NUCLEOS II fekete acél tükör polccal


45 490 Ft
  • Raktáron

A NUCLEOS tükör polccal feldobja előszobád falát és egyúttal segít kihasználni a függőleges teret is. A fekete, acélból készült polcot egy kerek formájú, fényes tükör koronázza meg.Puritán, mégis különleges kialakítása miatt a minimalista dizájn szerelmeseinek biztosan tetszeni fog. A kisebb és nagyobb polcokon kényelmesen elhelyezheted személyes tárgyaid.Vásárold meg most a NUCLEOS tükröt polccal,

Termékleírás

Nucleos II fekete acél tükör polccal a modern otthonok tökéletes kiegészítője lehet. Az elegáns, letisztult design és a minőségi anyagok tökéletes kombinációja teszi ezt a terméket igazán különlegessé.

A tükör és a polc együttese tökéletes megoldást jelenthet a fürdőszobába vagy akár a hálószobába is. A tükör nagy méretének köszönhetően könnyedén ellenőrizheted a megjelenésedet, míg a polcon elhelyezheted a legfontosabb kozmetikumaidat vagy dekorációs tárgyaidat.

A fekete acél anyag nemcsak esztétikus megjelenést kölcsönöz a terméknek, hanem rendkívül strapabíró is. A Nucleos II tükör polc könnyen tisztítható és hosszú évekig tartó használatot garantál.

Ha szeretnéd otthonodba bevinni a modern és stílusos design jegyeit, akkor a Nucleos II fekete acél tükör polc a tökéletes választás lehet számodra. Ne habozz, és tedd még ma kosárba ezt a remek terméket!

A NUCLEOS tükör polccal feldobja előszobád falát és egyúttal segít kihasználni a függőleges teret is. A fekete, acélból készült polcot egy kerek formájú, fényes tükör koronázza meg.Puritán, mégis különleges kialakítása miatt a minimalista dizájn szerelmeseinek biztosan tetszeni fog. A kisebb és nagyobb polcokon kényelmesen elhelyezheted személyes tárgyaid.Vásárold meg most a NUCLEOS tükröt polccal, ha helytakarékos és gyönyörű kiegészítőt keresel!

Tükör

Az otthoni kellékek kategóriájában az egyik legfontosabb és különlegesebb darab a tükör, ami nemcsak praktikus célokat szolgál, hanem díszítő elemként is szolgálhat a lakásban. A tükör alkatrésisé nemcsak megkérdőjelezhetetlen kelléke otthonunknak, hanem stílusunk és egyéniségünk kifejező eszköze is lehet. Az Tükör alkatrézsé weboldal azoknak szól, akik szeretnék otthonukban a legjobb minőségű és legstílusosabb tükrök közül választani. A weboldalon megtalálható termékek között széles választék található különféle méretekben, formákban és stílusokban. Legyen szó modern, vintage, antik, vagy épp minimalista tükrökről, nálunk mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és igényeinek megfelelő darabot. A tükör alkatrézsék weboldalunk nemcsak termékeket kínál, hanem inspirációt is nyújt azoknak, akik épp lakásdekorációt terveznek. Blogunkban tippeket, ötleteket és útmutatásokat találhatsz a tükörök helyes elhelyezésére, méretének kiválasztására, valamint arra, hogyan használhatod a tükröket arra, hogy növeld otthonod térérzetét és fényerejét. Az Tükör alkatrézsé weboldalunkat úgy terveztük, hogy egyszerűen és gyorsan böngészhető legyen, így könnyedén megtalálhatod a számodra ideális tükröt. A termékek mellett minden fontos információt megtalálsz a tükrök anyagáról, méretéről és áráról is, így könnyedén dönthetsz a vásárlás mellett. Ha szeretnéd felfrissíteni otthonodat egy stílusos és megfelelő tükrövel, látogasd meg az Tükör alkatrézsé weboldalt és válogass a legjobb minőségű és legdivatosabb tükrök közül! Legyen szó nappaliról, hálószobáról, vagy fürdőszobáról, a tükör mindig egy remek választás az otthoni dekorációban. Ne hagyd ki ezt az lehetőséget, és változtasd meg otthonod hangulatát egy gyönyörű tükör segítségével!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

NABILA arany keretes tükör 51x80 NABILA arany keretes tükör 51x80

A NABILA tükör előkelő színfoltja lehet otthonod legfontosabb helyiségeinek. Az aranyszínű porszórt ovális acél keret elegánsan fogja körbe a méretes tükörlapot.Klasszikus és art déco otthonok elengedhetetlen kiegészítője, de minimalista stílusú berendezések mellett is megállja a helyét. A 80 centiméter magas és 51,5 centiméter széles ovális tükörben minden részletet könnyedén megszemlélhetsz.Előkelő

A boltba
KORBIT tükör akasztókkal V1 KORBIT tükör akasztókkal V1

A KORBIT tükör egyszerre lesz dísz és használati tárgy is otthonod bármely helyiségében. Fekete színű acél kerete miatt az összes színű falon jól mutat.Modern és art déco otthonok kedvenc kiegészítője. Hét akasztót is kapott, hogy minél több kiegészítőt tárolhass rajta, legyen az a dzsekid vagy a kalapod.Kösd össze a szépet a hasznossal a KORBIT akasztós tükörrel!

A boltba
ELDORA tükör kerettel 78cm átmérő ELDORA tükör kerettel 78cm átmérő

Az ELDORA tükörbe nem csak belenézni jó, hanem ránézni is. Arany díszítése miatt elhelyezése visszafogottabb, egyszínű környezetben a legideálisabb.Glamour, art-déco és modern helyiségek fényét emeli. 78 centiméteres átmérője tökéletes a mindennapokban, ízléses aranylevél díszei pedig igazán különlegessé varázsolják.Rendeld meg az ELDORA tükröt, ha igazán impozáns eredményt szeretnél!

A boltba
RAFTER tükör kerettel 25x90 RAFTER tükör kerettel 25x90

A RAFTER tükör a teljes alakod mutatja igényes, keskeny kialakításával. Az újrahasznosított fa barna színe visszafogott belső terekben érvényesül.Mediterrán, távol-keleti és vintage előszobák vagy hálószobák tökéletes kiegészítője. 25 x 90 centiméteres mérete miatt kis helyet foglal, de mégis sokat mutat.Nálad is biztosan akad helye a RAFTER mediterrán stílusú tükrének, rendeld meg már ma!

A boltba
RAVEN tükör kerettel 100cm átmérő RAVEN tükör kerettel 100cm átmérő

A RAVEN tükör elhozza az otthonodba a fa természetes szépségét. Natúr Teakfa színe mindenhol mesésen fest.Mediterrán, vintage és távol-keleti otthonokba tökéletes választás. 100 centiméteres átmérője miatt tökéletes társad lesz a reggeli készülődésben.Engedj be még több természetességet otthonodba a RAVEN tükörrel.

A boltba
DHAVAL tükör kerettel DHAVAL tükör kerettel

A DHAVAL tükör a legideálisabb választás, ha valami igazán különlegesre vágysz. Tarka színű keretével feldobja a hangulatot a szobádban.Loft és távol-keleti stílusokban a legmeghatározóbb a megjelenése. 100 x 70 centiméteres méretével egészalakos tükörként funkcionál.Ha szereted az extrém darabokat, kötelező azonnal a kosaradba tenned a DHAVAL tükröt!

A boltba
NUCLEOS arany acél tükör polccal NUCLEOS arany acél tükör polccal

A NUCLEOS tükör polccal feldobja előszobád falát és egyúttal segít kihasználni a függőleges teret is. Az arany, acélból készült polcot egy kerek formájú, fényes tükör koronázza meg.Puritán, mégis különleges kialakítása miatt a minimalista dizájn szerelmeseinek biztosan tetszeni fog. Az alsó részén lévő kampókra felakaszthatod ernyőd vagy kulcsaidat, hogy indulásnál mindig kéznél legyenek.Vásárold meg

A boltba
GINKGO LEAVES arany vas falitükör 70 cm GINKGO LEAVES arany vas falitükör 70 cm

A GINKGO LEAVES arany vas falitükör egy igazán csillogó és luxus kiegészítője lesz otthonodnak. A 70 cm átmérőjű tükör elegáns arany színű vázszerkezetben helyezkedik el, melyet finom ginkgo levél minták díszítenek. Ez a falitükör tökéletes választás lehet a nappaliba, hálószobába vagy akár az előszobába is, hogy egy kis extra fényt és eleganciát vigyen az enteriőrbe. A ginkgo levelek ajándékozzák

A boltba
VENICE fekete műgyanta falitükör 180 cm VENICE fekete műgyanta falitükör 180 cm

A VENICE tükör megidézi a barokk kor virágzását. Kecses, ívelt barokkos kerete és virágos intarziája eltörpül fényes fekete színe mellett, mely garantáltan magára vonzza a tekinteteket.Kiváló kiegészítője lehet klasszikus stílusú nappaliknak és hálószobáknak is egyaránt, ha szükséged van egy tündöklő pontra ami megtörheti a belső terek monotonitását. Polyresinből készült kerete egyedi indákat formáz

A boltba
ELEGANT arany vas falitükör ELEGANT arany vas falitükör

Az ELEGANT falitükörnek hála nemcsak esztétikusabb lehet a nappali vagy előszoba, hanem jóval tágasabbnak és világosabbnak is tűnhet. Kerek formája magát a tökéletességet szimbolizálja és fényűző megjelenését a csillogó, aranyszínű keretnek köszönheti.Finom vonalai és letisztult designja miatt biztosan elnyeri a minimalista ágazat kedvelőinek tetszését. Előnyös választás kisebb alapterületű vagy természetes

A boltba
AMY arany vas falitükör AMY arany vas falitükör

Az AMY falitükör attraktív pontja lehet nappalidnak, étkeződnek vagy előszobádnak. A kör alakú tükröt aranyszínű keret öleli körbe és eltérő méretű, látványos virágok díszítik.Elegáns dizájnja kifinomult és klasszikus stílussal ruházza fel a lakás bármelyik helyiségét. A falitükör hatására világosabbnak és tágasabbnak tűnik a tér, amelyikben elhelyezik.Dobd fel az otthonod dekorációját a gyönyörű és

A boltba
PLANET arany vas falitükör PLANET arany vas falitükör

A PLANET falitükör egy kellemes hangulatot árasztó, mutatós dísztárgy, mellyel nappalid, irodád vagy étkeződ is dekorálhatod. Az egyedi dizájnú, aranyszínű keret a Naprendszert és a bolygók mozgását eleveníti meg.Csillogó, fémes felületének hála könnyen beilleszthető art déco stílusú enteriőrökbe. Szűkebb térbe is kitűnő választás, hiszen a tükör megsokszorozza a fényt és kellemes térérzetet biztosít.Teremts

A boltba
BUTTERFLY II arany és tükröződő vas falitükör BUTTERFLY II arany és tükröződő vas falitükör

Kerek tükör aranyozott fémből. A tükrök elengedhetetlen elemek, amelyek ragyogást kölcsönöznek az elbűvölő bútoroknak. Optikailag nagyítják a tereket, és kifinomult összhangot hoznak létre. A díszítő elemek a természetet idézik fel.

A boltba
BUTTERFLY I ezüst és tükröződő vas falitükör BUTTERFLY I ezüst és tükröződő vas falitükör

Kerek tükör ezüst színű fémből. A tükrök elengedhetetlen elemek, amelyek ragyogást kölcsönöznek az elbűvölő bútoroknak. Optikailag nagyítják a tereket, és kifinomult összhangot hoznak létre. A díszítő elemek a természetet idézik fel.

A boltba
DARK ROUND fekete és tükröződő vas falitükör DARK ROUND fekete és tükröződő vas falitükör

A DARK ROUND fekete és tükröződő vas falitükör egy lenyűgöző és egyedi kiegészítő bármely belső térhez. Kiváló minőségű vasból készült keretének elegáns fekete színe és tükröződő felülete igazán exkluzív megjelenést kölcsönöz a tükörnek. A falitükör átmérője ideális méretű, hogy bármelyik helyiségben hangsúlyosan mutassa magát. A lapos kialakításnak köszönhetően könnyen és biztonságosan lehet felszerelni

A boltba
BUTTERFLY V arany és tükröződő vas falitükör BUTTERFLY V arany és tükröződő vas falitükör

Elegáns kerek falitükör, arany kerettel, pillangó díszítéssel. Különleges kiegészítő, tökéletesen alkalmazkodik minden környezethez, aaminek egyedi jellegzetességet adhat.

A boltba
WHITE FLOWER fehér és tükröződő vas falitükör WHITE FLOWER fehér és tükröződő vas falitükör

A WHITE FLOWER fehér és tükröződő vas falitükör egy elegáns és stílusos kiegészítője lehet bármely otthonnak. A fehér vas keret és a tükröződő felület tökéletesen kombinálja a funkcionalitást és az esztétikumot, így otthonodba varázsolhat egy modern és letisztult hangulatot. A tükör könnyen felszerelhető a falra, és a nagy méretének köszönhetően praktikus is lehet mindennapos használat során. Legyen

A boltba
IREDA Fürdőszobatükör LED világítás 80 x 60 cm IREDA Fürdőszobatükör LED világítás 80 x 60 cm

A tükör egyesíti a dizájn-kiegészítőt, a gazdaságos fürdőszobai világítást (amikor nem kell az egész fürdőszobát megvilágítani), és felbecsülhetetlen értékű segítője lesz a nőknek,  akiknek már elegük van a rossz vagy elégtelen fényből a sminkeléskor. Minden tükrünk számos funkcióval és specifikációval rendelkezik, amelyeket az alábbiakban talál. Egyszerűen válasszon, rendelje meg, szerelje fel a falra

A boltba
PERUVIAN natúr keretes tükör 50cm átmérő PERUVIAN natúr keretes tükör 50cm átmérő

A PERUVIAN tükör elhozza a tökéletes törzsi hangulatot otthonodba. A pamutszálak natúr színe tökéletesen illeszkedik a legtöbb környezethez.Bohém, skandináv és retró belső terekben csodálatos. Különleges szőtt kerete egyedi megjelenést kölcsönöz a kiegészítőnek.Rendeld meg az egyedülálló PERUVIAN tükröt a bohém hangulatért!

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

GLADE Maxi Champagne 224 g
2 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
AUDIX ADX51
92 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ARMANI EXCHANGE CAYDE AX7119
59 390 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Tamaris Női bőr bokacipő 1-25070-41-052 39
19 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vászonkép - Golden Gate (10085S17)
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kényelmi házicipő Gerda
7 020 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Maytoni Maytoni C051CL
15 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon ALBA 3xE27/60W/230V krém
31 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
CA04
13 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon 3xE27/60W/230V
20 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 39%
Kolarz Kolarz 264.41.7
87 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben