Mikrofon


98 990 Ft
  • Raktáron

Gyártó: DJI

Termékleírás

Az Akciókamera kiegészítő egy kiváló minőségű és sokoldalú eszköz, amelynek segítségével még jobb és profibb lesz az akciókamerád felvételeinél. Ez a kiegészítőcsomag mindent tartalmaz, amire szükséged lehet, hogy a legtöbbet hozd ki a kamera használatából.

Az akciókamerák elengedhetetlen kelléke a vízálló tok, amely védi a kamerát a nedvességgel és a vízzel szemben. Így könnyedén használhatod a kamerát búvárkodás, szörfözés, úszás, vagy éppen vízi sportok közben anélkül, hogy aggódnod kellene a készülék károsodása miatt.

A kiegészítőcsomag tartalmaz továbbá egy széles látószöggel rendelkező objektívet, amellyel szélesebb területet rögzíthetsz, így teljes képet kaphatsz az akciód minden részletéről. Emellett egy LED-es világítótest is található a csomagban, amely kiegészítő világítást biztosít, ha a környezet megvilágítása már nem elegendő. Így akár rossz fényviszonyok között is tiszta és éles felvételeket készíthetsz.

A tartozékcsoportban megtalálható egy képminőséget javító és stabilizáló gimbal is. Ez a kiegészítő a legkisebb rázkódásokat is kiegyensúlyozza, így tökéletesen stabil és sima felvételeket készíthetsz a mozgás közben is. Ezzel a fejlesztéssel az akciókamera képei még profibbak és megfogóbbak lesznek!

Az Akciókamera kiegészítők rendkívül sokoldalúak és könnyen használhatóak, így bárki számára ideális választásnak bizonyulnak. Akár profi fotós vagy, aki tökéletes képeket akar készíteni, akár hobbi sportoló vagy, aki szereti megörökíteni az izgalmas pillanatokat, ezek a tartozékok garantáltan megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy a legtöbbet hozd ki akciókamerádból! Válaszd az Akciókamera kiegészítőt, és tapasztald meg a legjobb minőségű és lenyűgöző felvételeket!

Mikrofonok

A mikrofonok azok az eszközök, amelyek lehetővé teszik, hogy a hangokat elérhetővé tegyük és a hangfelvételi folyamat során használjuk. Az általuk rögzített hangokat különböző eszközökön keresztül továbbíthatjuk, melyek lehetnek televíziók, kamerák, audió berendezések vagy videók. A mikrofonok alkatrészei meglehetősen bonyolultak, és számos különböző típust találunk közöttük. Az egyszerűbb mikrofonokban legtöbbször csak egy darab kapszulát találunk, ami elég a hangok regisztrálásához. Az elektromos mikrofonok azonban általában áramköröket tartalmaznak, amelyek segítségével hatékonyan dolgoznak. Az alkatrészek közül az egyik legfontosabb a mikrofonkapszula. Ennek feladata az, hogy a hangot megfelelő módon érzékelje, majd alakítsa át tökéletes minőségű hanggá. A kapszula magában foglalja a hangérzékelő részt, amely egy módon keresztül lehetővé teszi a hangfelvételt. A mikrofonokban található egyéb alkatrészek között megemlíthetjük a memóriakártyákat, amelyek kisebb vagy nagyobb tárolókapacitással rendelkeznek, és fontosak a rögzített hangfájlok tárolása szempontjából. Ezenkívül fontosak az áramellátáshoz használt elemek, amelyek jellemzően tartósabbak, mint a hagyományos elemek. A mikrofonok a televíziókban és filmekben gyakran használatosak a képkockákhoz tartozó hangok rögzítéséhez. Emellett a zenei felvételek készítése során is számos különböző mikrofont használnak, amelyek segítségével a hangokat rögzítik és optimális minőségben rögzítik azokat. Az online piactereken több száz, vagy akár ezer különböző típusú mikrofont találunk. Vigyázzunk azonban, hogy ne tévesszünk el, és ne vesszünk meg egy olyan mikrofont, ami nem megfelelő a követelményeinkhez. Használjunk ésszerű okosságot és olvassunk el a termék leírásait, valamint nézzük meg a véleményeket is. A megfelelő mikrofon kiválasztása segíthet abban, hogy a legjobb minőségű hangfelvételi eredményeket kapjuk, legyen szó akár zenei felvételekről vagy a televíziókban használt hangokról.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 690 Ft
Packeta 990 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
FoxPost 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
AlzaBox 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Budapest - Pontos és gyors kiszállítás 1 390 Ft
Packeta 690 Ft

SUPERLUX E205U SUPERLUX E205U

A boltba
Blue Yeti Nano USB, Shadow Grey Blue Yeti Nano USB, Shadow Grey

A Blue Yeti Nano USB mikrofon a minőségi hangfelvételre szolgáló kiváló eszköz, mely kifejezetten a streamelés, podcasting és hangfelvételi célokra lett tervezve. A Shadow Grey színű változat elegáns és stílusos megjelenést kölcsönöz a mikrofonnak. A Blue Yeti Nano USB mikrofon rendkívül kompakt és könnyen hordozható, így ideális kiegészítője lehet otthoni vagy professzionális stúdió setupnak egyaránt.

A boltba
Blue Yeti USB, Blackout Blue Yeti USB, Blackout

A boltba
Poly Sync 40, SY40 USB-A Poly Sync 40, SY40 USB-A

A boltba
RODE RM1 RODE RM1

A boltba
BESPECO DUCKRB BESPECO DUCKRB

A boltba
Gravity RP 5555 PPL 1 Gravity RP 5555 PPL 1

A boltba
Poly Sync 40+, SY40-M USB-A (C) / BT600 Poly Sync 40+, SY40-M USB-A (C) / BT600

A Poly Sync 40+ SY40-M USB-A (C) / BT600 egy innovatív és sokoldalú vezeték nélküli hangszóró- és konferenciarendszer, amelyet azért terveztek, hogy megkönnyítse és javítsa a szervezeti kommunikációt és a virtuális találkozók minőségét. A Poly Sync 40+ kiemelkedő hangminőséget és a legfejlettebb technológiát kínálja, így bármilyen távoli találkozó élesebb és részletesebb lesz. A Poly Sync 40+ rendszer

A boltba
RODE NT1 Kit Rode RODE NT1 Kit Rode

A boltba
SHURE MV7 PODCAST KIT SHURE MV7 PODCAST KIT

A SHURE MV7 Podcast Kit egy nagyszerű választás azoknak, akik professzionális minőségű hangfelvételeket szeretnének készíteni podcastokhoz vagy zenei projektekhez. Ez a csomag mindent tartalmaz, amire szükséged lehet ahhoz, hogy éles és tiszta hangzást érj el, a mikrofontól az állványig. A SHURE MV7 mikrofon hihetetlenül sokoldalú, és tökéletesen alkalmas beszéd, ének vagy bármi más hangfelvételére.

A boltba
Lexibook iParty vezeték nélküli karaoke mikrofon beépített hangszóróval és fényhatásokkal Lexibook iParty vezeték nélküli karaoke mikrofon beépített hangszóróval és fényhatásokkal

A boltba
Gravity MS QT 1 B Gravity MS QT 1 B

A boltba
Gravity MS 4222 B Gravity MS 4222 B

A boltba
Gravity MS 431 HB Gravity MS 431 HB

A boltba
AUDIX L5 AUDIX L5

A boltba
AUDIX M1255BW-O AUDIX M1255BW-O

A boltba
AUDIX f50 AUDIX f50

A boltba
Canon DM-E100 Canon DM-E100

A Canon DM-E100 egy kiváló minőségű, kézi iránykártya mikrofon, mely ideális választás mindenféle videofelvétel készítésekor. A mikrofon kifejezetten a Canon EOS kamerákhoz tervezett, és kiváló hangminőséget biztosít akár szélvédő nélkül is. A DM-E100 könnyű és kompakt kialakításának köszönhetően könnyen hordozható, és ideális megoldás minden olyan felvételhez, ahol fontos a kristálytiszta hangrögzítés.

A boltba
Delock USB asztali talpas mikrofon Delock USB asztali talpas mikrofon

Tulajdonságok: Ez a Delock professzionális USB mikrofón használható minoségi beszéd és hangátadásra. A telefon körkörös jellegu (irányítatlan) és ezért ideálisan észleli a hangjelzéseket. Kifinomultsága, alacsony saját hangja és pontos muködésének köszönhetoen a legfinomabb hangokat is képes rögzíteni. Az asztali lábazat összecsukható és így szükség esetén könnyen szállítható.Csatlakozó: 1 x USB 2.0

A boltba
Studió Mikrofon K1 / ZMR-MK-2 Studió Mikrofon K1 / ZMR-MK-2

A letisztult, elegáns dizájnt képviselő stúdiómikrofon kiváló hangminőséget képvisel, ideális torzítás nélküli felvételekhez. A Cardioid iránykarakterisztikát megvalósító direkció széles, nagy hatótávolságot és rezonáns közép-alacsony tartományt valósít meg, és nagyszerű vokális jelenlétet garantál. A mikrofon testén található hangerőszabályzónak köszönhetően hangereje könnyedén kalibrálható. Az integrált

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

GLADE Maxi Champagne 224 g
2 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
AUDIX ADX51
92 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ARMANI EXCHANGE CAYDE AX7119
59 390 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Tamaris Női bőr bokacipő 1-25070-41-052 39
19 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vászonkép - Golden Gate (10085S17)
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kényelmi házicipő Gerda
7 020 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Maytoni Maytoni C051CL
15 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon ALBA 3xE27/60W/230V krém
31 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
CA04
13 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon 3xE27/60W/230V
20 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 39%
Kolarz Kolarz 264.41.7
87 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben