LEONARDO COLLETTO váza 32cm szürke fa felső résszel


48 700 Ft
  • Raktáron

A COLLETTO kollekció vázájával varázslatos miliőt teremthetsz otthonodnak. Bájos, modern formájával a friss, inspiráló stílust testesíti meg. Az izgalmas szürke üveg alj és fa felső rész vegyes használata elegáns, modern hangulatot áraszt és vonzza a szemet. Meríts inspirációt ebből az elegáns darabból és használd a képzeleted az otthonod díszítésekor. Válaszd a LEONARDO termékét, hogy szebbé tedd

Termékleírás

A LEONARDO COLLETTO váza egy elegáns és stílusos kiegészítő bármely otthonba. A 32 cm magas váza modern és letisztult designnal rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik a mai lakberendezési trendekhez.

A váza felső része szürke fa díszítéssel rendelkezik, amely egyedi és exkluzív megjelenést biztosít. A minőségi anyagoknak és precíz kivitelezésnek köszönhetően hosszú éveken át szép marad és minden otthonban jól mutat.

Használhatod virágok, szárazágak vagy más dekorációs elemek tárolására, bemutatására vagy akár ajándékozáshoz is remek választás lehet. Stílusos megjelenése és praktikus alkalmazhatósága révén remek választás lehet bármilyen otthonba.

Ha szereted a modern és letisztult dizájnt, akkor a LEONARDO COLLETTO váza tökéletes választás lehet számodra!Tedd otthonodat még szebbé és hangulatosabbá ezzel a csodás vázával!

A COLLETTO kollekció vázájával varázslatos miliőt teremthetsz otthonodnak. Bájos, modern formájával a friss, inspiráló stílust testesíti meg. Az izgalmas szürke üveg alj és fa felső rész vegyes használata elegáns, modern hangulatot áraszt és vonzza a szemet. Meríts inspirációt ebből az elegáns darabból és használd a képzeleted az otthonod díszítésekor. Válaszd a LEONARDO termékét, hogy szebbé tedd az otthonod.

Váza

A Váza alkatézisének weboldala a tökéletes célpont minden otthoni dekoráció kedvelő számára. Az otthoni kellékek kategóriájában széles választék várja az érdeklődőket, akik szeretik az egyedi és stílusos darabokat otthonukba. Az oldalunk célja, hogy minőségi vázák segítségével emelje otthonod hangulatát, és még kellemesebbé tegye otthonod térét. Az Váza alkatézisének weboldala több kategóriába sorolva kínál termékeket, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb vázát. A modern és minimalista stílusú vázák mellett megtalálhatók az antik hatásúak, vagy éppen az extravagáns design darabok is. Legyen szó egy egyszerű, virágokkal teli vázáról vagy egy extravagánsabb alkotásról, nálunk mindenki megtalálja a neki való vázát. Az oldalon könnyen és gyorsan lehet böngészni a termékek között, hiszen részletes leírás és képek segítik a vásárlókat a választásban. Az egyszerű és letisztult design lehetővé teszi, hogy a termékek magukért beszéljenek, és az érdeklődők könnyen megtalálják a nekik tetsző darabokat. Az Váza alkatézisének weboldala nemcsak a vállalkozó szellemű vásárlóknak szól, hanem azoknak is, akik szívesen inspirálódnak és új ötleteket merítenek otthonuk dekorálásához. A blog rovatban rendszeresen frissülő cikkekkel segítjük az érdeklődőket abban, hogyan válasszanak vázát az enteriőrjükhöz, vagy hogyan állítsák össze az ideális dekorációt. Ha szeretnéd feldobni otthonod hangulatát egy vagy akár több vázával, látogass el az Váza alkatézisének weboldalára, ahol garantáltan megtalálod a tökéletes darabot számodra. Legyen szó egyedi designról, vagy éppen klasszikus formákról, nálunk minden stílus megtalálható a vázák világában. Engedd, hogy a vázák által inspirálva otthonod egyedi és stílusos helyiséggé váljon!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

WAVE ezüst váza 50cm WAVE ezüst váza 50cm

A WAVE megalkotói újragondolták a váza fogalmát, ráadásul egyenesen ezüstbe öntve.A hullámvonalak jegyében született meg az alumíniumból készült állóváza, amely most a Te lakásodnak is ékes darabja lehet. A rendkívül letisztult és eleganciát sugárzó darabban pár szál vágott vagy művirág érvényesül a legjobban. Érdemes élénk színekkel variálni, hiszen a kontraszt pompás hatást kelt.Szerezd be Te is,

A boltba
AFRICAN II törtfehér és barna kerámia váza AFRICAN II törtfehér és barna kerámia váza

Kreatív kerámia váza. Egzotikus és lenyűgöző légkört sugároz. Kerámia vázák, amelyek személyiséget kölcsönöznek mindenféle belső térnek.

A boltba
ARTEMIS II barna üveg váza ARTEMIS II barna üveg váza

Az üvegvázák minden virágkompozíciót műalkotássá tesznek, mind az asztalra, mind a földre helyezve. A spanyol kézművesek szakértelme alapján melegséget és varázslatot kölcsönöznek a klasszikus vagy vintage stílusú környezetnek.

A boltba
ARLEEN kék üveg váza ARLEEN kék üveg váza

Az ARLEEN váza, a legcsodásabb vázákra jellemzően, nem csak vízzel látja el a virágokat, hanem kihangsúlyozza páratlan szépségüket is. Halványkék színének hála látványos összképet alkot a szürke különböző árnyalataival és a földes színekkel.Jól illeszkedik skandináv stílusú enteriőrök garnitúrájához. Teljes egészében újrahasznosított üvegből készült, ezért nem csak csodás látványt nyújt, de környezetbarát

A boltba
NAXOS fehér terracotta váza NAXOS fehér terracotta váza

A NAXOS fehér terracotta váza egy elegáns és stílusos kiegészítő bármely otthon vagy iroda számára. A váza kézzel készült terrakotta anyagból, melynek fehér színe friss és modern megjelenést kölcsönöz a térnek. A váza tökéletes választás lehet egy virágcsokor vagy zöld növény bemutatására, de akár önállóan is díszítheti a szobát. A váza magas minőségű anyagból készült, így hosszú élettartamú és időtálló

A boltba
ARLEEN rózsaszín üveg váza ARLEEN rózsaszín üveg váza

Az ARLEEN váza akár a nappaliban, akár az étkeződben kap helyet, mindenképp pozitív hatással lesz a környezetére. Rózsaszín színe tekintélyt sugároz és többek között barnával, fehérrel és szürkével is egyszerűen kombinálható.Antik hatású designja miatt azt a benyomást kelti, mintha évtizedekig porosodott volna egy régi raktár mélyén, ezért tökéletes kiegészítője lehet ipari stílusú lakásbelsőknek.

A boltba
ORIENTAL ezüst alumínium váza ORIENTAL ezüst alumínium váza

Az kerekded ORIENTAL váza egyből többé teszi a teret, melyben elhelyezik. A csillogó ezüst a fényűzés mindenkori szimbóluma és szinte bármely színnel könnyen kombinálható.Modern és art déco környezetben káprázatos látványt nyújthat. A dekoratív váza lyukacsos mintázatát kézzel kalapálták.Tedd teljessé otthonod dekorációját a pompás ORIENTAL vázával!

A boltba
ORIENTAL arany alumínium váza ORIENTAL arany alumínium váza

Az kerekded ORIENTAL váza egyből többé teszi a teret, melyben elhelyezik. A csillogó arany a fényűzés mindenkori szimbóluma és szinte bármely színnel könnyen kombinálható.Modern és art déco környezetben káprázatos látványt nyújthat. A dekoratív váza lyukacsos mintázatát kézzel kalapálták.Tedd teljessé otthonod dekorációját a pompás ORIENTAL vázával!

A boltba
ORIENTAL arany alumínium váza ORIENTAL arany alumínium váza

Az kerekded ORIENTAL kétrészes váza szett egyből többé teszi a teret, melyben elhelyezik. A csillogó arany a fényűzés mindenkori szimbóluma és szinte bármely színnel könnyen kombinálható.Modern és art déco környezetben káprázatos látványt nyújthatnak.

A boltba
ORIENT II ezüst alumínium váza 45 cm ORIENT II ezüst alumínium váza 45 cm

Az ORGANIC ORIENT váza dekoratív és hasznos kiegészítője lehet nappalidnak. Csillogó ezüst felülete nagyon jól passzolhat éjszínű környezethez.Fényes, titokzatos megjelenésével art déco stílusú otthonok dísze lehet. Formavilága egyedi, mintázatát pedig egyedi kalapálással készítették.Légy merész és vedd meg az ORGANIC ORIENT vázát, mert az ezüst nem csak ékszerként tündököl!

A boltba
FLOWERY barna porcelán váza FLOWERY barna porcelán váza

Szürke porcelánváza faragásokkal és fedéllel. A kerámia kanyargós vonalakkal van díszítve, hogy a legszebb virágokat is méltóan tarthassa. A vázák tökéletes kiegészítők egy cseppnyi eleganciáért.

A boltba
INDUSTRY I barna vas váza INDUSTRY I barna vas váza

Háromszoros fémváza, amely felidézi a vidéki szökőkutakat. Készítsen eredeti és nagyvárosi virágkompozíciókat az ipari stílusú fémvázáknak köszönhetően.

A boltba
WOMAN III fehér és arany porcelán váza WOMAN III fehér és arany porcelán váza

Elegáns fehér porcelánváza finom arany díszítéssel. A női arc által ihletett egyedi dizájn és a lágy formák stílust és szépséget kölcsönöznek.

A boltba
LEONARDO POSTO kerámia váza 40cm barna LEONARDO POSTO kerámia váza 40cm barna

Leonardo Posto kerámia váza 40cm barna

A boltba
LEONARDO RAVENNA váza 22cm fodros LEONARDO RAVENNA váza 22cm fodros

RAVENNA váza 22cm fodros - Leonardo

A boltba
LEONARDO POSTO multi-váza 8,7cm, barna LEONARDO POSTO multi-váza 8,7cm, barna

POSTO multi-váza 8,7cm, barna - Leonardo

A boltba
LEONARDO MILANO váza 14cm fehér LEONARDO MILANO váza 14cm fehér

Az otthon olyan hely, ahol mindenki szeretné jól érezni magát. A MILANO kollekció vázája különleges formájával és fehér színével friss és inspiráló stílusú. A különleges kézzel készített darab megmutatja a dolgokban rejlő szépséget. Hagyja, hogy inspirálja a modern dizájn.

A boltba
LEONARDO NEVE váza 28x15cm, matt ezüst LEONARDO NEVE váza 28x15cm, matt ezüst

Leonardo Neve váza 28x15cm, matt ezüst

A boltba
LEONARDO BEAUTY váza 39cm bézs LEONARDO BEAUTY váza 39cm bézs

Engedje, hogy a BEAUTY sorozat bézs színű vázája érzékiséget vigyen otthonába. Engedje, hogy ez a gyönyörű váza bevezesse egy különleges világba! Játsszon a kreativitásával és hozzon létre egyedi miliőt otthonának tervezésekor. Mindegyik kézzel készült egyedi termék! Élvezze ezt a gyönyörű vázát az otthonában!

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Konyhaszekrény Malmo Permbroke D14/RU/2M 284 lava
81 514 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Matrac Medivis Limited Aloe Vera 80/200
89 314 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Konyhaszekrény Infinity K14-60-1KR/5 Crystal White
50 313 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Ágy fenyő LK104–200x200 grey
136 116 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Bose Home Smart Speaker 500 fekete
154 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Bennett & Ross BB-820 BK Blackmore Junior
40 790 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 14%
Képszett gyermekeknek csodálatos színekben
27 430 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 4%
Női cipő Zoey
15 600 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Compatibil HP CF380A black
11 080 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Eglo Eglo 43736
23 590 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Csillár zsinóron TEL 3xE27/100W/230V
27 390 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Paul Neuhaus Paul Neuhaus 819
145 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben