LEONARDO K18 pohár whiskys 350ml


790 Ft
  • Raktáron

A K18 sorozat whiskys pohara öröm a testnek és a léleknek. Szemet gyönyörködtető az egyszerű és mértéktartó hengeres formája. Ha a letisztult stílus híve vagy, akkor ez a darab kötelező! Fejezd ki egyéniséged ezzel a pohárral. Mosogatógépben biztonságosan elmosható.

Termékleírás

A K18 sorozat whiskys pohara öröm a testnek és a léleknek. Szemet gyönyörködtető az egyszerű és mértéktartó hengeres formája. Ha a letisztult stílus híve vagy, akkor ez a darab kötelező! Fejezd ki egyéniséged ezzel a pohárral. Mosogatógépben biztonságosan elmosható.

Pohár

A modern világban talán nem is gondolnánk arra, mennyi titok és jelentés rejlik egy egyszerű pohárban. Az étkezés köré épülő alkatézis azonban segít ráébreszteni minket arra, hogy a mindennapi tevékenységeinkben is jelen van Isten szeretete és gondviselése. A pohár alkatézisének célja, hogy megmutassa nekünk, mennyi mindent tanulhatunk egy ilyen hétköznapi tárgy által. A pohár nem csupán egy eszköz az italunk elfogyasztására, hanem a közösség, az elfogadás és a bőség szimbóluma is lehet. A pohár által felidézhetjük az Úr vacsoráját, ahol Jézus testét és vérvét elfogyasztva közös közösségben emlékezünk meg róla. Az étkezés során a pohár nem csupán az italunkat tartja, hanem lehetőséget ad arra is, hogy megosszuk egymással az örömöket, a sorstársainkkal pedig az Úr iránti hálánkat. Ugyanakkor a törött pohár is tanító jelkép lehet számunkra: Isten megbocsátó és gyógyító szeretetére emlékeztet, amely a törékeny emberekre is fordul. Az étkezés alatt az imádságok és áldások is fontos szerepet játszanak, és a pohár is lehet az imádságformák és szakrális szövegek tanítása eszköze. Az alkatézis során rávilágíthatunk arra, hogy az étkezés nem csupán testünk megerősítéséről szól, hanem lelkünk táplálásáról és közösség teremtéséről is. A pohár alkatézisének nem pusztán elméleti keretek között kell zajlania, hanem gyakorlati tapasztalatokon keresztül kell átéreztetnie az üzenetét. A gyermekek különösen nyitottak lehetnek erre a tanításra, és segíthet nekik az étkezés módszeres és tudatos megközelítésén túl az életük számos területén is Isten jelenlétére figyelni. Végül, de nem utolsósorban, a pohár alkatéziséje arra is ösztönzhet bennünket, hogy ne csak a saját javunkat, hanem másokét is szem előtt tartsuk az étkezés során. Az étkezés közös asztala nem csupán arról szól, hogy jóllakjunk és megosszuk az ételt, hanem arról is, hogy egymásra figyeljünk, és segítsünk egymásnak az Úr iránti hálánk és szeretetünk kifejezésében.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

LEONARDO PUCCINI pohár szett 18részes LEONARDO PUCCINI pohár szett 18részes

A PUCCINI sorozat exkluzív pohárkészlete szemet gyönyörködtető, a különleges formavilágú poharak otthonodnak díszei lehetnek. Csinosítsd otthonod ezzel a modern stílusú készlettel. A megnövekedett felületi keménységnek köszönhetően a TEQTON termékek nagyon tartósak és karcállóak, ugyanakkor ragyogóak. Mosogatógépben biztonságosan elmoshatók, ezért ideálisak a mindennapi használatra.

A boltba
LEONARDO GIN pohár szett 2részes üdítős 360ml LEONARDO GIN pohár szett 2részes üdítős 360ml

A GIN kollekció üvegpoharai klasszikus darabjai lehetnek otthonodnak, amelyből nagyszerű élvezet elfogyasztani az italod. Különleges, domború mintájuk vonzza a szemet és szögletes alakjuk igen különlegessé teszi őket. Inspiráló stílusukkal megszépítik a mindennapokat. A GIN üvegpoharak mosogatógépben elmoshatók, ezért ideálisak mindennapi használatra. Lepd meg magad és csinosítsd otthonod ezzel a

A boltba
LEONARDO ALASSIO pohár szett 2részes pezsgős, szívecskés LEONARDO ALASSIO pohár szett 2részes pezsgős, szívecskés

Az ALASSIO sorozat két részes szívecske pezsgős poharával különleges pillanatokkal gazdagodhatsz italod elfogyasztásakor. Formája harmonikus, modern.A megnövekedett felületi keménységnek köszönhetően a TEQTON termékek nagyon tartósak és karcállók, ugyanakkor ragyogóak. A mosogatógépben biztonságosan elmoshatók, ezért ideálisak mindennapi használatra.

A boltba
LEONARDO GARDA pohár üdítős 330ml LEONARDO GARDA pohár üdítős 330ml

Exkluzív stílust képvisel a GARDA sorozat üdítős pohara. Harmonikus, modern alakjával otthonodnak a dísze lehet. Semmi sem ad olyan sok örömöt, mint egy gyönyörű darab.A megnövekedett felületi keménységnek köszönhetően a TEQTON termékek nagyon tartósak és karcállók, ugyanakkor ragyogóak. A mosogatógépben biztonságosan elmoshatók, ezért ideálisak mindennapi használatra.

A boltba
LEONARDO COLORATA fagylaltos kehely petrol LEONARDO COLORATA fagylaltos kehely petrol

A COLORATE sorozat fagylaltos kelyhéből úgy élvezheted a hideg nyalánkságokat, mint még ezelőtt soha. Ez a kerekded alakú, dekoratív nyomattal ellátott elegáns darab abszolút kötelező eleme lehet otthonodnak. Jutalmazd meg magad ezzel az igazán stílusos kehellyel. Mosogatógépben biztonságosan elmosható.

A boltba
LEONARDO APERITIVO pohár vörösboros 640ml LEONARDO APERITIVO pohár vörösboros 640ml

Az APERITIVO sorozat vörösboros poharával felejthetetlen pillanatokkal gazdagodhatsz italodnak elfogyasztásakor. Öblös formája és kifinomult metszett mintája harmonikus, modern stílusú.A megnövekedett felületi keménységnek köszönhetően a TEQTON termékek nagyon tartósak és karcállóak, ugyanakkor ragyogóak. A mosogatógépben biztonságosan elmoshatók, ezért ideálisak mindennapi használatra.

A boltba
LEONARDO NEVE pohár pezsgős 210ml LEONARDO NEVE pohár pezsgős 210ml

Leonardo Neve pohár pezsgős 210ml

A boltba
LEONARDO LUCENTE pohár üdítős 460ml borostyán LEONARDO LUCENTE pohár üdítős 460ml borostyán

Amikor az ízlés és a forma találkozik, a LUCENTE sorozat borostyán színű üdítős pohara a példa rá. Ebből a pohárból igazán élvezet elfogyasztani az italod. Formájával is az olasz életérzést nyújtja, mikor az élet könnyed élvezete találkozik a szépséggel.

A boltba
LEONARDO LIMITED pohár szett jéggömb készítővel 4részes LEONARDO LIMITED pohár szett jéggömb készítővel 4részes

Leonardo Limited pohár szett jéggömb készítővel 4részes

A boltba
LEONARDO BRINDISI ZÖLD pohár vörösboros 310ml LEONARDO BRINDISI ZÖLD pohár vörösboros 310ml

A BRINDISI sorozat zöld színű vörösboros poharával felejthetetlen pillanatokkal gazdagodhatsz italodnak elfogyasztásakor. Íves formája harmonikus, modern és domború mintája igazán különleges. A COLORI a Leonardo saját egyedi színválasztéka. A LEONARDO a színek tartósságát

A boltba
LEONARDO CHEERS pohár röviditalos 60ml LEONARDO CHEERS pohár röviditalos 60ml

Alakítsd az otthonod az elképzeléseid szerint. Ebben segít a CHEERS kollekció gyönyörű, ívelt formájú röviditalos pohara. Azok számára szinte kötelező, akik értékelik a minőséget. A megnövekedett felületi keménységnek köszönhetően a TEQTON termékek nagyon tartósak és karcállóak, ugyanakkor ragyogóak. Mosogatógépben biztonságosan elmosható, ezért ideális mindennapi használatra.

A boltba
LEONARDO VARIO pohár whiskys 250ml zöld LEONARDO VARIO pohár whiskys 250ml zöld

Az VARIO sorozat különleges, geometriai mintájú poharával igazán látványosan élvezheted italod és közben nagyszerű pillanatokat élhetsz át. A pohár megszínesíti a mindennapokat gyönyörű zöld színével. Stílusa modernek és frissnek hat. Kényeztesd magad gyönyörű dolgokkal a mindennapi életben. A COLORI a Leonardo saját egyedi színválasztéka. A LEONARDO a színek tartósságát fejlesztette tovább, anélkül,

A boltba
LEONARDO BURANO pohár üdítős 330ml kék LEONARDO BURANO pohár üdítős 330ml kék

A BURANO sorozat üdítős pohara öröm a testnek és a léleknek. Szemet gyönyörködtető az egyszerű és mértéktartó formája és a bájos kék színe. Ha letisztult stílus híve vagy akkor ez az egyedi, kézzel készült darab kötelező! Fejezd ki egyéniséged ezzel a pohárral.

A boltba
LEONARDO VARIO pohár üdítős-vizes 170ml, türkiz LEONARDO VARIO pohár üdítős-vizes 170ml, türkiz

Az VARIO sorozat különleges poharával úgy élvezheted az italod, mint még ezelőtt soha. A modern stílusú pohár megszínesíti a mindennapokat lenyűgöző átmenetes türkiz színével és egyedi geometriai mintájával.A COLORI-val még több színt vihetsz otthonodba. A LEONARDO a színek tartósságát fejlesztette tovább, anélkül, hogy azok veszítettek volna az intenzív ragyogásukból. Gyönyörködj a csodás színekben,

A boltba
LEONARDO ETNA pohár szett 2részes pezsgős, fehér LEONARDO ETNA pohár szett 2részes pezsgős, fehér

Az ETNA sorozat exkluzív fehér színű pohárkészlete szemet gyönyörködtető, a különleges formavilágú poharak otthonodnak díszei lehetnek. A két darab pezsgős pohár rendkívül elegáns. Csinosítsd otthonod ezzel a modern, kifinomult stílusú készlettel.A COLORI a Leonardo saját egyedi színválasztéka. A LEONARDO a színek tartósságát fejlesztette tovább, anélkül, hogy azok veszítettek volna az intenzív ragyogásukból.

A boltba
LEONARDO SORA pohár üdítős 390ml barna LEONARDO SORA pohár üdítős 390ml barna

Az SORA sorozat különleges poharával úgy élvezheted az italod, mint még ezelőtt soha. A modern stílusú kerek formájú pohár megszínesíti a mindennapokat pompás barna színével. Kényeztesd magad gyönyörű dolgokkal a mindennapi életben. A COLORI a Leonardo saját egyedi színválasztéka. A LEONARDO a színek tartósságát fejlesztette tovább, anélkül, hogy azok veszítettek volna az intenzív ragyogásukból. Élvezd

A boltba
LEONARDO ARONA pohár üdítős 330ml, szatin-rózsaszín LEONARDO ARONA pohár üdítős 330ml, szatin-rózsaszín

ARONA pohár üdítős 330ml, szatin-rózsaszín - Leonardo

A boltba
LEONARDO OPTIC pohár whiskys 215ml kék LEONARDO OPTIC pohár whiskys 215ml kék

Az OPTIC sorozat különleges poharával igazán látványosan élvezheted italod és közben nagyszerű pillanatokat élhetsz át. A pohár megszínesíti a mindennapokat gyönyörű kék színével. Stílusa modernek és frissnek hat. A COLORI a Leonardo saját egyedi színválasztéka. A LEONARDO a színek tartósságát fejlesztette tovább, anélkül, hogy azok veszítettek volna az intenzív ragyogásukból. Élvezd a gyönyörű színeket,

A boltba
LEONARDO DAILY pohár vizes 370ml LEONARDO DAILY pohár vizes 370ml

A klasszikus stílust képvisel a DAILY sorozat vizespohara. Kerekded alakjával otthonodnak a dísze lehet. Semmi sem ad olyan sok örömöt, mint egy kreatív, gyönyörű darab. A megnövekedett felületi keménységnek köszönhetően a TEQTON termékek nagyon tartósak és karcállóak, ugyanakkor ragyogóak. A mosogatógépben biztonságosan elmosható, ezért ideális mindennapi használatra.

A boltba
LEONARDO CHATEAU pohár fehérboros 410ml LEONARDO CHATEAU pohár fehérboros 410ml

A CHATEAU sorozat fehérboros pohara varázslatosan szép! A különleges ívelt formájával és kifinomult, elegáns mintájával ez a pohár friss és inspiráló stílusú. A megnövekedett felületi keménységnek köszönhetően a TEQTON termékek nagyon tartósak és karcállóak, ugyanakkor ragyogóak. A mosogatógépben biztonságosan elmosható, ezért ideális mindennapi használatra.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Konyhaszekrény Malmo Permbroke D14/RU/2M 284 lava
81 514 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Matrac Medivis Limited Aloe Vera 80/200
89 314 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Konyhaszekrény Infinity K14-60-1KR/5 Crystal White
50 313 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Ágy fenyő LK104–200x200 grey
136 116 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Bose Home Smart Speaker 500 fekete
154 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Bennett & Ross BB-820 BK Blackmore Junior
40 790 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 14%
Képszett gyermekeknek csodálatos színekben
27 430 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 4%
Női cipő Zoey
15 600 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Compatibil HP CF380A black
11 080 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Eglo Eglo 43736
23 590 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Csillár zsinóron TEL 3xE27/100W/230V
27 390 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Paul Neuhaus Paul Neuhaus 819
145 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben