PRISCILLA fekete bambusz kosár


66 790 Ft
  • Raktáron

A különleges PRISCILLA kosárnak hála nemcsak rendezettebbek, de vonzóbbak is lehetnek otthonod helyiségei. Az alján futó fekete fonatok csillogása finom kontrasztot eredményez a felső részét alkotó banánlevelek és kötél fogantyúk természetes megjelenésével.Jó példája annak, hogy a különböző anyagok vegyítése mennyire ízléses is lehet, csak úgy, ahogy az az eklektikus stílusú otthonokban is megfigyelhető.

Termékleírás

A Priscilla fekete bambusz kosár egy stílusos és praktikus tároló megoldás otthonodba. Kézzel fonott bambuszrostokból készült, fekete színben pompázó kosár ideális a ruhák, játékok, vagy akár törölközők tárolásához. A kosár széleit bőr részletek díszítik, amelyek eleganciát kölcsönöznek neki.

A Priscilla kosár nemcsak hasznos, de dekoratív kiegészítő is lehet bármely szoba számára. Praktikus méretei miatt könnyen elrejthető a polcokon vagy szekrényekben, ugyanakkor könnyen hozzáférhető a benne tárolt tárgyakhoz.

Ha szeretnél egy stílusos és kiváló minőségű kosarat otthonodba, válaszd a Priscilla fekete bambusz kosarat!

A különleges PRISCILLA kosárnak hála nemcsak rendezettebbek, de vonzóbbak is lehetnek otthonod helyiségei. Az alján futó fekete fonatok csillogása finom kontrasztot eredményez a felső részét alkotó banánlevelek és kötél fogantyúk természetes megjelenésével.Jó példája annak, hogy a különböző anyagok vegyítése mennyire ízléses is lehet, csak úgy, ahogy az az eklektikus stílusú otthonokban is megfigyelhető. Ideális olyan kisebb-nagyobb holmik tárolására, amikre gyakran szükség van, de látványuk elrontaná a szoba összképét.Tégy egy lépést a rendezettebb otthon felé és vásárold meg a PRISCILLA kosarat!

Tárolódoboz

Üdvözöllek az Tárolódoboz alkatéziséhoz weboldalon! Itt minden megtalálható, amire szükséged lehet az otthoni rendszerezéshez és tároláshoz. A legkülönfélébb méretekben és formákban kínálunk tárolódobozokat, hogy mindenki megtalálja a számára ideális megoldást. Az otthonban mindig akad valami, amire nincs hely vagy praktikus tárolási megoldás. Legyen szó ruhákról, játékokról, könyvekről vagy akár konyhai eszközökről, nálunk biztosan megtalálod a megfelelő tárolódobozt. Választhatsz a praktikus műanyag dobozok közül, amelyek könnyen tisztíthatók és átlátszó kivitelüknek köszönhetően könnyen megtalálod bennük tárolt dolgaidat. Ha elegánsabb megjelenésre vágysz, választhatsz fém tárolódobozokat is, melyek tökéletesek lehetnek akár a nappaliba vagy hálószobába. Nemcsak a praktikumra és esztétikára helyezzük a hangsúlyt, hanem a minőségre is. Termékeink strapabíróak és hosszú távon is megbízható társaid lesznek az otthoni tárolásban. A különböző méretek lehetővé teszik, hogy a legkisebb szerszámoktól a legnagyobb takarókig minden megtalálja a helyét a tárolódobozokban. Így végre rendezetté és átláthatóvá válhat a lakásod minden szeglete. Az Tárolódoboz alkatéziséhoz weboldal rendkívül felhasználóbarát és könnyen kezelhető. Kategóriákra bontottuk termékeinket, így könnyen megtalálhatod, amire éppen szükséged van. Ha pedig bármilyen kérdésed lenne a termékekkel vagy a vásárlási folyamattal kapcsolatban, készséggel állunk rendelkezésedre. Válogass bátran a kiváló minőségű tárolódobozaink közül, és tedd rendbe az otthonod egyszerűen és gyorsan! Nem számít, hogy milyen méretű vagy formájú tárgyakat szeretnél tárolni, nálunk biztosan megtalálod a megfelelő tárolódobozt. Győződj meg magad arról, hogy egyszerűen és hatékonyan rendezheted be otthonodat a segítségünkkel. Ne hagyd, hogy a rendetlenség és a káosz uralkodjon az otthonodban, válassz minőségi tárolódobozokat az Tárolódoboz alkatéziséhoz weboldalról és élvezd az átlátható és rendezett környezet nyújtotta nyugalmat és komfortot!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

BROW-YEL barna kukorica levél kosár BROW-YEL barna kukorica levél kosár

A BROW-YEL kosár nagyon hasznos, ugyanakkor mutatós kiegészítő, mellyel rendezettebb lehet otthonod. A színátmenetes tároló természetes anyagokból készült és egybefonódó szálain a barna különböző árnyalatait láthatjuk.Régebbi időket felelevenítő kialakítása miatt a nosztalgiázni vágyó, vintage stílust preferálók kedvence lehet. Belsejét nejlonnal bélelték, ezért elég nagy a benne tárolható dolgok köre

A boltba
LISETTE piros fenyőfa kosár LISETTE piros fenyőfa kosár

A LISETTE háromrészes kosár szett olyan ízléses és sokoldalú berendezési tárgy, melynek nappalidban, előszobádban és fürdőszobádban is hasznát veheted. Gazdag, piros színük a földet, a frissességet szimbolizálja és vidám légkört teremthetnek szinte bármely enteriőrben.A kosárfonás a régmúltra visszanyúló, generációról generációra öröklődő hagyomány és épp ezért nélkülözhetetlen egy-egy mutatós kosárral

A boltba
NARRA II szürke kubu rattan 2 részes kosár szett NARRA II szürke kubu rattan 2 részes kosár szett

A NARRA kétrészes kosár szett sokoldalúan használható, dekoratív kiegészítő, amellyel feldobhatod konyhád, fürdőd vagy előszobád. Mélybarna színüket az alapanyagukul szolgáló, természetes kubu rattannak köszönhetik.A fonott kosaraknak régmúltra visszatekintő hagyománya van és napjainkban elsőként választják a lakberendezők, ha country stílusú enteriőr megvalósítása a cél. Íme néhány a lehetőségek közül:

A boltba
Hulladékválogató rendszer ALBULA doboz 40 L kék Hulladékválogató rendszer ALBULA doboz 40 L kék

Az Albula doboz újrahasznosított műanyagból készült. Tárolódoboz fedővel és fogantyúval - ideális hulladékválogató rendszernek vagy kisebb tárgyak tárolódobozának. Univerzális és moduláris felhasználás. Az Albula dobozok egymásra rakhatók. A fedél akkor is kinyitható, ha a dobozok egymásra vannak rakva. Modern design. Minőségi dizájn a svájci Rotho márkától. Termék részletek: A termék méretei: 40

A boltba
ROTHO Tárolódoboz ALBULA box 6 L zöld ROTHO Tárolódoboz ALBULA box 6 L zöld

Az Albula doboz újrahasznosított műanyagból készült. Űrtartalom 6l. Kis tárolódoboz fedéllel és fogantyúval - ideális kisebb tárgyak szisztematikus tárolására gyerekszobákban, fürdőszobákban, konyhákban stb. Univerzális és moduláris felhasználás. Az Albula dobozok egymásra rakhatók. A doboz fedele teljesen kinyitható és visszahajtható. Modern design. Minőségi dizájn a svájci Rotho márkától. Termék

A boltba
ROTHO Tárolódoboz  28 L fehér ROTHO Tárolódoboz 28 L fehér

Műanyag tárolódoboz stylurate fonatban. Széleskörű felhasználás az egész háztartásban. Modern dizájn és minőségi kivitelezés. Doboz térfogata 28L. Fogantyúk a könnyű hordozhatóságért. Termék részletek: termék mérete: 43 x 33 x 21,5 cm (h x sz x ma) anyaga: műanyag fehér szín űrtartalom: 28 l Csomag tartalma: 1 x tároló doboz

A boltba
CURVER Fiókrendszerező INFINITY S CURVER Fiókrendszerező INFINITY S

Tartós műanyagból készült fiókrendszerező. Tegyen rendet fiókjaiban, hogy átláthatóvá váljanak konyhai eszközei. Termék részletek: termék mérete: 150 x 50 x 80 mm (sz x ma x mé) anyaga: műanyag szürke színű súlya: 0,38 kg Csomag tartalma: 1 x Szervező INFINITY fiókhoz S    

A boltba
BOX 3 darabos fehér és zöld vas tároló BOX 3 darabos fehér és zöld vas tároló

A kerámiából és műgyantából készült elegáns dekoráció lehetővé teszi, hogy egyedi megjelenést adj otthonodnak. De akár kiváló meglepetés is lehet valaki számára.

A boltba
LEONARDO LIMITED tárolódoboz szett állványon 3részes LEONARDO LIMITED tárolódoboz szett állványon 3részes

A LIMITED kollekció tárolódoboz szettjével pillanatok alatt kéznél van minden. Töltsd meg a 1,5 literes üvegeket mindenfélével - granolával, müzlivel, gabonapellyel, süteményekkel, cukorkákkal, diófélékkel vagy szárított gyümölcsökkel. De ne felejtse el mindig gondosan lezárni az üvegeket egy átlátszó műanyag csavaros kupakkal, nehogy molyok kerüljenek a tartalmukba. A dobozok teste erős és átlátszó

A boltba
LEONARDO CALDO süteményes doboz 17x15cm LEONARDO CALDO süteményes doboz 17x15cm

Leonardo Caldo süteményes doboz 17x15cm

A boltba
ALBULA Tárolódoboz mosóporra 6 L kék ALBULA Tárolódoboz mosóporra 6 L kék

A kisebb, fedéllel és fogantyúval ellátott doboz ideális mosópor, mosogatógép-tabletták és egyéb apró tárgyak tárolására. Átlátszó doboz + színes fedél. Sokoldalú és moduláris  az Albula dobozok egymásra helyezhetők. A doboz fedele teljesen kinyitható és visszahajtható. Modern design. Minőségi design a svájci Rotho márkától. Termék részletek: Méretek: 23,5 x 20 x 20,8 cm (hosszúság x szélesség x magasság). Anyag:

A boltba
JEMBRANA tengerifű szőtt kosár L JEMBRANA tengerifű szőtt kosár L

A kézzel szőtt, tengerifű kosár fehér és természetes árnyalataival esztétikusan illeszthető vintage, nizza vagy coastal stílusú otthonodba, mindemellett díszpárnák, és kedvenc pléded tárolására is ideális kiegészítő.

A boltba
JUNE fekete bambusz tárolódoboz JUNE fekete bambusz tárolódoboz

A bambuszból szőtt, ovális ,,keben doboz hagyományosan az isteneknek szánt felajánlásokhoz használt spirituális edény, mely gyönyörű díszítésének köszönhetően dekorációs kiegészítőként is egyre kedveltebb a boho stílusú otthonokban.\"

A boltba
NGURAH fekete tárolódoboz NGURAH fekete tárolódoboz

A bambuszból szőtt ,,keben doboz hagyományosan az isteneknek szánt felajánlásokhoz használt spirituális edény, mely gyönyörű díszítésének köszönhetően dekorációs kiegészítőként is egyre kedveltebb a boho stílusú otthonokban.\"

A boltba
RUSA barna fa tárolódoboz RUSA barna fa tárolódoboz

A képzőművészet minden csodáját elrejtették ebben a barna fa tárolóban. Nem csak a színe, de a rajta található faragás, a tető gyönyörű kidolgozása is mestermunka, melyet érdemes jól látható helyre tenni, hogy mindenki elkápráztasson. Akár a fürdőszobádban, akár a nappalidban, hálóban, de a konyhában is gyönyörűen mutat majd.

A boltba
ADELIA fehér bambusz kosár M ADELIA fehér bambusz kosár M

A kézzel szőtt bambusz kosár dekorációként önmagában is használható egy boho stílusú enteriőrben, egy szép, zöldellő növénnyel pedig kaspóként is tökéletes kiegészítője lehet otthonodnak.

A boltba
ADELIA fekete bambusz kosár M ADELIA fekete bambusz kosár M

A kézzel szőtt bambusz kosár dekorációként önmagában is használható egy boho stílusú enteriőrben, egy szép, zöldellő növénnyel pedig kaspóként is tökéletes kiegészítője lehet otthonodnak.

A boltba
DELAPAN fehér fa tárolódoboz S DELAPAN fehér fa tárolódoboz S

Hófehér, kézzel faragott kicsi doboz az ékszereid otthonának. Színe és különleges teteje harmóniát, lágyságot és nőiességet sugall, így érdemes olyan helyre tenned, ahol bármikor rápillanthatsz.

A boltba
IKAN rattan kosár M IKAN rattan kosár M

Rattanból, kézzel fonott kosár, melybe kényelmesen beleférnek a számodra fontos dolgaid. Natúr színe és a gondos kezek munkájának eredményeként dekorációként is tökéletesen megállja a helyét az otthonod bármely szegletében.

A boltba
LEONARDO TOP fedeles kekszes doboz 2800ml LEONARDO TOP fedeles kekszes doboz 2800ml

A TOP sorozat fedeles kekszes doboza az exkluzivitást élményét nyújtja. Különleges hengeres alakja megmutatja a kortárs dizájnban rejlő szépséget és inspirálja Önt is otthonának kialakításakor. Mindegyik kézzel készült, egyedi! Fejezze ki saját stílusát!

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

GLADE Maxi Champagne 224 g
2 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
AUDIX ADX51
92 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ARMANI EXCHANGE CAYDE AX7119
59 390 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Tamaris Női bőr bokacipő 1-25070-41-052 39
19 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vászonkép - Golden Gate (10085S17)
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kényelmi házicipő Gerda
7 020 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Maytoni Maytoni C051CL
15 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon ALBA 3xE27/60W/230V krém
31 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
CA04
13 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon 3xE27/60W/230V
20 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 39%
Kolarz Kolarz 264.41.7
87 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben