OSCAR SCHMIDT OG2TBL-A-U


55 990 Ft
  • Raktáron

Gyártó: OSCARSCHMIDT

Termékleírás

Az OSCAR SCHMIDT OG2TBL-A-U egy lenyűgöző akusztikus gitár, amelyet a legjobb minőségű anyagok és kiváló kézművesség jellemzi. Ez a gyönyörű hangszer ideális választás kezdő és haladó gitárosok számára egyaránt.

A gitár testét rezonáns fenyőfa fedlap borítja, amely kiváló hangképzést és projekciót eredményez. A mahagóni hátul- és oldallapok kiegyensúlyozott hangzást biztosítanak, míg a rózsafa fogólap lágy és sima játékélményt nyújt. A teljes test mérete 41 hüvelyk, amely kényelmes tartást és könnyű hordozhatóságot tesz lehetővé.

Az OSCAR SCHMIDT OG2TBL-A-U hangja tiszta, meleg és gazdag. A gazdag rezonancia és a jól kiegyensúlyozott hangkép teszi lehetővé, hogy a zene minden rezdülését megszólaltassa. Ez a gitár alkalmas a különböző zenei stílusokhoz, legyen szó bluesról, popról vagy folk zenéről.

Ez a gitár tartalmazza a beépített hangszedőt is, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén csatlakoztassuk erősítőhöz vagy hangrendszerhez, így akár a színpadon is használhatjuk. Bármilyen zenei területen is használjuk, az OSCAR SCHMIDT OG2TBL-A-U mindig kiváló hangzással ajándékoz meg minket.

Az OSCAR SCHMIDT OG2TBL-A-U egy igazi kincs minden gitáros számára. A gyönyörű kivitelezés, a minőségi anyagok és a kiváló hangzás révén ez a gitár biztosan felfedi a zenei tehetségedet. Rakd meg hangversenyteremmel, színpaddal vagy a barátaiddal, és élvezd a nagyszerű élményt, amelyet ez a kiváló minőségű hangszer nyújt.

Akusztikus

Az akusztikus alkatézis egy olyan terület, amely a hangok, rezgések és a környezet természetes hangjainak befogására és továbbítására specializálódott. Az akusztikus alkatézis különleges kiegészítői lehetnek azoknak, akik foglalkoznak a hangtechnikával, az előadásokkal, a filmkészítéssel vagy bármilyen más tevékenységgel, amelyben szükség van a hangok tisztaságára és magas minőségére. A kategóriába tartozó weboldalunk számos akusztikus alkatrészt kínál mindenféle igényre. Az oldalon megtalálhatók azok az eszközök, amelyek segítenek javítani az adott helyiség akusztikai viszonyait, például a falak és a padló burkolatában használt anyagok, amelyek segítenek csökkenteni a térben visszhangot, vagy a hang- és vibráció-csillapító panelek, amelyekkel kényelmesebbé és kellemesebbé lehet tenni a hanghatást. Az akusztikus alkatézis területén rendelkezésre áll a technológiai tudás és a minőségi termékek, amelyek garantálják a megbízható és hatékony végeredményeket. Az oldalunkon megtalálható eszközök általában két fajtába sorolhatók: azok, amelyek csökkentik a hangok terjedésének hatásait, és azok, amelyek javítják a hangok minőségét és életérzését. Az eszközök között megtalálhatunk tehát olyan termékeket, mint hang- és vibrációcsillapító anyagok, diffúzorok, kemény falburkoló panelek, melyek segítenek csökkenteni a visszhangot és az árnyékeffektusokat, vagy az akusztikus panelek, amelyekkel javíthatjuk egy helyiség akusztikai viszonyait, és a hangok minőségét. Mindegyik termékünk magas minőségű, profi megoldásokat biztosítanak az akusztikus alkatézis területén. Az oldalunk rendkívül sokoldalú és könnyen navigálható, csak a kívánt anyagra kattintva megtalálhatja az Önnek megfelelő terméket. A kívánt termék megrendelése után, rugalmas szállítási lehetőségek állnak rendelkezésünkre. Az akusztikus alkatézis területén vagyunk az egyik legmegbízhatóbb beszállító, amelyek az Ön igényei szerint rugalmasan szolgáltatnak.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Gebrüder Weiss 4 990 Ft
Az első zárható ajtó kiszállítása (alzaExpres) 4 990 Ft
Teljes házhozszállítás (alzaExpres) 7 990 Ft

OSCAR SCHMIDT OGHSB-A-U OSCAR SCHMIDT OGHSB-A-U

A boltba
Stanwood PRO03 BK Stanwood PRO03 BK

A boltba
Gilmour Coffee Gilmour Coffee

Gilmour Coffee - A legjobb minőség egy csészében Üdvözlünk a Gilmour Coffee weboldalán! Szívünk a kávé rajongóinak dobog, és célunk, hogy minden egyes csésze velünk megérje ébredéstől kezdve egészen a délutáni kávészünetig. A Gilmour Coffee egy exkluzív kávézó és kávégyár, amely az eredeti ízeket és a legmagasabb minőséget keresi a világ minden tájáról származó kávék között. Komolyan vesszük a kávéfőzést,

A boltba
OSCAR SCHMIDT OG2FYS-AU OSCAR SCHMIDT OG2FYS-AU

A boltba
Walden WAO450W Walden WAO450W

A boltba
OSCAR SCHMIDT OAN-A-U OSCAR SCHMIDT OAN-A-U

A boltba
TANGLEWOOD TWBB O TANGLEWOOD TWBB O

A boltba
WASHBURN AGM5K-A-U WASHBURN AGM5K-A-U

A boltba
OSCARSCHMIDT OG2NLH-A-U OSCARSCHMIDT OG2NLH-A-U

A boltba
SOUNDSATION Yellowstone DN-NT SOUNDSATION Yellowstone DN-NT

A boltba
Stanwood PRO 3/4 BL Stanwood PRO 3/4 BL

A Stanwood PRO 3/4 BL egy strapabíró és megbízható szerszám, amely ideális választás mind professzionális, mind otthoni felhasználásra. A rozsdamentes acél penge és markáns zsinór lehetővé teszi, hogy könnyedén, hatékonyan és biztonságosan dolgozhasson vele. A kényelmes fogásnak köszönhetően a Stanwood PRO 3/4 BL kiváló manőverezhetőséggel rendelkezik, így a precíziós munkák során is könnyedén használható.

A boltba
Cordoba Mini II FMH Natural Cordoba Mini II FMH Natural

A boltba
VINTAGE V300VSB VINTAGE V300VSB

A VINTAGE V300VSB egy ikonikus elektromos gitár, amely a klasszikus retro stílust és kiemelkedő hangzásvilágot ötvözi. Ez a gitár ideális választás minden zenész számára, aki szereti a vintage hangzást és a menő megjelenést. A V300VSB tökéletesen megtervezett testének köszönhetően kényelmesen fekszik a kezedben, ami hosszú játékszessionsok alatt sem fog fájni. A klasszikus sunburst színkombináció

A boltba
Gilmour Woody Gilmour Woody

A boltba
Cordoba Mini II Padauk - Natural Cordoba Mini II Padauk - Natural

A boltba
TANGLEWOOD TWJD CE TANGLEWOOD TWJD CE

A Tanglewood TWJD CE egy felső középkategóriás elektroakusztikus gitár, amely lenyűgöző hangminőséget és kiváló építési minőséget kínál az igényes zenészek számára. Ez a gitár kiváló választás a színpadon vagy a stúdióban történő előadáshoz, vagy akár a hobbizenéléshez is. Az elektroakusztikus jellegének köszönhetően lehetővé teszi a hangszigetelést és a hangosítást, hogy a hangod könnyedén átjusson

A boltba
TANGLEWOOD TWBB O LH TANGLEWOOD TWBB O LH

A boltba
Brunswick GA BF200M Brunswick GA BF200M

A Brunswick GA BF200M egy kiváló minőségű, professzionális szintű hajmotor, amely ideális választás mind a fodrászok, mind a hobbifodrászok számára. Ez a motor rendkívül erős és strapabíró, ami garantálja a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt. A Brunswick GA BF200M hajmotornak két sebességfoka van, így könnyedén alkalmazkodhat az egyes vágási szükségletekhez. Emellett csendes működése

A boltba
Brunswick GA BF100BL Brunswick GA BF100BL

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

GLADE Maxi Champagne 224 g
2 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
AUDIX ADX51
92 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ARMANI EXCHANGE CAYDE AX7119
59 390 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Tamaris Női bőr bokacipő 1-25070-41-052 39
19 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vászonkép - Golden Gate (10085S17)
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kényelmi házicipő Gerda
7 020 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Maytoni Maytoni C051CL
15 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon ALBA 3xE27/60W/230V krém
31 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
CA04
13 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon 3xE27/60W/230V
20 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 39%
Kolarz Kolarz 264.41.7
87 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben