LEONARDO CANDELA szarvas 7cm


990 Ft
  • Raktáron

Varázsolj mesés hangulatot a CANDELA sorozat jávorszarvas figurájával. Kerekded alakja önmagában is bohókás, de más kiegészítőkkel is remekül mutat. Szépítsd otthonod ezzel a vidám, játékos darabbal.

Termékleírás

Varázsolj mesés hangulatot a CANDELA sorozat jávorszarvas figurájával. Kerekded alakja önmagában is bohókás, de más kiegészítőkkel is remekül mutat. Szépítsd otthonod ezzel a vidám, játékos darabbal.

Tál

Az Tál alkatrészségi weboldal egy olyan online áruház, amely minden sütéshez és főzéshez szükséges kelléket kínál a legmagasabb minőségben. Széles kínálatunkban megtalálhatók tálak, tepsik, sütőformák, serpenyők, fazekak, edények és még sok más, ami segítségedre lehet a konyhában. A tálak kategóriájában egyszerű, letisztult, praktikus és dekoratív tálakat találsz, amelyek tökéletesek az étel tálalására és bemutatására. Legyen szó egy egyszerű hétköznapi ebédről vagy egy különleges alkalmi vacsoráról, nálunk minden igényedre megtalálod az ideális tálakat. A sütőformák és tepsik részlegünkben sokféle méretű és formájú termékek közül válogathatsz, így garantáltan megtalálod a tökéletes sütőformát a sütemények, piték vagy muffinok elkészítéséhez. A sütőformák magas minőségű anyagból készülnek, így garantálják a kiváló sütési eredményeket. Az edények és fazekak kategóriában olyan termékeket találsz, amelyek ötvözik a funkcionalitást és az esztétikumot. Kiváló minőségű anyagból készülnek, és hosszú évekig társaid lesznek a konyhában. Válassz a hagyományos vagy modernebb stílusú edények közül, amelyek tűzhelyen, sütőben és akár mikrohullámú sütőben is használhatók. A tál alkatrészségéhez szükséges minden termék a weboldalunkon egyszerűen és gyorsan megrendelhető. Rendelésedet kényelmesen házhoz szállítjuk, így nincs más dolgod, csak válogatni az álmaid konyhai kiegészítői közül. Böngéssz a termékek között és találd meg a neked leginkább megfelelő tálakat, tepsiket és edényeket a Tál alkatrészségi weboldal kínálatából!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

LEONARDO TERRA tál 28cm teakfa alapon LEONARDO TERRA tál 28cm teakfa alapon

A LEONARDO TERRA tál egy stílusos és elegáns kiegészítő bármely otthoni étkezőbe vagy nappaliba. A tál átmérője 28 cm, így ideális méretű saláták, gyümölcsök vagy más ételek tálalásához. A tál alapja teakfa anyagból készült, ami természetes és időtálló megjelenést kölcsönöz neki. Az elegáns tál tökéletes választás lehet akár otthoni használatra, akár vendéglátóipari célra is. A LEONARDO TERRA tál

A boltba
ARES fehér kerámia dísztál ARES fehér kerámia dísztál

Az ARES fehér kerámia dísztál tökéletes kiegészítője lehet otthonodnak vagy irodádnak. Elegáns és stílusos kialakítása miatt bármelyik enteriőrbe tökéletesen illeszkedik. A dísztál kiváló minőségű kerámiából készült, ami garantálja a tartósságot és hosszú élettartamot. A fehér színű felületének köszönhetően könnyen kombinálható más dekorációs elemekkel, így könnyedén harmonizálhat a meglévő berendezéssel.

A boltba
HAMMEL III arany alumínium dísztál HAMMEL III arany alumínium dísztál

A HAMMEL kétrészes dísztál szett csodaszép dekorációs elem, mely bármelyik konyha vagy étkező elragadó pontja lehet. Az alumíniumból készült tálak felületét kalapácsütés-szerű mintázat díszíti és megcsodálhatjuk rajtuk az arany különböző árnyalatait.Egyszerűen találhatunk nekik tökéletes helyet fémes felületekben bővelkedő, ipari stílusú helyiségekben. A készlet egy 20 és egy 16 cm átmérőjű, kézzel

A boltba
ORIENT arany alumínium dísztál ORIENT arany alumínium dísztál

Az ORIENT dísztál felfrissítheted nappalid vagy étkeződ dekorációját és harapnivalókat is kínálhatsz belőle. Patinás arany felülete jól ellensúlyozhatja a mélyebb, komorabb színeket.Csodásan mutathat egy fényűző, art déco stílusú otthonban. A dekoratív tálka lyukacsos mintázatát kézzel kalapálták.Dobd fel az otthonod a szemrevaló ORIENT dísztállal.

A boltba
ORIENT ezüst alumínium dísztál ORIENT ezüst alumínium dísztál

Az ORIENT dísztál felfrissítheted nappalid vagy étkeződ dekorációját és harapnivalókat is kínálhatsz belőle. Patinás ezüst külseje és fényes arany belseje jól ellensúlyozhatja a mélyebb, komorabb színeket.Csodásan mutathat egy fényűző, art déco stílusú otthonban. A dekoratív tálka lyukacsos mintázatát kézzel kalapálták.Dobd fel az otthonod a szemrevaló ORIENT dísztállal.

A boltba
LEONARDO ALASSIO fém szív 17cm, szürke LEONARDO ALASSIO fém szív 17cm, szürke

Álmodj egyedi hangulatot otthonodnak az ALASSIO sorozat szív alakú kiegészítőjével. Hagyd, hogy ez a különleges, szürke színű darab egy játékos világba repítsen, tele érzelmekkel! Semmi sem okoz olyan örömöt, mint egy szép design, amely segíti a kreativitást. Engedd, hogy inspiráljon ez a nem mindennapi darab!

A boltba
LEONARDO APERITIVO tálka 10cm LEONARDO APERITIVO tálka 10cm

Az APERITIVO sorozat tálkájával stílusosabbá teheted a nyári étkezéseket. Szögletes alakja modernnek és frissnek hat. A leveles minta, amellyel díszítették, még izgalmasabb megjelenést biztosít neki. Ezzel a darabbal megtudod mutatni egyediséged, kifejezheted saját stílusod.A tálka mosogatógépben biztonságosan elmosható.

A boltba
LEONARDO NOLI bézs müzlis-leveses tálka 15x11cm LEONARDO NOLI bézs müzlis-leveses tálka 15x11cm

Leonardo Noli Beige müzlis-leveses tálka 15x11cm

A boltba
LEONARDO ALABASTRO tál 22cm ovális bézs LEONARDO ALABASTRO tál 22cm ovális bézs

Ha szeretnél otthonodban idilli, meseszerű hangulatot az ALABASTRO kollekció táljával ezt könnyen megteremtheted. Bájos, ovális formájával és csodálatos bézs színével elrepít egy érzelmekkel teli álomvilágba. Hagyd, hogy a modern és stílusos darab inspiráljon otthonod tervezésekor. Játssz a kreativitásoddal és így a végeredmény is lenyűgöző lesz! Csinosíd otthonod ezzel a gyönyörű darabbal.

A boltba
LEONARDO POESIA kagyló tál 23x17cm LEONARDO POESIA kagyló tál 23x17cm

 

A boltba
LEONARDO NICO füles tálka 22cm fehér-lila LEONARDO NICO füles tálka 22cm fehér-lila

Leonardo Nico füles tálka 22cm fehér-lila

A boltba
LEONARDO PESARO kerámia tojás 20cm, fényes LEONARDO PESARO kerámia tojás 20cm, fényes

 

A boltba
LEONARDO PESARO ülő nyuszi 9cm, fehér LEONARDO PESARO ülő nyuszi 9cm, fehér

 

A boltba
LEONARDO CANDELA hóember 9cm, bögrés LEONARDO CANDELA hóember 9cm, bögrés

Varázsolj mesés hangulatot a CANDELA sorozat hóember figurájával. Alakja önmagában is szép, de más kiegészítőkkel is remekül mutat. Szépítsd otthonod ezzel a vidám, játékos darabbal.

A boltba
LEONARDO ALABASTRO tál 28cm kerek fehér LEONARDO ALABASTRO tál 28cm kerek fehér

Az ALABASTRO sorozat táljával stílusosabbá teheted a mindennapokat. Különleges mintája modernnek és frissnek hat. Otthonodnak gyönyörű dekorációs eleme lehet, könnyed alakjával és izgalmas fehér színével. Ezzel a darabbal s megtudod mutatni egyediséged, kifejezheted stílusod.

A boltba
MYKONOS piros kerámia dísztál MYKONOS piros kerámia dísztál

A MYKONOS dísztállal egyedi megjelenést kölcsönözhetsz konyhádnak, nappalidnak vagy étkeződnek. Kerámiából készült és mintájában a fehér dominál, melyet piros színnel varázsoltak izgalmasabbá.Könnyű elképzelni egy tengerek ihlette, matróz stílusú lakásban vagy egy retró designú, vízparti nyaralóban. Dekorációként is nagyon mutatós, de alkalomadtán akár harapnivalókat is szervírozhatsz rajta.Válaszd

A boltba
KOMING rattan evőeszköztartó KOMING rattan evőeszköztartó

A Koming, rattan evőeszköztartó esztétikus megjelenésének köszönhetően szem előtt tartható konyhai eszköz. Tálalószekrényen vagy a kerthelyiség asztalán elhelyezve egyaránt a könnyed, nyári hangulatot erősíti.

A boltba
LEONARDO COMO tál 28x14cm ovális bronz LEONARDO COMO tál 28x14cm ovális bronz

A COMO kollekcióból származó ovális, bronz színű tál nagyszerűen kifejezi az élet szépségét és könnyedségét. Engedje szabadon érvényesülni a kreativitását és merítsen ihletet belőle otthonának tervezésekor. A dinamikus, modern formájával játékosan mutatja be a szépséget. Kísérletezzen merész darabokkal is megmutatni, hogy ki is Ön.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Konyhaszekrény Malmo Permbroke D14/RU/2M 284 lava
81 514 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Matrac Medivis Limited Aloe Vera 80/200
89 314 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Konyhaszekrény Infinity K14-60-1KR/5 Crystal White
50 313 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Ágy fenyő LK104–200x200 grey
136 116 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Bose Home Smart Speaker 500 fekete
154 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Bennett & Ross BB-820 BK Blackmore Junior
40 790 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 14%
Képszett gyermekeknek csodálatos színekben
27 430 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 4%
Női cipő Zoey
15 600 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Compatibil HP CF380A black
11 080 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Eglo Eglo 43736
23 590 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Csillár zsinóron TEL 3xE27/100W/230V
27 390 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Paul Neuhaus Paul Neuhaus 819
145 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben