Niceboy HIVE 3 Joy Sakura


13 890 Ft
  • Raktáron

Gyártó: Niceboy

Termékleírás

A Niceboy HIVE 3 Joy Sakura egy csodálatosan tervezett vezeték nélküli fejhallgató a Niceboy legújabb termékcsaládjából. Ezek a fejhallgatók kiváló minőségű hangzásuk és kényelmes illeszkedésük miatt nagy népszerűségnek örvendenek.

A Niceboy HIVE 3 Joy Sakura-gyökerek a japán kultúrában, és egyedi szakura virág mintázatot kapott. Az aranyozott csatlakozók és a puha bőrborítású fülpárnák elegáns megjelenést kölcsönöznek neki. A vezeték nélküli technológia lehetővé teszi, hogy bárhova magaddal vihesd, és kedvenc zeneszámaidat élvezhesd anélkül, hogy bármilyen kábelhez kötöznéd magad.

A beépített Bluetooth-technológia és az akár 10 méteres vezeték nélküli hatótávolság lehetővé teszi, hogy mozogj és távolodj el az eszközödtől, és közben élvezd a kristálytiszta hangzást. A Niceboy HIVE 3 Joy Sakura könnyen párosítható bármely okostelefonnal, laptopokkal vagy más Bluetooth-kompatibilis eszközökkel.

Az akkumulátor üzemideje akár 35 óra, így akkor sem kell aggódnod, ha hosszabb időn keresztül használod a Niceboy HIVE 3 Joy Sakura-t. Az újratölthető akkumulátor pedig megkönnyíti az életet, hiszen nem kell folyamatosan cserélni a tölthető elemeket.

Összességében a Niceboy HIVE 3 Joy Sakura sokoldalú és praktikus fejhallgató, amely egyedi megjelenésével és kiváló minőségű hangzásával biztos, hogy a zene szerelmeseinek kelléke lesz. Ha kellemes élményt szeretnél tapasztalni, nincs más dolgod, mint megvásárolni a Niceboy HIVE 3 Joy Sakura-t, és élvezni a zenei világodat, bárhol is jársz!

Fej- és fülhallgatók

Az Fej- és fülhallgatók alkatézise a TV, fotó, audió és videó kategóriákban népszerű eszköz, amely lehetővé teszi, hogy zene, film és hangsávok élvezetesebbé tegye a felhasználók élményét. Az alkatrészek és a fejlesztési technológiák folyamatosan fejlődnek, és mi, mint szakértők, szeretnénk a lehető legtöbbet megismerni ezekről. Fej- és fülhallgatóink hihetetlenül sokféle lehetőséget kínálnak a hangminőség javítására. Az induló verzióktól egészen a professzionális felhasználásra tervezett készülékekig szerteágazó a kínálat. Az alkatézisük összetett feladat, de a kulcselemeket könnyen megérthetjük. A fülhallgatók legfontosabb része a hangszóró. Az egységet ejtett fókuszú rezgés szolgáltatja. Az így létrehozott hang minősége összefügg a hangszóró méretével, melynek általában 40 mm-es, 30 mm-es vagy 20 mm-es átmérője van. Az egyre fejlettebb memória-technológiáknak és miniatürizált alkatrészeknek köszönhetően, a legmodernebb fül- és fejhallgatók rendelkeznek a legjobb hangzás és dinamika megtapasztalásának. A fülhallgatók hordozhatósága kétségtelenül nagyszerű előny, de a fejhallgatók a komfort és a hangerő miatt még jobbat nyújtanak. A fejhallgatók általában fülpárnákkal és fejpántokkal vannak ellátva a kényelmes viselés érdekében. Az övön hordozható munkahelyen tevékenykedő szakemberek számára, a zajszűrő funkcióval rendelkező fejhallgató még jobb eredményt biztosít a külső zajok elleni harcban. Az alkatézis fontos elem az elektromosságkezelés. A hangkábel jelentős szerepet játszik a minőségi hangzásban. Az árnyékolás hiánya, a zajforrásokkal való interferencia, az impedancia és a jelnetovábbító sebesség jelentősen befolyásolják a hangzást. Végül, az interneten foglalkozunk a legújabb trendekkel és az alkatrésszekkel, amelyek növelnék a hallgatók élményét. Tudjuk, hogy az ár egy fontos tényező, így az ár/érték arányt szem előtt tartjuk. Ez az alkatézis kiváló utalópont mindenki számára, aki jobban meg akarja ismerni a hallgató eszközöket.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Magyar posta - PostaPont 690 Ft
Packeta 990 Ft
FoxPost 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Budapest - Pontos és gyors kiszállítás 1 390 Ft
Packeta 690 Ft
Milyen típusú fájlokat támogat a Niceboy HIVE 3 Joy Sakura?

A Niceboy HIVE 3 Joy Sakura olyan fájlformátumokat támogat, mint a MP3, WMA, AAC, WAV, FLAC és APE.


Milyen vezérlők vannak a Niceboy HIVE 3 Joy Sakura fülhallgatóban?

A Niceboy HIVE 3 Joy Sakura fülhallgatóban multifunkciós gomb és hangerőszabályzó található, valamint telefonhívások fogadására és befejezésére is alkalmas.


Mennyi ideig bírja az akkumulátor a Niceboy HIVE 3 Joy Sakura fülhallgatóban?

A Niceboy HIVE 3 Joy Sakura fülhallgató akkumulátora akár 6 óra zenelejátszási időt biztosít, és 2 óra alatt teljesen feltölthető.


Milyen hatótávolságú a Bluetooth kapcsolata a Niceboy HIVE 3 Joy Sakura fülhallgatónak?

A Niceboy HIVE 3 Joy Sakura fülhallgató Bluetooth kapcsolata akár 10 méteres hatótávolsággal rendelkezik.


Milyen anyagból készült a Niceboy HIVE 3 Joy Sakura fülhallgató?

A Niceboy HIVE 3 Joy Sakura fülhallgató könnyű és strapabíró anyagokból, például műanyagból és szilikonból készült.



HyperX Cloud Alpha Red HyperX Cloud Alpha Red

Az HyperX Cloud Alpha Red egy kiváló minőségű, stílusos fejhallgató, mely ideális választás minden játékos számára. A Cloud Alpha Red egy speciálisan tervezett, kényelmes fejpánttal és puha párnákkal rendelkezik, melyek hosszú játékmenetek során is kényelmes viseletet biztosítanak. A fejhallgató kiemelkedő hangminőséget kínál, mely tökéletesen átadja a játék hangulatát és részleteit. Az HyperX Cloud

A boltba
Xbox Stereo Headset Xbox Stereo Headset

A boltba
Jabra PRO 930 MS Duo Jabra PRO 930 MS Duo

A boltba
Trust GXT 414 Zamak Premium Trust GXT 414 Zamak Premium

A boltba
Sony EP-NI1000L Sony EP-NI1000L

A boltba
AIAIAI E10 · On ear · Repreve® AIAIAI E10 · On ear · Repreve®

A boltba
FIXED Silky az Apple Airpods számára, kék FIXED Silky az Apple Airpods számára, kék

A boltba
AhaStyle AirPods 3 tok LED-del és karabinerrel kék AhaStyle AirPods 3 tok LED-del és karabinerrel kék

A boltba
FIXED Silky Apple Airpods 3 készülékhez, fekete FIXED Silky Apple Airpods 3 készülékhez, fekete

A boltba
AlzaGuard Skinny Silicone Case az Airpods 2021 számára, fekete AlzaGuard Skinny Silicone Case az Airpods 2021 számára, fekete

A boltba
beyerdynamic T 5 (3. Generation) beyerdynamic T 5 (3. Generation)

A boltba
Epico Airpods Pro 2 piros szilikon tok Epico Airpods Pro 2 piros szilikon tok

A boltba
EPOS ADAPT 660 AMC EPOS ADAPT 660 AMC

A boltba
AlzaGuard Skinny Silicone Case Airpods Pro 2022 piros AlzaGuard Skinny Silicone Case Airpods Pro 2022 piros

A boltba
Creative OUTLIER PRO Creative OUTLIER PRO

A Creative OUTLIER PRO vezeték nélküli fülhallgató egy kiváló minőségű választás mindazoknak, akik szeretik a zenehallgatást az vezeték nélküli szabadság érzésével. Az OUTLIER PRO kiváló hangminőséget biztosít, kristálytiszta hangzást és mély basszust nyújtva. A fülhallgató kényelmes viseletet biztosít hosszú ideig is, így akár egész nap viselheted anélkül, hogy fáradtságot éreznél. A beépített mikrofon

A boltba
Catalyst Essential Case Glacier Blue AirPods Pro 2 Catalyst Essential Case Glacier Blue AirPods Pro 2

A boltba
JLAB JBuds Air ANC True Wireless Earbuds Black JLAB JBuds Air ANC True Wireless Earbuds Black

A JLAB JBuds Air ANC True Wireless Earbuds Black kiváló minőségű vezeték nélküli fülhallgató, mely ideális választás az aktív életmódot folytató felhasználók számára. Az adaptív zajcsökkentő technológiával ellátott fülhallgatók lenyűgöző hangzást biztosítanak, miközben hatékonyan csökkentik a külső zajokat. A tartós és könnyű kialakításnak köszönhetően hosszú ideig kényelmes viseletet biztosítanak,

A boltba
Endorphs VIRO Plus USB Endorphs VIRO Plus USB

Az Endorphs VIRO Plus USB egy kiváló minőségű hordozható USB adattároló eszköz, mely ideális választás az adatok biztonságos tárolásához és szállításához. A VIRO Plus USB készen áll arra, hogy megbízhatóan és hatékonyan kezelje az összes fájltípust, legyen szó dokumentumokról, fényképekről, videókról vagy zenei fájlokról. Ez az USB flash meghajtó rendkívül strapabíró anyagokból készült, így megfelel

A boltba
Razer Barracuda X - Roblox Edition Razer Barracuda X - Roblox Edition

A boltba
Genius HS-M300 černé Genius HS-M300 černé

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

GLADE Maxi Champagne 224 g
2 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
AUDIX ADX51
92 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ARMANI EXCHANGE CAYDE AX7119
59 390 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Tamaris Női bőr bokacipő 1-25070-41-052 39
19 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vászonkép - Golden Gate (10085S17)
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kényelmi házicipő Gerda
7 020 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Maytoni Maytoni C051CL
15 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon ALBA 3xE27/60W/230V krém
31 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
CA04
13 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon 3xE27/60W/230V
20 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 39%
Kolarz Kolarz 264.41.7
87 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben