LEONARDO MATERA SAND tálka 12cm


1 790 Ft
  • Raktáron

MATERA Sand tálka 12cm - Leonardo

Termékleírás

MATERA Sand tálka 12cm - Leonardo

Tál

Az Tál alkatrészségi weboldal egy olyan online áruház, amely minden sütéshez és főzéshez szükséges kelléket kínál a legmagasabb minőségben. Széles kínálatunkban megtalálhatók tálak, tepsik, sütőformák, serpenyők, fazekak, edények és még sok más, ami segítségedre lehet a konyhában. A tálak kategóriájában egyszerű, letisztult, praktikus és dekoratív tálakat találsz, amelyek tökéletesek az étel tálalására és bemutatására. Legyen szó egy egyszerű hétköznapi ebédről vagy egy különleges alkalmi vacsoráról, nálunk minden igényedre megtalálod az ideális tálakat. A sütőformák és tepsik részlegünkben sokféle méretű és formájú termékek közül válogathatsz, így garantáltan megtalálod a tökéletes sütőformát a sütemények, piték vagy muffinok elkészítéséhez. A sütőformák magas minőségű anyagból készülnek, így garantálják a kiváló sütési eredményeket. Az edények és fazekak kategóriában olyan termékeket találsz, amelyek ötvözik a funkcionalitást és az esztétikumot. Kiváló minőségű anyagból készülnek, és hosszú évekig társaid lesznek a konyhában. Válassz a hagyományos vagy modernebb stílusú edények közül, amelyek tűzhelyen, sütőben és akár mikrohullámú sütőben is használhatók. A tál alkatrészségéhez szükséges minden termék a weboldalunkon egyszerűen és gyorsan megrendelhető. Rendelésedet kényelmesen házhoz szállítjuk, így nincs más dolgod, csak válogatni az álmaid konyhai kiegészítői közül. Böngéssz a termékek között és találd meg a neked leginkább megfelelő tálakat, tepsiket és edényeket a Tál alkatrészségi weboldal kínálatából!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

LEAF ezüst tál 41cm LEAF ezüst tál 41cm

Természetközeli minimalizmus.A LEAF ezüstös tál bármely modern étkező, nappali, háló, vagy épp iroda tökéletes kiegészítője lehet. Egyszerűen kialakított levél formája a természet időtálló minimalizmusát juttathatja eszünkbe. Finom mélyedése megóv mindent, amit ide helyezünk: semmi se fog a padlón kikötni. Gusztusosan kínál bármit, amit csak szeretnénk.

A boltba
SKULL ezüst tál 35cm SKULL ezüst tál 35cm

Ha valami jól mutat egy lakásban, az a fémkoponya.Ha egyetértesz ezzel az állítással, akkor megtaláltad, amit keesel, mert a SKULL sorozatunk pont ezt az igényt elégíti ki. Amikor hazamész egy olyan tekintet fogad minden alkalommal, amit nehéz kiverni a fejedből. Maradandó élmény lehet neked és a vendégeidnek is, valószínüleg hetekkel később is erről fognak beszélni, amikor újra találkoznak veled.

A boltba
LEAF ezüst tál 80cm LEAF ezüst tál 80cm

Természetközeli minimalizmus.A LEAF ezüstös tál bármely modern étkező, nappali, háló, vagy épp iroda tökéletes kiegészítője lehet. Egyszerűen kialakított levél formája a természet időtálló minimalizmusát juttathatja eszünkbe. Finom mélyedése megóv mindent, amit ide helyezünk: semmi se fog a padlón kikötni. Gusztusosan kínál bármit, amit csak szeretnénk.

A boltba
LEONARDO POESIA talpas dekor tál 41cm LEONARDO POESIA talpas dekor tál 41cm

POESIA talpas dekor tál 41cm - Leonardo

A boltba
LEAF arany porcelán dísztál LEAF arany porcelán dísztál

A LEAF kínálótál révén elegánsan szolgálhatsz fel finomabbnál finomabb falatokat a vendégeidnek. A fehér színű tál teljes felületét levél lenyomatok díszítik és peremén kifinomult, aranyszínű szegély fut körbe.Vintage és country stílusú belső terek pazar kiegészítője lehet. Praktikusan használható és könnyen tisztítható darab, mellyel feldobhatod a háztartásodat.Vásárold meg most és legyen az ünnepi

A boltba
LEONARDO CIBO desszertes tálka 15,5cm arany LEONARDO CIBO desszertes tálka 15,5cm arany

A CIBO sorozat desszertes tálkájával stílusosabbá teheted a mindennapokat. Aranyozott bevonatú különleges mintázata modernnek és frissnek hat. Étkezőasztalod gyönyörű dekorációs eleme lehet, könnyed alakjával és izgalmas arany színével. Ezzel a darabbal megtudod mutatni egyediséged, kifejezheted saját stílusod.

A boltba
LEONARDO ALABASTRO dekortál 35cm fehér LEONARDO ALABASTRO dekortál 35cm fehér

Ha szeretnéd, hogy az otthonodat az egyedi báj hangulata lengje át ezt ALABASTRO sorozat táljával könnyedén meg tudod valósítani A hajlított üvegtál tökéletesen harmonikus, eredeti és kézműves megjelenést biztosít. Engedd, hogy ez a gyönyörű tál elvigyen egy álmodozó, érzelmekkel teli világba! Fejezd ki egyediséged ezzel a szép kerek tállal.

A boltba
LEONARDO ALABASTRO dekortál 35cm bézs LEONARDO ALABASTRO dekortál 35cm bézs

Az ALABASTRO kollekció kézzel készített, egyedi üvegtáljával különleges miliőt teremthetsz otthonodnak. A hajlított üvegtál különösen kellemes, harmonikus megjelenést biztosít magában is, de akár gyönyörű kompozíciókat is alkothatsz a segítségével. Kerek formájával ez a tál tökéletesen illeszkedik egy álmodozó és érzéki stílusú otthonhoz. Tedd még bájosabbá az otthonodat vele.

A boltba
LEONARDO ALABASTRO tál 28cm kerek bézs LEONARDO ALABASTRO tál 28cm kerek bézs

Az ALABASTRO sorozat kézzel készített táljával különleges atmoszférát teremthetsz otthonodnak. Az elegáns bézs színű üveg különösen kellemes, harmonikus megjelenést biztosít. Kerek formájával ez a tál tökéletesen illeszkedik egy álmodozó és érzéki stílusú otthonhoz. Minden darab egyedi, kézzel készült. Ajándékozd meg magad ezzel a gyönyörű bézs tállal.

A boltba
LEONARDO ALABASTRO tál 22cm ovális fehér LEONARDO ALABASTRO tál 22cm ovális fehér

Ha szeretnél otthonodban idilli, meseszerű hangulatot az ALABASTRO kollekció táljával ezt könnyen megteremtheted. Bájos, klasszikus formájával és csodálatos fehér színével elrepít egy érzelmekkel teli álomvilágba. Hagyd, hogy a modern és stílusos darab inspiráljon otthonod tervezésekor. Játssz a kreativitásoddal és így a végeredmény is lenyűgöző lesz! Szépítsdmeg otthonod ezzel a gyönyörű kiegészí

A boltba
LEONARDO BURANO talpas tálka 12cm LEONARDO BURANO talpas tálka 12cm

A BURANO kollekció kézzel készült talpas tálkája minden étkezőasztalon jól mutat. Kifinomult megjelenésű, tökéletes a finomságok felszolgálásához. Kerek formájával és elegáns türkiz színével a modern, inspiráló stílust testesíti meg. Örvendeztesse meg magát ezzel a nemes darabbal.

A boltba
LEONARDO LOOP müzlis tálka 15cm LEONARDO LOOP müzlis tálka 15cm

Ez a gyönyörű müzlis tálka a LOOP kollekció csodaszép darabja. Gyönyörű, hullámzó formavilága igen sok örömöt adhat Önnek, inspirálva kreativitását. Mutassa meg egyediségét ezzel a különleges darabbal. Szépítse otthonát ezzel az egyedi formájú kiegészítővel.

A boltba
LEONARDO FELICE led gyertya 27cm, ezüst LEONARDO FELICE led gyertya 27cm, ezüst

 

A boltba
LEONARDO CANDELA szarvas 7cm LEONARDO CANDELA szarvas 7cm

Varázsolj mesés hangulatot a CANDELA sorozat jávorszarvas figurájával. Kerekded alakja önmagában is bohókás, de más kiegészítőkkel is remekül mutat. Szépítsd otthonod ezzel a vidám, játékos darabbal.

A boltba
LEONARDO CANDELA hóember függődísz 6cm, sálas LEONARDO CANDELA hóember függődísz 6cm, sálas

Varázsolj mesés hangulatot a karácsonyfádnak is a CANDELA sorozat hóember figurájával. Kerekded alakja önmagában is bohókás, de más kiegészítőkkel is remekül mutat. Szépítsd otthonod ezzel a vidám, játékos darabbal.

A boltba
LEONARDO CANDELA hóember 12cm, bögrés LEONARDO CANDELA hóember 12cm, bögrés

Varázsolj mesés hangulatot a CANDELA sorozat hóember figurájával. Alakja önmagában is szép, de más kiegészítőkkel is remekül mutat. Szépítsd otthonod ezzel a vidám, játékos darabbal.

A boltba
LEAF arany tál 80 cm LEAF arany tál 80 cm

A LEAF arany tál bármely modern étkező, nappali, háló, vagy épp iroda tökéletes kiegészítője lehet. Egyszerűen kialakított levél formája a természet időtálló minimalizmusát juttathatja eszünkbe. Finom mélyedése megóv mindent, amit ide helyezünk: semmi se

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Konyhaszekrény Malmo Permbroke D14/RU/2M 284 lava
81 514 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Matrac Medivis Limited Aloe Vera 80/200
89 314 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Konyhaszekrény Infinity K14-60-1KR/5 Crystal White
50 313 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Ágy fenyő LK104–200x200 grey
136 116 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Bose Home Smart Speaker 500 fekete
154 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Bennett & Ross BB-820 BK Blackmore Junior
40 790 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 14%
Képszett gyermekeknek csodálatos színekben
27 430 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 4%
Női cipő Zoey
15 600 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Compatibil HP CF380A black
11 080 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Eglo Eglo 43736
23 590 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Csillár zsinóron TEL 3xE27/100W/230V
27 390 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Paul Neuhaus Paul Neuhaus 819
145 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben