LEONARDO CUCINA OPTIC desszertes tálka 10cm


1 090 Ft
  • Raktáron

A CUCINA OPTIC kollekció desszertes tálkájának mintázata igazán érdekes, exkluzív megjelenést biztosít. Étkezőasztalának központi eleme lehet a különleges fényjátékával. A fényvisszaverődésnek köszönhetően az üveg mintája háromdimenziósnak hat. Lepje meg magát ezzel a különleges darabbal. Mindennapi használatra is alkalmas, mosogatógépben biztonságosan elmosható.

Termékleírás

A CUCINA OPTIC kollekció desszertes tálkájának mintázata igazán érdekes, exkluzív megjelenést biztosít. Étkezőasztalának központi eleme lehet a különleges fényjátékával. A fényvisszaverődésnek köszönhetően az üveg mintája háromdimenziósnak hat. Lepje meg magát ezzel a különleges darabbal. Mindennapi használatra is alkalmas, mosogatógépben biztonságosan elmosható.

Tál

Az Tál alkatrészségi weboldal egy olyan online áruház, amely minden sütéshez és főzéshez szükséges kelléket kínál a legmagasabb minőségben. Széles kínálatunkban megtalálhatók tálak, tepsik, sütőformák, serpenyők, fazekak, edények és még sok más, ami segítségedre lehet a konyhában. A tálak kategóriájában egyszerű, letisztult, praktikus és dekoratív tálakat találsz, amelyek tökéletesek az étel tálalására és bemutatására. Legyen szó egy egyszerű hétköznapi ebédről vagy egy különleges alkalmi vacsoráról, nálunk minden igényedre megtalálod az ideális tálakat. A sütőformák és tepsik részlegünkben sokféle méretű és formájú termékek közül válogathatsz, így garantáltan megtalálod a tökéletes sütőformát a sütemények, piték vagy muffinok elkészítéséhez. A sütőformák magas minőségű anyagból készülnek, így garantálják a kiváló sütési eredményeket. Az edények és fazekak kategóriában olyan termékeket találsz, amelyek ötvözik a funkcionalitást és az esztétikumot. Kiváló minőségű anyagból készülnek, és hosszú évekig társaid lesznek a konyhában. Válassz a hagyományos vagy modernebb stílusú edények közül, amelyek tűzhelyen, sütőben és akár mikrohullámú sütőben is használhatók. A tál alkatrészségéhez szükséges minden termék a weboldalunkon egyszerűen és gyorsan megrendelhető. Rendelésedet kényelmesen házhoz szállítjuk, így nincs más dolgod, csak válogatni az álmaid konyhai kiegészítői közül. Böngéssz a termékek között és találd meg a neked leginkább megfelelő tálakat, tepsiket és edényeket a Tál alkatrészségi weboldal kínálatából!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

LEONARDO COMO tál 27x18cm ovális barna LEONARDO COMO tál 27x18cm ovális barna

Ha szeretné, hogy a mindennapi életét az egyedi báj hangulata lengje át ezt a COMO sorozat ovális, barna táljával könnyedén meg tudja valósítani. A hajlított üvegtál tökéletesen harmonikus, eredeti és kézműves megjelenést biztosít. Hagyja, hogy ez a gyönyörű tál elvigye egy álmodozó, érzelmekkel teli világba! Mutassa meg egyediségét ezzel a szép tállal.

A boltba
ANTIFONE fekete porcelán dísztál ANTIFONE fekete porcelán dísztál

A dekoratív ANTIFONE dísztál kiemeli azoknak a bútordarabok szépségét, melyen elhelyezed. Fekete-fehér mintázata lehetővé teszi, hogy a színek széles skálájával alkosson összeillő párost.Skandináv stílusban berendezett életterek pazar kiegészítője lehet. A 35 centiméter átmérőjű tál teljes egészében porcelánból készült, ezért biztos lehetsz benne, hogy kézhez kapva időtálló és klasszikus dísztárgy

A boltba
LIBERTY fekete porcelán tálka LIBERTY fekete porcelán tálka

A LIBERTY tálka igazi különlegesség, amivel feldobhatod konyhád vagy nappalid. Fekete-fehér mintájának hála a legtöbb színnel igazán egyszerűen kombinálható.Stílusát tekintve indusztriálisnak mondható, de modern bútorokkal berendezett lakásokban is jól mutathat. Porcelánból készült, ezért rusztikus megjelenése ellenére magán hordozza a porcelán dísztárgyak kecsességét és jellegzetességeit.Dönts az

A boltba
CHISEL bézs alumínium dísztál CHISEL bézs alumínium dísztál

A CHISEL bézs alumínium dísztál egy elegáns és stílusos kiegészítő bármely otthonba. A modern design és a minőségi alapanyagok garantálják, hogy ez a dísztál tökéletes választás lehet étkezőasztalra, konyhaszekrényre vagy bármely más helyre, ahol szeretnéd stílusosan tárolni és prezentálni az ételeket és italokat. Az alumíniumból készült CHISEL dísztál könnyű, de ellenálló, így hosszú éveken át szolgál

A boltba
GINKGO ezüst alumínium dísztál 33 cm GINKGO ezüst alumínium dísztál 33 cm

A GINKGO dísztál segítségével előszobád és nappalid is stílusossá válhat. Már első ránézésre látszik, hogy a készítők a tervezésnél a páfrányfenyő levelét vették alapul és csillogó, ezüstös felülettel tették még egyedibbé.Jól mutathat olyan belső terekben, ahol a természet szeretete kapja a központi szerepet. Nemcsak szép, de praktikus is egyben, hisz előszobádban ideális fészke lehet a kulcsoknak

A boltba
Dekoratív fa tál DIVERO 30 x 30 x 8 cm Dekoratív fa tál DIVERO 30 x 30 x 8 cm

Masszív fából készült tál gyönyörű szerkezetű, polírozott robusztus fából. Kiváló kézzel készített fából készült tál természetes fa színű és sima felülettel. Mivel minden fából készült tál egyedi, a tálak méretei eltérőek. Természetesen az egyes tálak erezése is eltérő. A szín, az árnyékolás és a textúra különbségei minden egyes fából készült tál egyediségét jelzik. A fából készült tál exkluzív és

A boltba
LEONARDO ALASSIO tál 40cm, szívecskés LEONARDO ALASSIO tál 40cm, szívecskés

Az ALASSIO kollekció szívecske mintás tálja kerek alakjával igazán szemet gyönyörködtető darab. Vigyél érzékiséget otthonodba és mutasd meg stílusod ezzel a bájos kiegészítővel. Hagyd, hogy a tál modern formája megihlessen. Szerezd be ezt a nagyszerű darabot.

A boltba
LEONARDO CASOLARE alumínium dekortál 39cm fekete LEONARDO CASOLARE alumínium dekortál 39cm fekete

A CASOLARE kollekció dekortáljával álomszép miliőt teremthetsz otthonodnak. Bájos, modern formájával a friss, inspiráló stílust testesíti meg. A gyönyörű fekete szine modern hangulatot áraszt és vonzza a szemet.Mutasd meg egyediségét ezzel a gyönyörű kiegészítővel.

A boltba
LEONARDO ALABASTRO tál 32cm ovális fehér LEONARDO ALABASTRO tál 32cm ovális fehér

Ha stílusos otthonra vágysz az ALABASTRO kollekció táljával ezt könnyen megteremtheted. Hagyd, hogy bájos, klasszikus formájával és csodálatos fehér színével inspiráljon otthonodnak a tervezésekor. Játssz a kreativitásoddal és így a végeredmény is lenyűgöző lesz! Szerezd be ezt a nagyszerű darabot.

A boltba
LEONARDO ALABASTRO tálka 20x12cm ovális bézs LEONARDO ALABASTRO tálka 20x12cm ovális bézs

Az ALABASTRO sorozat tálkájával páratlan miliőt alkothat otthonának. A gyönyörű bézs színű üveg kellemes, harmonikus megjelenést biztosít. Ovális formájával ez a tál tökéletesen illeszkedik egy álmodozó és érzéki stílusú otthonhoz. Ajándékozza meg magát ezzel a szép, izgalmas alakú tállal.

A boltba
LEONARDO GUSTO saláta szervírozó szett 2részes LEONARDO GUSTO saláta szervírozó szett 2részes

A GUSTO kollekció gyönyörű szervírozó szettjével előkelő megjelenésűvé varázsolhatja étkezőasztalát. Ha szereti a szép kiegészítőket, akkor az Ön háztartásából sem hiányozhat ez a készlet. A készlet 2 darabos. Örvendeztesse meg magát ezzel az elegáns darabbal.

A boltba
LEONARDO CUCINA öntet mixer 500ml LEONARDO CUCINA öntet mixer 500ml

A CUCINA kollekció öntet mixere étkezőasztalodnak meghatározóan szép darabja lehet, hiszen ívelt alakja a lenyűgöző modern stílust képviseli. Hagyd, hogy szárnyaljon a fantáziád, inspiráljon a gyönyörű forma.

A boltba
LEONARDO MATERA ZÖLD müzlis-leveses tálka 0,98l LEONARDO MATERA ZÖLD müzlis-leveses tálka 0,98l

A MATERA széria gyönyörű zöld színű tálkájával derűs hangulatúvá varázsolhatja étkezéseket. Használhatja leveses tálnak, előételt kínálhat belőle, de akár evőeszközöket tarthat benne. Szépítse meg Ön is otthonát ezzel a kerek tálkával. Mindennapi használatra is alkalmas, hiszen mosogatógépben is biztonságosan elmosható és mikrohullámú sütőben is használható.

A boltba
LEONARDO ALASSIO függődísz pillangó 8cm, szürke LEONARDO ALASSIO függődísz pillangó 8cm, szürke

Az ALASSIO kollekció szürke színű kerámia pillangójával úgy alakíthatod ki otthonod, hogy az soha ne legyen divatja múlt. Elegáns, modern, minimalista formája nem függ az aktuális trendektől. Ez a darab mindig is a szépséget fogja jelenteni. Lepd meg magad ezzel a szép figurával.

A boltba
LEONARDO CAMMINATA dísztányér 17x21cm borostyán LEONARDO CAMMINATA dísztányér 17x21cm borostyán

A CAMMINATA sorozat egyedi borostyán színű fém dísztányérjával idilli légkört teremthetsz otthonodnak. Különleges, modern formája elbűvölő, egyedi bájjal rendelkezik.

A boltba
LEONARDO STELLA porcelán ajándékdoboz led világítással 12cm LEONARDO STELLA porcelán ajándékdoboz led világítással 12cm

Varázsolj mesés hangulatot a STELLA sorozat világító ajándékdoboz figurájával. Alakja önmagában is szép, de más kiegészítőkkel is remekül mutat. Szépítsd otthonod ezzel a vidám, játékos darabbal.

A boltba
LEONARDO CANDELA fa csillag 21cm LEONARDO CANDELA fa csillag 21cm

A CANDELA sorozat különleges mangófából készült csillag figurája az ünnepi dekoráció igazán vonzó látványeleme lehet. Ezzel a stílusos, modern formavilágú és kifinomult arany színű darabbal elegánsan díszítheted fel otthonod.

A boltba
LEONARDO CANDELA hóember 12cm, sálas LEONARDO CANDELA hóember 12cm, sálas

Varázsolj mesés hangulatot a CANDELA sorozat hóember figurájával. Alakja önmagában is szép, de más kiegészítőkkel is remekül mutat. Szépítsd otthonod ezzel a vidám, játékos darabbal.

A boltba
LEONARDO CANDELA hóember 15cm LEONARDO CANDELA hóember 15cm

Varázsolj mesés hangulatot a CANDELA sorozat hóember figurájával. Alakja önmagában is szép, de más kiegészítőkkel is remekül mutat. Szépítsd otthonod ezzel a vidám, játékos darabbal.

A boltba
LEONARDO FERRARA dekortál 28cm bézs LEONARDO FERRARA dekortál 28cm bézs

A FERRARA széria bézs színű gyönyörű, izgalmas formájú táljának modern dizájnjával vidám hangulatúvá varázsolhatja otthonát. Bájos, modern formájával a friss, inspiráló stílust testesíti meg. Lepje meg Önmagát ezzel az egyedi kiegészítővel.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Konyhaszekrény Malmo Permbroke D14/RU/2M 284 lava
81 514 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Matrac Medivis Limited Aloe Vera 80/200
89 314 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Konyhaszekrény Infinity K14-60-1KR/5 Crystal White
50 313 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Ágy fenyő LK104–200x200 grey
136 116 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Bose Home Smart Speaker 500 fekete
154 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Bennett & Ross BB-820 BK Blackmore Junior
40 790 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 14%
Képszett gyermekeknek csodálatos színekben
27 430 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 4%
Női cipő Zoey
15 600 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Compatibil HP CF380A black
11 080 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Eglo Eglo 43736
23 590 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Csillár zsinóron TEL 3xE27/100W/230V
27 390 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Paul Neuhaus Paul Neuhaus 819
145 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben