és elegáns megjelenése mellett a könnyű karbantartás is jellemzi. A szekrénytest kiváló minőségű faforgácslapból készült, amelyet fehér laminátum borít, így könnyen tisztán tartható és hosszú élettartamú.

A Konyhaszekrény Max D45 Pl fehér egy modern és stílusos bútordarab, amely tökéletes választás minden olyan otthonba, ahol a konyhának legalább annyira fontos szerepe van, mint az étkezőnek. Megbízható minősége és időtállósága garantálja, hogy még hosszú évekig hű társa lesz a minden napok konyhai tevékenységeiben.

Alsó konyhaszekrények

Az Alsó konyhaszekrények alkatézise egy olyan weboldal, amely a Konyhaszekrények kategóriájába tartozik. Az oldal célja, hogy részletesen bemutassa az alsó konyhaszekrényeket és segítséget nyújtson az alkatézisük során. Az alsó konyhaszekrények szerves részét képezik minden konyhatervezésnek. Funkcionális és praktikus tárolóelemeik révén lehetővé teszik a konyhai eszközök, ételek és tányérok tárolását, hozzáférhetővé téve őket a konyhai munkafolyamatok során. Az alsó konyhaszekrények kiválasztása és alkatézise azonban fontos lépés a konyhatervezés során. Az Alsó konyhaszekrények alkatézise weboldalunk kiterjedt információval szolgál az alábbi témákról: 1. Méretek és elrendezés: Az alsó konyhaszekrények különböző méretűek és formájúak lehetnek. A weboldalunkon bemutatjuk a leggyakoribb méretváltozatokat és a konyha elrendezése szempontjából fontos szempontokat. 2. Anyagok és kivitelezés: Az alsó konyhaszekrények anyaga és kivitelezése meghatározó tényező a tartósság és a esztétikai szempontok tekintetében. Az oldalunkon részletesen bemutatjuk a leggyakrabban használt anyagokat, mint például a fa, a MDF vagy a laminált bútorlap, illetve elmagyarázzuk a különböző konyhaszekrény típusokat és kivitelezéseket. 3. Funkciók és tárolás: Az alsó konyhaszekrények azért válnak tökéletessé, mert számos funkcionalitással rendelkeznek. Weboldalunkon részletesen bemutatjuk a különféle tárolási megoldásokat, mint például a fiókok, polcok és kihúzó kosarak, továbbá bemutatjuk a modern konyhai szervezőrendszereket, amelyek tökéletesen kihasználják a rendelkezésre álló teret. 4. Stílus és design: Az alsó konyhaszekrények nemcsak funkcionálisak, hanem a konyha stílusára és dizájnjára is hatással vannak. Az oldalunkon inspiráló képeket és ötleteket mutatunk be a különböző stílusú konyhákból, hogy segítsünk megtalálni a tökéletes alsó konyhaszekrény stílust és megjelenést. 5. Telepítési útmutatók: Az alsó konyhaszekrények alkatézise nem mindig egyszerű feladat. Az oldalunkon telepítési útmutatókat és tanácsokat nyújtunk, hogy a felhasználók számára segítséget nyújtsunk az alkatézis folyamatában. Itt találhatóak videók, lépésről lépésre útmutatók és hasznos tippek a telepítéshez. Az Alsó konyhaszekrények alkatézise weboldal céltudatosan terveztük, hogy minden olyan információt és útmutatót nyújtson, ami segít a felhasználóknak a tökéletes konyhai tárolórendszerek kiválasztásában és telepítésében. Tegyen egy lépést az álomkonyhája felé és látogasson el weboldalunkra, hogy segítséget kapjon az alsó konyhaszekrények alkatéziséhez!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
13 996 Ft
Milyen anyagból készül a Konyhaszekrény Max D45 Pl fehér termék?

A termék műanyagból készül.


Mekkora a Konyhaszekrény Max D45 Pl fehér termék mérete?

A termék mérete: magasság 85 cm, szélesség 40 cm, mélység 45 cm.


Mennyi az maximális teherbírása a Konyhaszekrény Max D45 Pl fehér terméknek?

A termék maximális teherbírása 20 kg.


Van-e polca a Konyhaszekrény Max D45 Pl fehér terméknek?

Van polca a terméknek.


Milyen színben érhető el a Konyhaszekrény Max D45 Pl fehér termék?

A termék fehér színben érhető el.



Konyhaszekrény Stilo fehér Mat/Artisan 80ZL 2F BB Konyhaszekrény Stilo fehér Mat/Artisan 80ZL 2F BB

A Konyhaszekrény Stilo fehér Mat/Artisan 80ZL 2F BB egy elegáns és stílusos bútordarab, ami tökéletes választás lehet otthona konyhájába. A fehér matt felület és a finom artisan fa részletek tökéletes harmóniát alkotnak, így egy időtlen és modern megjelenést kölcsönöznek a szekrénynek. Az 80ZL méretének köszönhetően elegendő tárolóhellyel rendelkezik, így könnyedén elrejthet minden konyhai eszközt

A boltba
Konyhaszekrény Bianka 40d 1fbb Konyhaszekrény Bianka 40d 1fbb

A Konyhaszekrény Bianka egy praktikus és stílusos megoldás a konyhájába. Az elegáns dizájnja modern bútorokkal harmonizál, így tökéletes kiegészítése lehet bármilyen enteriőrnek. A szekrény 40 cm széles, így ideális megoldás a kisebb konyhákba is. Az 1 ajtós, 1 fiókos konyhaszekrényben bőséges tárolóhely áll rendelkezésre tányéroknak, edényeknek vagy élelmiszereknek. Az ajtó mögött tárolhatja a nagyobb

A boltba
Konyhaszekrény Bordeaux 60d 1f bb Konyhaszekrény Bordeaux 60d 1f bb

Konyhaszekrény Bordeaux 60d 1f bb a modern konyhai berendezés elengedhetetlen része. Az elegáns fekete-fehér színkombinációval és letisztult designnal ez a szekrény tökéletesen illeszkedik bármilyen konyhai térbe. A konyhaszekrény méretei lehetővé teszik, hogy optimálisan kihasználd a rendelkezésre álló helyet, így rengeteg tárolóhelyet biztosítva az edényeknek, evőeszközöknek és egyéb konyhai eszközöknek.

A boltba
Konyhaszekrény Emporium D2M/90 light grey stone/fehér Konyhaszekrény Emporium D2M/90 light grey stone/fehér

10

A boltba
Konyhaszekrény Emporium d1d/30 grey stone/kor.fehér Konyhaszekrény Emporium d1d/30 grey stone/kor.fehér

A Konyhaszekrény Emporium d1d/30 grey stone/kor.fehér egy stílusos és praktikus megoldás a modern konyhák számára. A szekrény elegáns szürke kő hatású frontja és koromfehér színű kerete tökéletesen passzol egymáshoz, így egy harmonikus és letisztult megjelenést biztosít a konyhában. A szekrény tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretik a letisztult és elegáns stílust. A prémium minőségű anyagoknak

A boltba
Konyhaszekrény Denis d60lo 2133 pl 2fr tölgy london/fehér Konyhaszekrény Denis d60lo 2133 pl 2fr tölgy london/fehér

A boltba
Oldalsó panel Denis 360x564 fekete mat Oldalsó panel Denis 360x564 fekete mat

A boltba
Oldalsó panel Denis 720+1313 coffee mat Oldalsó panel Denis 720+1313 coffee mat

A boltba
Konyhaszekrény Irma D60s/3 Világosszürke mat Konyhaszekrény Irma D60s/3 Világosszürke mat

A boltba
Konyhaszekrény Max D20 Cargo + kuka fehér Konyhaszekrény Max D20 Cargo + kuka fehér

A Konyhaszekrény Max D20 Cargo + kuka fehér egy modern és stílusos megoldás, amely tökéletesen illeszkedik bármely konyha belső terébe. Ez a lenyűgöző termék tökéletes választás azoknak, akik a funkcionalitást és a stílust keresik a konyhai tárolók terén. A konyhaszekrény tartalmaz egy mély, tágas tároló rekeszt, amelyben kényelmesen elhelyezheti az összes edényt, eszközt és konyhai felszerelést.

A boltba
Konyhaszekrény Max D60zl Pl világos bézs Konyhaszekrény Max D60zl Pl világos bézs

A Konyhaszekrény Max D60zl Pl világos bézs a modern és elegáns konyhák tökéletes kiegészítő darabja. A konyhaszekrény magas minőségű laminált faanyagból készül, amely rendkívül tartós és hosszú élettartamot biztosít. A termék széles kialakítása lehetővé teszi az optimális tárolási megoldásokat és a kényelmes munkafelületet a konyhában. A világos bézs színű felület elegáns megjelenést kölcsönöz a környező

A boltba
Konyhaszekrény Kate d60pk mv 2133 pl világos szürke Konyhaszekrény Kate d60pk mv 2133 pl világos szürke

A Konyhaszekrény Kate D60PK MV 2133 PL a modern konyhák tökéletes kiegészítője, különleges és elegáns megjelenést kölcsönözve enteriőrnek. A termék világos szürke színével könnyedén illeszkedik bármilyen konyhai dekorációhoz, és maximális funkcionalitást biztosít Önnek. A konyhaszekrény egy praktikus kialakítással rendelkezik, amely megfelel a mindennapi konyhai tevékenységeknek és tárolási igényeknek.

A boltba
Konyhaszekrény Kate d30 pl szürke mat Konyhaszekrény Kate d30 pl szürke mat

A Konyhaszekrény Kate d30 a modern és stílusos megjelenésével tökéletesen illeszkedik bármilyen konyhai enteriőrbe. A szürke mat színű felülete elegáns és letisztult hatást kölcsönöz a szekrénynek. A Konyhaszekrény Kate d30 kiváló minőségű, strapabíró anyagból készült, így hosszú éveken át megbízható tárolóhelyet biztosít az edényeknek, konyhai eszközöknek és élelmiszereknek. A szekrényben található

A boltba
Konyhaszekrény Evergreen K14-60-1KF/3 ivorymat Konyhaszekrény Evergreen K14-60-1KF/3 ivorymat

külön megvásárolható lábazat

A boltba
Konyhaszekrény NESSA antracit 50d 1f 1s bb Konyhaszekrény NESSA antracit 50d 1f 1s bb

A boltba
Konyhaszekrény Langen D45 beige Konyhaszekrény Langen D45 beige

A Konyhaszekrény Langen D45 beige egy stílusos és modern konyhai bútordarab, mely tökéletes választás lehet bármely otthonba. Az elegáns beige színű felületnek köszönhetően könnyen illeszkedik bármilyen konyhába, és emellett könnyen kombinálható más bútorokkal is. A szekrény belső terében elegendő tárolóhely található a konyhai eszközök és ételek számára. Az állítható polcoknak köszönhetően könnyedén

A boltba
Konyhaszekrény Langen D60S1 push beige Konyhaszekrény Langen D60S1 push beige

A Konyhaszekrény Langen D60S1 push beige egy stílusos és praktikus megoldás a konyhába. A elegáns beige színű konyhaszekrény szép kiegészítése lehet bármilyen modern vagy klasszikus konyhának. A szekrény kialakítása rendkívül praktikus, hiszen a push-szerű nyitómechanizmus könnyedén és csendesen nyílik és záródik. A belső tér jól szervezett, sok helyet biztosítva az edények, élelmiszerek és egyéb

A boltba
Konyhaszekrény Langen D40S4 fogantyú beige Konyhaszekrény Langen D40S4 fogantyú beige

A Konyhaszekrény Langen D40S4 fogantyú beige egy modern és stílusos választás a konyhádba. Ez a konyhaszekrény praktikumával és eleganciájával egyaránt lenyűgözi a látogatókat. A konyhaszekrény Langen D40S4 magas minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. A fogantyúk beige színben pompáznak, ami kontrasztot és melegséget ad a konyhádban. Ez a konyhaszekrény

A boltba
Konyhaszekrény Mina D 60 fekete Konyhaszekrény Mina D 60 fekete

A Konyhaszekrény Mina D 60 fekete egy stílusos és praktikus kiegészítő bármelyik konyhában. A fekete szín elegáns és modern megjelenést kölcsönöz a térnek. A szekrényben nagy tárolókapacitás található, így tökéletes megoldás lehet az edények, evőeszközök és egyebek tárolására. Az ajtók sima felülettel rendelkeznek, ami könnyen tisztítható és hosszú élettartamú. A szekrény strapabíró anyagból készült,

A boltba
Konyhaszekrény Mina D40 fekete Konyhaszekrény Mina D40 fekete

A Konyhaszekrény Mina D40 fekete egy modern és stílusos konyhai bútordarab, mely tökéletes választás lehet bármely otthonba. A fekete szín elegáns megjelenést kölcsönöz a szekrénynek, míg letisztult vonalai és kiváló minőségű anyagai garantálják a hosszú élettartamot és a kifogástalan kinézetet. A konyhaszekrényben gondosan tervezett tároló helyek találhatók, így könnyedén elhelyezheted benne az ételeket,

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

GLADE Maxi Champagne 224 g
2 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
AUDIX ADX51
92 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ARMANI EXCHANGE CAYDE AX7119
59 390 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Tamaris Női bőr bokacipő 1-25070-41-052 39
19 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vászonkép - Golden Gate (10085S17)
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kényelmi házicipő Gerda
7 020 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Maytoni Maytoni C051CL
15 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon ALBA 3xE27/60W/230V krém
31 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
CA04
13 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon 3xE27/60W/230V
20 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 39%
Kolarz Kolarz 264.41.7
87 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben