LEONARDO GELO figura 7,7cm, hóember


1 190 Ft
  • Raktáron

Varázsolj mesés hangulatot a GELO sorozat figurájával. Kerekded alakja önmagában is bohokás, de más kiegészítőkkel is remekül mutat. Szépítsd otthonod ezzel a vidám, játékos darabbal.

Termékleírás

Varázsolj mesés hangulatot a GELO sorozat figurájával. Kerekded alakja önmagában is bohokás, de más kiegészítőkkel is remekül mutat. Szépítsd otthonod ezzel a vidám, játékos darabbal.

Konzol, fülke, egyéb díszítõelem

Az otthoni kialakítás során a konzolok, fülkék és egyéb díszítőelemek elengedhetetlenek ahhoz, hogy a tér harmonikus és stílusos legyen. Ezek a kiegészítők nem csupán praktikus funkciót látnak el, hanem egyedi stílust és hangulatot kölcsönöznek a helyiségnek. A konzolok számos módon használhatók otthonunkban. Egy keskeny falon is remekül mutatnak, ide helyezve növényeket, képeket vagy más dekorációs tárgyakat. Szintén ideális megoldás lehet a konzol asztal a bejárati részén, ahol a kulcsokat vagy egyéb apró tárgyakat helyezhetjük el. Egy stílusos konzol megadja a hely személyiségét és egyedi atmoszférát teremt. A fülkék is kiválóan alkalmasak tárolóhelyként a konyhában, nappaliban vagy a hálószobában. Lehetőség van beléjük helyezni könyveket, dísztárgyakat vagy bármi mást, amire szeretnénk, hogy könnyen elérhető legyen. A fülkék praktikus és esztétikus megoldást jelentenek, amelyek hozzájárulnak a helyiség rendezettségéhez és letisztultságához. Az egyéb díszítőelemek szintén fontos szerepet töltenek be otthonunkban. Egy gyönyörű belső dekoráció, mint például gyertyatartók, vázák vagy képkeretek, feldobják a teret és személyessé teszik azt. Ezek a kiegészítők lehetnek a lakásunk egyediségének a kulcsai, amelyek segítenek kifejezni az egyéni ízlésünket és stílusunkat. A konzolok, fülkék és egyéb díszítőelemek kiválasztásánál fontos figyelembe venni a tér adottságait és a meglévő bútorok stílusát. Fontos, hogy harmonizáljanak egymással és illeszkedjenek a többi díszítőelemhez, hogy összhangot teremtsenek. Figyeljünk arra is, hogy a kiegészítők praktikus és funkcionális legyen, ne csupán dekoratív szerepet töltsenek be. Összességében az otthoni konzolok, fülkék és egyéb díszítőelemek nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy személyessé és stílusossá tegyük a lakásunkat. Válasszunk olyan kiegészítőket, amelyek tükrözik az egyéniségünket és az otthonunk karakterét, és élvezzük a helyiség hangulatának átalakulását ezek segítségével. Legyen a lakásunk tükröződése az egyedi stílusunknak és kreativitásunknak!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

BULL szarvas falidísz 75cm BULL szarvas falidísz 75cm

Maszkulinitás, kifinomult elegancia és formabontó design. A BULL 75 cm-es szarvas falidíszben ezek mindegyike érvényesül. A holdvilág ezüstjében csillogó, alumíniumból készült dekorációs elem bármely helyiségben elhelyezve kiválóan mutat. Minimál enteriőrbe tökéletes választás lehet, de más letisztult stílusú otthonban is megállja a helyét. Különböző anyagokból készült tárgyakkal kombinálva pedig rendkívül

A boltba
REGATA ezüst vas fali dekoráció REGATA ezüst vas fali dekoráció

A REGATA fali dekoráció tökéletes választás nappalid, ebédlőd vagy irodád dekorálásához. A fémből készült alkotás tengeren suhanó vitorlásokat ábrázol és nyugalomra ösztönző, harmonikus látványt nyújt.Jól mutathat egy a lakberendezésben is hódító, tengerész stílusú nyaralóban vagy letisztult, modern dizájnú otthonokban. Absztrakt dizájnja magára vonzza a tekintet, ezért ízléses kompozíciót alkothat

A boltba
DOORSTOP II mókus barna és szürke pamut ajtótámasz DOORSTOP II mókus barna és szürke pamut ajtótámasz

Az ajtótámasz rendkívül hasznos kiegészítő ablakok nyitva tartásához egy szép nyári napon. Egyben biztosítja, hogy az ajtó se csapódjon be az első széllökésnél. Hogyan állhatnál ellen a cuki kis plüss állatoknak?

A boltba
GLAM LEAF II arany vas dísztárgy GLAM LEAF II arany vas dísztárgy

Fém és fa dekoráció levelekkel, amik a természetet kölcsönzik. Az arany díszek elengedhetetlen elemek ahhoz, hogy bármilyen környezetet csillogó érzéssel töltsenek el. Tökéletes kombinálva semleges színekkel, például fehérrel és krémmel, erős színekkel kombinálva pedig retróhatást kelt.

A boltba
CIRCLE I szürke és arany vas fali dekoráció CIRCLE I szürke és arany vas fali dekoráció

Fémpanel absztrakt leveles díszítéssel. A 3D panel a falak díszítésének új trendje. A lakkozott fém geometrikus, növényi- vagy állati alakok elbűvölő és meglepő vonzerejei minden környezetnek.

A boltba
WALL COLOR II arany és bordó vas falpanel WALL COLOR II arany és bordó vas falpanel

Fémpanel absztrakt virágos díszítéssel. A 3D panel a falak díszítésének új trendje. A lakkozott fém geometrikus, növényi- vagy állati alakok elbűvölő és meglepő vonzerejei minden környezetnek.

A boltba
LEONARDO CALDO angyalka figura 27cm LEONARDO CALDO angyalka figura 27cm

Leonardo Caldo Angyalka figura 27cm

A boltba
LEONARDO MODO dekor szett 10cm barna LEONARDO MODO dekor szett 10cm barna

Ha a MODO SUKKULENTE kollekcióból származó szettet választja, nem dönthet rosszul. Önmagában is látványos és mutatós ez a modern stílusú darab a csodaszép barna színű üvegrésszel, de alapját képezheti egy Ön által kitalált gyönyörű kreációnak is! Engedje, szárnyalni a képzeletét. Ez a szett egy barna üvegtartóból és egy zöld növényből áll. Örvendeztesse meg magát ezzel a különleges egyedi készlett

A boltba
LEONARDO GELO figura 7,7cm, hóember LEONARDO GELO figura 7,7cm, hóember

Varázsolj mesés hangulatot a GELO sorozat figurájával. Kerekded alakja önmagában is bohokás, de más kiegészítőkkel is remekül mutat. Szépítsd otthonod ezzel a vidám, játékos darabbal.

A boltba
ITIK dekoráció 40 cm ITIK dekoráció 40 cm

Az albézia fából készült, kézzel faragott rusztikus kacsa szobor önmagában és párban egyaránt mesésen mutat egy boho stílusú enteriőrben.

A boltba
KAYU teakfa faragott maszk KAYU teakfa faragott maszk

A tikfából készült, kézzel faragott törzsi maszk a boho és az etno stílusú lakberendezésben egyaránt kiváló. Egy sima, fehér falrész elé helyezve a figyelem középpontjába kerül.

A boltba
KELAPA kókuszdió tál KELAPA kókuszdió tál

Kókuszból, kézzel készített tál, ami nem csak tárolásra alkalmas. Bárhol is kap helyet, az otthonod dísze lesz. Egyedüli dekorációként is gyönyörű látványt nyújt egyszerűségével és letisztultságával, mely közelebb hozza a természetet, bárhová is helyezed.

A boltba
KETUT V barna rattan fali dekoráció KETUT V barna rattan fali dekoráció

Barna színével melegséget, meghittséget sugároz ez a rattanból szőtt, virág mintás fali dekoráció. Épp ezért bármely enteriőrben bátran használhatod. Szemet gyönyörködtető darab, épp ezért helyezd jól látható helyre, akár a nappalidban, akár az irodádban használod.

A boltba
LÓTUSZ bézs fali dekoráció LÓTUSZ bézs fali dekoráció

Kézzel készített fali dekoráció, gyöngyökkel és rojtokkal. A lótusz a hét csakra együttesét jelképezi a spirituális nézetek szerint, így nem csak gyönyörű dekorációt tudhatsz magadénak, de könnyebben tartod a fókuszt az egészség és boldogság irányába is. A krém színű dekoráció minden otthon tökéletes kiegészítője lehet, hiszen mind formája, mind színvilága tökéletesen illeszkedik a különböző stílu

A boltba
MAKAM ananász alakú fa tál MAKAM ananász alakú fa tál

Ananász alakú, natúr színű fa tálka, mely nem mindennapi formájával vidámságot lop majd a mindennapjaidba. Kézzel és szeretettel készített darab, mely Bali hangulatát idézi a szürke hétköznapokon is. Tökéletesen alkalmas arra, hogy vendégváró falatokat helyezz bele, de a számodra fontos apróságok tárolására is kiváló.

A boltba
PANTAI fehér csigaház asztali dekoráció PANTAI fehér csigaház asztali dekoráció

Nap formájú asztali dísz csigaházakból és kagylókból. Míg a Nap szimbóluma a teremtésnek és újrakezdésnek, addig a kagylók és csigaházak a tengerpart harmóniáját és csendességét rejtik magukban. Fehér színe révén tökéletes összhangot teremt akár a nappalinkban, hálószobánkban vagy az irodában.

A boltba
RUMPUT szárított virág dekoráció RUMPUT szárított virág dekoráció

A természetes tónusú pampafű dekoráció tökéletes kiegészítője egy naturális textúrákkal díszített otthonnak. Kül- és beltéren egyaránt használható.

A boltba
SAKLAR türkiz fa tábla SAKLAR türkiz fa tábla

Díszítse falait egyedi és varázslatos függő dekorációinkkal! Kézzel készített műalkotásaink különleges textúrákat és színeket ötvöznek, hogy otthonába egyedi hangulatot varázsoljanak. Engedje, hogy ezek a művészeti darabok elbűvöljék és inspirálják mindennapjait!

A boltba
UBUD kék jóganő szobor UBUD kék jóganő szobor

A kézzel festett jóga szobor Namaskara-mudra kéztartásával az üdvözlést, a tiszteletet és az alázatot szimbolizálja. A nyugodt, pihentető légkör megteremtésében és dekorációs kellékként is tökéletes kiegészítője otthonodnak.

A boltba
ANGGUR fehér faragott fa tányér ANGGUR fehér faragott fa tányér

A kézzel faragott tikfa dekor tányér gyönyörűen mutat egy szép étkezőasztal közepén. Gyümölcsös tálként és önmagában használva is esztétikusan díszíti otthonodat.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Konyhaszekrény Malmo Permbroke D14/RU/2M 284 lava
81 514 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Matrac Medivis Limited Aloe Vera 80/200
89 314 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Konyhaszekrény Infinity K14-60-1KR/5 Crystal White
50 313 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Ágy fenyő LK104–200x200 grey
136 116 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Bose Home Smart Speaker 500 fekete
154 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Bennett & Ross BB-820 BK Blackmore Junior
40 790 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 14%
Képszett gyermekeknek csodálatos színekben
27 430 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 4%
Női cipő Zoey
15 600 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Compatibil HP CF380A black
11 080 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Eglo Eglo 43736
23 590 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Csillár zsinóron TEL 3xE27/100W/230V
27 390 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Paul Neuhaus Paul Neuhaus 819
145 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben