LEAF arany vas dísztárgy


22 090 Ft
  • Raktáron

A LEAF dísztárgy szépségével egy magasabb szintre emelheted nappalid vagy irodád dekorációját. Fekete talpú, aranyszínű fémszobor, amely egymáshoz kapcsolódó, dekoratív leveleket ábrázol.Ízléses és elegáns designjának hála szinte bármely stílusú garnitúrához jól passzolhat. Sokoldalú dekoráció, amely egy dísztárgyakkal teli konzolasztalon épp oly mutatós lehet, akárcsak egy falipolcon, önmagában kiállítva.Varázsold

Termékleírás

A LEAF dísztárgy szépségével egy magasabb szintre emelheted nappalid vagy irodád dekorációját. Fekete talpú, aranyszínű fémszobor, amely egymáshoz kapcsolódó, dekoratív leveleket ábrázol.Ízléses és elegáns designjának hála szinte bármely stílusú garnitúrához jól passzolhat. Sokoldalú dekoráció, amely egy dísztárgyakkal teli konzolasztalon épp oly mutatós lehet, akárcsak egy falipolcon, önmagában kiállítva.Varázsold szebbé otthonod, a természet ihlette LEAF dísztárggyal!

Konzol, fülke, egyéb díszítõelem

Az otthoni kialakítás során a konzolok, fülkék és egyéb díszítőelemek elengedhetetlenek ahhoz, hogy a tér harmonikus és stílusos legyen. Ezek a kiegészítők nem csupán praktikus funkciót látnak el, hanem egyedi stílust és hangulatot kölcsönöznek a helyiségnek. A konzolok számos módon használhatók otthonunkban. Egy keskeny falon is remekül mutatnak, ide helyezve növényeket, képeket vagy más dekorációs tárgyakat. Szintén ideális megoldás lehet a konzol asztal a bejárati részén, ahol a kulcsokat vagy egyéb apró tárgyakat helyezhetjük el. Egy stílusos konzol megadja a hely személyiségét és egyedi atmoszférát teremt. A fülkék is kiválóan alkalmasak tárolóhelyként a konyhában, nappaliban vagy a hálószobában. Lehetőség van beléjük helyezni könyveket, dísztárgyakat vagy bármi mást, amire szeretnénk, hogy könnyen elérhető legyen. A fülkék praktikus és esztétikus megoldást jelentenek, amelyek hozzájárulnak a helyiség rendezettségéhez és letisztultságához. Az egyéb díszítőelemek szintén fontos szerepet töltenek be otthonunkban. Egy gyönyörű belső dekoráció, mint például gyertyatartók, vázák vagy képkeretek, feldobják a teret és személyessé teszik azt. Ezek a kiegészítők lehetnek a lakásunk egyediségének a kulcsai, amelyek segítenek kifejezni az egyéni ízlésünket és stílusunkat. A konzolok, fülkék és egyéb díszítőelemek kiválasztásánál fontos figyelembe venni a tér adottságait és a meglévő bútorok stílusát. Fontos, hogy harmonizáljanak egymással és illeszkedjenek a többi díszítőelemhez, hogy összhangot teremtsenek. Figyeljünk arra is, hogy a kiegészítők praktikus és funkcionális legyen, ne csupán dekoratív szerepet töltsenek be. Összességében az otthoni konzolok, fülkék és egyéb díszítőelemek nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy személyessé és stílusossá tegyük a lakásunkat. Válasszunk olyan kiegészítőket, amelyek tükrözik az egyéniségünket és az otthonunk karakterét, és élvezzük a helyiség hangulatának átalakulását ezek segítségével. Legyen a lakásunk tükröződése az egyedi stílusunknak és kreativitásunknak!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

MUSEUM II fekete műgyanta dísztárgy MUSEUM II fekete műgyanta dísztárgy

A MUSEUM II fekete műgyanta dísztárgy egy lenyűgöző, kifinomult kiegészítő bárki otthonába. A modern és elegáns design mellett a múzeumban látható műalkotásokra emlékeztető forma és anyag felülmúlhatatlan eleganciát kölcsönöz a térnek. A fekete színű műgyanta anyag a minőség és időtállóság szimbóluma, így ez a dísztárgy évekig fogja díszíteni a lakás bármelyik szegletét. A lenyűgöző részletek és precíz

A boltba
SAGUARO zöld tengerifű dísztárgy SAGUARO zöld tengerifű dísztárgy

A rendhagyó SAGUARO dísztárgy látványos eleme lehet bármelyik nappalinak vagy terasznak. Az olajzöld dekorációt egy kaktuszról mintázták és a természetes tengerifűszálaknak köszönheti jellegzetes megjelenését.Könnyű elképzelni ipari stílusban megálmodott, szellős elrendezésű helyiségekben. Az alapját fémből készítették, ezért igazán strapabíró és formatartó.Színesítsd otthonod a különleges és egyedi

A boltba
ADHIRA arany acél fali dekoráció ADHIRA arany acél fali dekoráció

Az ADHIRA fali dekorációval vonzóbbá teheted nappalid vagy előszobád és bizonyára vendégeid körében is osztatlan sikernek örvend majd. Szögletes formájú, aranyszínű dísztárgy, amely harmonikus kombinációt alkothat például fehérrel, mélyzölddel és bordóval.Sejtelmes, keleties mintázatának és fényes felületének hála jól mutathat sikkes, art déco stílusú otthonokban. Az acélból készült dísztárgyat porszórással

A boltba
CAMPUR arany vas fali dekoráció CAMPUR arany vas fali dekoráció

A különleges CAMPUR fali dekorációval teljessé teheted nappalid, étkeződ vagy irodád garnitúráját. A természet ihlette alkotásnak az elemeit, a leveleket, a pillangókat és a virágokat keretként öleli körbe a kerek, fekete szegély.Az arany és a pasztellszínek segíthetnek megalapozni egy klasszikus stílusú enteriőr légkörét. A falra applikálása egyáltalán nem bonyolult és karbantartást szinte egyáltalán

A boltba
GLAM LEAF I arany vas dísztárgy GLAM LEAF I arany vas dísztárgy

Fém és fa dekoráció levelekkel, amik a természetet kölcsönzik. Az arany díszek elengedhetetlen elemek ahhoz, hogy bármilyen környezetet csillogó érzéssel töltsenek el. Tökéletes kombinálva semleges színekkel, például fehérrel és krémmel, erős színekkel kombinálva pedig retróhatást kelt.

A boltba
LOPPY I zöld és bronz vas fali dekoráció LOPPY I zöld és bronz vas fali dekoráció

Fém téglalap alakú panel absztrakt leveles díszítéssel. A 3D panel a falak díszítésének új trendje. A lakkozott fém geometrikus, növényi- vagy állati alakok elbűvölő és meglepő vonzerejei minden környezetnek.

A boltba
GLAM LEAF I arany vas fali dekoráció GLAM LEAF I arany vas fali dekoráció

Arany színű fémpanel absztrakt leveles díszítéssel. A 3D panel a falak díszítésének új trendje. A lakkozott fém geometrikus, növényi- vagy állati alakok elbűvölő és meglepő vonzerejei minden környezetnek.

A boltba
DARK ROUNDS fekete és tükröződő vas fali dekoráció DARK ROUNDS fekete és tükröződő vas fali dekoráció

Fémpanel absztrakt tükrös díszítéssel. A 3D panel a falak díszítésének új trendje. A lakkozott fém geometrikus, növényi- vagy állati alakok elbűvölő és meglepő vonzerejei minden környezetnek.

A boltba
ORY szürke és arany vas falpanel ORY szürke és arany vas falpanel

Fémpanel, amely a természetre emlékeztet. A 3D panel a falak díszítésének új trendje. A lakkozott fém geometrikus, növényi- vagy állati alakok elbűvölő és meglepő vonzerejei minden környezetnek.

A boltba
LEONARDO MICIA cica figura 6cm szürke LEONARDO MICIA cica figura 6cm szürke

Leonardo Micia cica figura 6cm szürke

A boltba
LEONARDO TURN szobor 39cm szürke-fekete LEONARDO TURN szobor 39cm szürke-fekete

Hagyja magát elvarázsolni a TURN sorozat egyedi stílusú szürke-fekete szobrától. Engedje kreativitását szabadon szárnyalni, merítsen inspirációt a szobor játékos, modern formájából, így otthona teljesen az Ön ízlését és stílusát fogja tükrözni. Egyediségének megmutatásával fejezze ki stílusát!

A boltba
LEONARDO CAMMINATA mókus 15cm bézs LEONARDO CAMMINATA mókus 15cm bézs

Ez a gyönyörű mókus figura a CAMMINATA kollekció különleges, egyedi kiegészítője. Gyönyörű formavilága igen sok örömöt adhat, inspirálva kreativitásod. Mutasd meg egyediséged ezzel a különleges darabbal.Válaszd ezt a csodálatos darabot.

A boltba
LEONARDO SAVONA kerámia tojás 8cm, zöld LEONARDO SAVONA kerámia tojás 8cm, zöld

SAVONA kerámia tojás 8cm, zöld - Leonardo

A boltba
KELUARGA ANAK BOY barna faragott dekoráció KELUARGA ANAK BOY barna faragott dekoráció

A kézzel faragott Keluarga szoborcsalád minden tagja tökéletesen illeszkedik egy homokbarna és fehér tónusú, rusztikus etno stílusú belső térbe. A dekorációként is kiváló szobrokkal ízlésesen formálhatod meg családod tagjait otthonod berendezésében.

A boltba
KELUARGA BAPAK barna faragott dekoráció KELUARGA BAPAK barna faragott dekoráció

A kézzel faragott Keluarga szoborcsalád minden tagja tökéletesen illeszkedik egy homokbarna és fehér tónusú, rusztikus etno stílusú belső térbe. A dekorációként is kiváló szobrokkal ízlésesen formálhatod meg családod tagjait otthonod berendezésében.

A boltba
KELUARGA IBU barna faragott dekoráció KELUARGA IBU barna faragott dekoráció

A kézzel faragott Keluarga szoborcsalád minden tagja tökéletesen illeszkedik egy homokbarna és fehér tónusú, rusztikus etno stílusú belső térbe. A dekorációként is kiváló szobrokkal ízlésesen formálhatod meg családod tagjait otthonod berendezésében.

A boltba
MENYEBERANG faragott kereszt MENYEBERANG faragott kereszt

Gyönyörűen faragott, fából készült kereszt. Aprólékos megmunkálása, natúr színe mind az összhangot, békességet és a tiszta hitet hirdeti. Helyezd jól látható helyre, hogy bárhol is jársz, mindig rápillanthass.

A boltba
UBUD piros jóganő szobor UBUD piros jóganő szobor

A kézzel festett jóga szobor Namaskara-mudra kéztartásával az üdvözlést, a tiszteletet és az alázatot szimbolizálja. A nyugodt, pihentető légkör megteremtésében és dekorációs kellékként is tökéletes kiegészítője otthonodnak.

A boltba
BESAKIH faragott Buddha dekoráció BESAKIH faragott Buddha dekoráció

A kézzel faragott Buddha fej szobor hozzájárul a pozitív légkör megteremtéséhez, megfelelő energiaáramlást biztosít, mindemellett pedig dekorációs kellékként is tökéletes kiegészítője otthonodnak.

A boltba
BUAYA rojtos csigaház dekoráció BUAYA rojtos csigaház dekoráció

A pamut bojttal és csigaházzal díszített tengerifű függönyelkötő igazi bohém kiegészítő. A firhang esztétikus rendezése mellett kül- és beltéri fali dekorációként is használhatod.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

GLADE Maxi Champagne 224 g
2 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
AUDIX ADX51
92 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ARMANI EXCHANGE CAYDE AX7119
59 390 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Tamaris Női bőr bokacipő 1-25070-41-052 39
19 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vászonkép - Golden Gate (10085S17)
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kényelmi házicipő Gerda
7 020 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Maytoni Maytoni C051CL
15 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon ALBA 3xE27/60W/230V krém
31 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
CA04
13 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon 3xE27/60W/230V
20 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 39%
Kolarz Kolarz 264.41.7
87 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben