Matrac Medivis Talalay Blue H4 Aloe Vera 160/200


1 274 961 Ft
  • Raktáron

A 22 cm magas matrac 2 réteg latexből álló matracbetéttel rendelkezik. Az első réteg 7,5 cm-es Talalay Blue Intuition latexrétegből áll, amely képes fenntartani a hőegyensúlyt. A hőmérséklet-ingadozástól függően megfelelően leadja vagy elnyeli az energiát, így kiküszöböli az izzadás problémáját. A nyitott cellás szerkezet növeli a légkeringés szintjét, optimális alátámasztást és kényelmet biztosítva.

EAN: 3348845

Gyártó: MERKURY MARKET

Termékleírás

A Matrac Medivis Talalay Blue H4 Aloe Vera 160/200 egy kiváló minőségű matrac, amely kényelmes és pihentető alvást biztosít Önnek és párjának. Ez a matrac egyesíti a legújabb technológiát és a legjobb minőségű anyagokat, hogy tökéletes alvási élményt nyújtson.

Ez a matrac a Talalay latex technológiával van készítve, ami a legfejlettebb és leginnovatívabb módszer a matracok kialakítására. A Talalay latex nemcsak rendkívül tartós és ellenálló, de rugalmas is, így személyre szabott támogatást nyújt az alvó testnek. Ez a matrac az H4 keménységi fokozattal rendelkezik, ami extra szilárdságot és stabilitást jelent. Így még azok is kényelmesen alhatnak rajta, akiknek nagyobb támogatásra van szükségük az ágyban.

A Matrac Medivis Talalay Blue H4 Aloe Vera 160/200 hőszabályozási tulajdonságai is lenyűgözőek. Az Aloe Vera hozzá lett keverve a matrac latexéhez, hogy puhább és kellemesebb tapintást nyújtson, valamint segítse a test természetes hőmérsékletének szabályozását. Így mindig kellemes hőmérsékletű marad a matrac, és elkerüli az éjszakai izzadást.

Ezenkívül a Matrac Medivis Talalay Blue H4 Aloe Vera 160/200 rendkívül higiénikus és allergénmentes. Az Aloe Vera antioxidáns tulajdonságai megakadályozzák a baktériumok és atkák kialakulását a matracon, így egészségesebb alvási környezetet biztosítanak. A matrac bőrbarát huzattal is rendelkezik, amely kiváló minőségű anyagból készült, és mosható is.

Válassza a Matrac Medivis Talalay Blue H4 Aloe Vera 160/200 matracot, ha magas minőségű, kényelmes és egészséges alvást szeretne. Az innovatív Talalay latex technológia, az Aloe Vera hűsítő hatása és a kiváló higiénia kombinációja garantáltan megfelel minden igényének. Csapjon le erre a matracra, és tapasztalja meg a valódi kényelmet és a pihentető alvást minden éjszaka!

A 22 cm magas matrac 2 réteg latexből álló matracbetéttel rendelkezik. Az első réteg 7,5 cm-es Talalay Blue Intuition latexrétegből áll, amely képes fenntartani a hőegyensúlyt. A hőmérséklet-ingadozástól függően megfelelően leadja vagy elnyeli az energiát, így kiküszöböli az izzadás problémáját. A nyitott cellás szerkezet növeli a légkeringés szintjét, optimális alátámasztást és kényelmet biztosítva. A 14 cm-es Talalay H4 latexréteg, amelynek nyitott cellás szerkezete hozzájárul a tökéletes szellőzéshez és légáramláshoz, biztosítja az alvó kényelmét és optimális alátámasztását. A nagyobb bélésvédelem érdekében további belső borítással rendelkezik. A tisztán tartást nagyban megkönnyíti a cipzár használata, amely lehetővé teszi a külső borítás eltávolítását és mosását. A matracot Aloe Vera huzattal kínáljuk, amely 35% viszkózból és 65% poliészterből álló anyagból készül, aloe levélkivonattal kiegészítve. A súlya 278 g/m2. A cipzár használata lehetővé teszi a huzat levételét és 60 °C-ig történő mosását, így garantálva az optimális alváshigiéniát. A huzat steppelt, antiallergén pamutgyapot, 300 g/m2. Az anyagban felhasznált aloe levélkivonatnak köszönhetően a huzat emellett ápolja a bőrt, hidratáló, antibakteriális és regeneráló hatású. A borítás elősegíti a vérkeringést és rugalmasságot kölcsönöz a bőrnek.

Az összes termék

Az Az összes termék alkatéziséhez weboldal kiemelkedően részletes és átfogó tudást nyújt a konyhaszekrények kategóriájában. A weboldalon található információk szakértői tanácsokkal, választékokkal és hasznos tippekkel látják el az érdeklődőket. Egyike a legfontosabb jellemzőinek a weboldalnak az, hogy minden termékhez megtalálható a megfelelő alkatrész. A weboldalra feltöltött konyhaszekrényeket különböző méreteikkel, design elemeikkel és anyagokkal rendelheti meg az ügyfél. A kínálat garantáltan kielégíti az ügyfelek igényeit, függetlenül attól, hogy modern, klasszikus vagy valamilyen egyedi stílust szeretnének. Az alkatézisek között találhatók polcok, fiókok, szelepek, fogantyúk, ajtók és még sok más. A termékleírások részletesen bemutatják a legfontosabb jellemzőket, mint például az anyag, a méret, a színválaszték és az egyéb alkalmazási lehetőségek. A weboldal megkönnyíti a termék kiválasztását és a megrendelést, hogy a vásárlók mindig megtalálják a számukra legmegfelelőbb alkatrészt. A weboldal keresőfunkciója lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy gyorsan megtalálják a keresett alkatrészt. Az alkatrész nevére, típusára vagy más jellemzőjére keresve az ügyfelek könnyen elérhetik a releváns találatokat. Emellett a weboldal kategorizálja a termékeket, így a vásárlók könnyedén böngészhetnek a különböző típusú konyhaszekrények között. Az alkatézisek weboldala nem csak termékekkel foglalkozik, hanem hasznos tanácsokat is nyújt. Az érdeklődők találhatnak cikkeket a konyhaszekrények tisztításával, karbantartásával és újrahasznosításával kapcsolatban. Ezek a cikkek segíthetnek az ügyfeleknek abban, hogy hosszú élettartamú és szép konyhaszekrényt tudjanak fenntartani. Az alkatézisek weboldala továbbá részletes tájékoztatást nyújt az árakról, a szállítási és fizetési módokról, valamint a vásárlói visszajelzésekről is. Ez segít az ügyfeleknek tájékozódni és bizalommal vásárolni a weboldalon. Összességében az Az összes termék alkatéziséhez weboldal a konyhaszekrények iránt érdeklődők számára tökéletes választás. Kiemelkedő termékkínálatával, részletes termékismertetéseivel és szakértői tanácsaival segít az ügyfeleknek a megfelelő alkatrész megtalálásában és a konyhaszekrényük megújításában.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
13 996 Ft

Falipolc Switch SW3 Grafit Falipolc Switch SW3 Grafit

A boltba
Nappali bútor Switch üveg+LED XIII fehér Nappali bútor Switch üveg+LED XIII fehér

A Nappali bútor Switch üveg+LED XIII fehér kifinomult stílusa és modern vonalvezetése révén egyedi és elegáns megjelenést kölcsönöz bármely nappalinak. Ez a bútor tökéletes kombinációja a funkcionalitásnak és az esztétikának, megteremtve ezzel a tökéletes helyet a kényelem és az elrendezés számára. A Switch üveg+LED XIII fehér a kiváló minőségű anyagok és a precíziós gyártás eredménye. Tartós és stabil

A boltba
Komód Tablet T2 80 sötét kőrisfa Komód Tablet T2 80 sötét kőrisfa

A Komód Tablet T2 80 sötét kőrisfa egy modern és elegáns megjelenésű asztali tartó, amely tökéletes kiegészítője lehet otthonodnak vagy irodádnak. Ezt a stílusos táblát úgy tervezték, hogy kényelmes és biztonságos tartója legyen a tabletednek vagy okostelefonodnak. A Komód Tablet T2 80 sötét kőrisfa minőségi anyagokból készült, és a legmagasabb színvonalú gyártástechnológiával készült. A sötét kőrisfa

A boltba
Matrac Medivis Talalay Blue H4 Cooling 180/200 Matrac Medivis Talalay Blue H4 Cooling 180/200

A Medivis Talalay Blue H4 Cooling matrac az ideális választás azoknak, akik a minőségre és a kényelemre helyezik a legnagyobb hangsúlyt. Ez a kivételes matrac a legmodernebb technológiával készül, hogy az alvásod mindig pihentető és megújító legyen. A matrac kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek hosszú élettartamot és tartósságot biztosítanak. A Talalay Blue habréteg kialakítása lehetővé teszi

A boltba
Konyhabútor 180/240 fehér borsó matt bb Konyhabútor 180/240 fehér borsó matt bb

A boltba
Regál Schema 6 Police Természetes Regál Schema 6 Police Természetes

Polcrendszer 6 polccal Natural - Nyitott szegmens 6 polccal. A polcok tetszőlegesen kiegészíthetők ajtókkal (3357475,3357476), így számos variáció és kombináció érhető el. Ajtók felár ellenében.

A boltba
Ágy fa bükkfa Skandica Vestre maxi 120X200 dió Ágy fa bükkfa Skandica Vestre maxi 120X200 dió

A boltba
Falipolc Pixel Px13 keksz tölgy / fehér lux / szürke Falipolc Pixel Px13 keksz tölgy / fehér lux / szürke

A boltba
Éjjeliszekrény Gala ns1-r/gl jobb pacific walnut/beig Éjjeliszekrény Gala ns1-r/gl jobb pacific walnut/beig

A boltba
Konyhaszekrény Vita DK60 fehér fényű Konyhaszekrény Vita DK60 fehér fényű

A Konyhaszekrény Vita DK60 a modern és elegáns design kedvelőinek ideális választás lehet. A fehér fényű felületnek köszönhetően friss és tágas hatást kölcsönöz a konyhának, tökéletesen illeszkedve a mai stílusos otthonokba. A szekrény méretei tökéletesen alkalmazkodnak a modern lakások konyháihoz, így ideális tárolóhelyet biztosítva a napi használatban lévő konyhai eszközöknek és élelmiszereknek.

A boltba
Ágy Pino 100x200 fehérített foltos fenyő Ágy Pino 100x200 fehérített foltos fenyő

Az Ágy Pino 100x200 fehérített foltos fenyő egy stílusos, mégis kényelmes ágy, amely tökéletesen illeszkedik bármely hálószobába. Az ágykeretet kiváló minőségű fehérített foltos fenyőből készítik, ami egyedi textúrájával és természetes szépségével elvarázsolja a szemeket. Ez a modern ágy ideális választás azoknak, akik friss, letisztult megjelenést szeretnének a hálószobájukban. A fehérített foltos

A boltba
Előszobafal nábytok Roj 12 craft + Kronos 01 méz Előszobafal nábytok Roj 12 craft + Kronos 01 méz

Az Előszobafal nábytok Roj 12 craft + Kronos 01 méz egy kiváló minőségű és praktikus előszobabútor, amely tökéletesen illeszkedik otthonodba. Ez a modern és elegáns előszobafal kombinálja a Roj 12 craft és a Kronos 01 méz nevű dizájnt, hogy időtálló és stílusos megjelenést nyújtson. A Roj 12 craft dizájn a modern minimalizmust tükrözi, míg a Kronos 01 méz egy meleg mézszínű felület, amely melegséget

A boltba
Konyhaszekrény Evergreen A9-60-1KU/4 ivorymat Konyhaszekrény Evergreen A9-60-1KU/4 ivorymat

Az Evergreen A9-60-1KU/4 ivorymat konyhaszekrény egy elegáns és praktikus kiegészítője lehet bármelyik konyhának. Az ivorymat színű felületének köszönhetően könnyen illeszkedik bármilyen stílusú és színű konyhabútorhoz. A konyhaszekrény több szekrényrészre van felosztva, így rengeteg helyet biztosít az ételek, edények és konyhai eszközök tárolásához. Az ajtók és fiókok elegáns és biztonságos fogantyúkkal

A boltba
Szekrény Heksagon 200 fehér/tölgy artisan/fekete Szekrény Heksagon 200 fehér/tölgy artisan/fekete

- test: 16 mm vastag laminált lemez - előlap: 16 mm vastag laminált lemez - a méhsejtek mintázata fekete színnel történő nyomtatással - alumínium vezetők - fekete műanyag fogantyúk - a szekrény hátulja HDF lapból készült - BIMAK csúszórendszer - az élek 0,5 mm-es, sérülésálló PVC furnérral vannak bevonva Kiegészítő felár ellenében -Fiók (2SZT) – 3355575 -Ajtófék

A boltba
Szekrény Haiti 140 fehér/fehér Szekrény Haiti 140 fehér/fehér

A Szekrény Haiti 140 fehér/fehér egy modern és elegáns tároló megoldás a hálószobájába. Ez a stílusos szekrény ideális választás azoknak, akik szeretnék rendezetten és hatékonyan tárolni ruháikat és kiegészítőiket. A szekrény fehér színű kivitelezése egy időtlen megjelenést kölcsönöz a helyiségnek, és tökéletesen illeszkedik bármilyen enteriőrbe. A letisztult fehér felület tükrözi a világosságot és

A boltba
Szekrény Leo 180 sonoma Szekrény Leo 180 sonoma

A boltba
Szekrény Indianapolis I18 4D sötét hamu Szekrény Indianapolis I18 4D sötét hamu

A Szekrény Indianapolis I18 4D sötét hamu tökéletes választás azok számára, akik elegáns és modern stílusú berendezést keresnek otthonukba. Ez a kiváló minőségű szekrény praktikus és stílusos tárolási megoldást nyújt a ruháinak és személyes tárgyainak. A sötét hamu színű felület elegáns megjelenést kölcsönöz ennek a szekrénynek, amely harmonikusan illeszkedik a szobák különböző dekorációs stílusaihoz.

A boltba
Íróasztal Cezar 17 fehér Íróasztal Cezar 17 fehér

A boltba
Kinyitható asztalok  Kobi  80/120x80cm Kinyitható asztalok lap Fekete Kinyitható asztalok Kobi 80/120x80cm Kinyitható asztalok lap Fekete

A Kobi kinyitható asztal a praktikusság és a stílus találkozása. Ez az elegáns és modern bútor darab ideális választás otthonába vagy irodájába, ha helytakarékos megoldást és sokoldalú használatot keres. Az asztal méretei kezdve 80x80 centimétertől 120x80 centiméterig változtathatók, így könnyedén illeszkedik bármilyen térbe és a felhasználási szükségleteinkhez. Legyen szó kisebb étkezőről vagy egy

A boltba
Konyhaszekrény Lara 40d 3s Bb Mdf Fehér fényes Konyhaszekrény Lara 40d 3s Bb Mdf Fehér fényes

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

GLADE Maxi Champagne 224 g
2 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
AUDIX ADX51
92 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ARMANI EXCHANGE CAYDE AX7119
59 390 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Tamaris Női bőr bokacipő 1-25070-41-052 39
19 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vászonkép - Golden Gate (10085S17)
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kényelmi házicipő Gerda
7 020 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Maytoni Maytoni C051CL
15 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon ALBA 3xE27/60W/230V krém
31 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
CA04
13 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon 3xE27/60W/230V
20 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 39%
Kolarz Kolarz 264.41.7
87 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben