PUMA_FUTURE Z 2.3 FG/AG Jr narancs/ezüst


31 990 Ft
  • Raktáron

Gyártó: PUMA

Termékleírás

A Puma Future Z 2.3 FG/AG Jr narancs/ezüst futballcipő a következő szintre emeli a fiatal játékosok játékát. Az innovatív technológiák és a fejlett futballcipők tervezése a Puma által teljes mértékben ki van használva ebben az eszközben.

A cipő újraalkotott felső részének köszönhetően még jobban illeszkedik és támogatást nyújt a labdához érintésnél, miközben a SPEEDCAGE technológia biztosítja a stabilitást a lábnak futás és fordulás közben. A Puma Future Z 2.3 az AG/FJ cipőélethez is alkalmazkodik, és különböző talajfelszínekre optimalizált cipőtalppal rendelkezik - az igazán sokoldalú, aktív játékosok számára.

A Puma Future Z 2.3 FG/AG Jr narancs/ezüst átütő látványt nyújt, és az alakja és a színei egyaránt meggyőzőek. A narancs felső rész kiemelkedik a többi játékos közül, ezáltal minden szem a fiatal futballistán áll, aki ezt a cipőt viseli.

A Puma számos fiatal tehetséges játékos számára biztosította a fejlett sporttechnológiai megoldásokkal ellátott foci cipőket, amelyek megfelelnek az igényeiknek és javítják a teljesítményüket. A Puma Future Z 2.3 FG/AG Jr narancs/ezüst határozottan a játékosok felszereléseinek legjobbjai közé tartozik. Az élvonalú lábbeli a gyermekek részére készült, hogy segítsen nekik kibontakozni, és felmutatni a tehetségüket a pályán.

Cipők

Az emberi lábról és annak anatómiájáról egyre több információ áll rendelkezésre, így ma már sokkal jobban tudjuk, hogy milyen cipőre van szükségünk az egészséges járás és futás érdekében. A cipő az egyik legfontosabb ruhadarabunk, ezáltal pedig nagyban befolyásolja az életminőségünket. A cipő alkatézise a tudományos szempontból foglalkozik a cipők kialakításával, az emberi láb formájával, valamint a cipők anyaghasználatával. A cipő tudomány azon elemzése, hogy a cipők milyen hatással vannak az egészségre, a kényelemértékükre, és az egész testre, ha hosszan viseljük őket. A jó minőségű cipők nemcsak esztétikailag nyújtanak javulást, hanem a lábat is megfelelően támogatják, ezáltal kényelmessé teszik a járást. Az alacsony minőségű cipőknél előfordulhat, hogy a talpbetét nincs megfelelően kialakítva, így könnyen szorítja a lábat, vagy nem nyújt kellő stabilizációt, amely az ízületekre káros lehet. Tudományosan bizonyított, hogy a magas sarkú cipő viselése rendszeresen károsan hat az egész testre, amely különösen a gerincet terheli meg a láb terhelése miatt. Mivel a magas sarkú cipők az átlagos cipőkkel szemben az elülső lábközépcsont felé terhelik a lábunkat, sokkal sérülékenyebb a lábközépcsontunk, és az ajkakra helyezik a terhet, ezáltal az egész életminőséget rontva. Az alacsony minőségű cipő azonban nemcsak az egészségre lehet káros, hanem a mozgásra is káros hatással lehetnek. Ezeknek a cipőknek általában nincs elég támasztása, vagy túl szűk a cipő, így sérülésekkel fenyegethetik az első napokban. A lábak egészségéhez fontos, hogy olyan cipőt használjunk, ami megfelelő stabilizációt, lengést és támaszt nyújt. A megfelelő cipő a testtartásunk javításában, az izomfeszültség befolyásolásában és az egész test normál általános funkcióban játszik szerepet. Az online cipőboltunkban sokféle cipőt megtalálhat, amelyek különleges kényelmet és megfelelő támaszt nyújtanak az egész lábnak. A többféle cipőnk között megtalálhatók a sportcipők, dagi cipők, magas sarkú cipők, szandálok, papucsok és még sok más. Az online vásárlás magas színvonalú cipőkkel és nagyszerű kényelemmel szolgál, ezáltal pedig az életminőségünk is javul.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Milyen talajra ajánlott a PUMA FUTURE Z 2.3 FG/AG Jr narancs/ezüst cipő?

A cipő FG (szintetikus fűre) és AG (mesterséges fűre) is ajánlott.


Milyen méretekben kapható a PUMA FUTURE Z 2.3 FG/AG Jr narancs/ezüst cipő?

A cipő kapható gyerek méretekben, általában 28 és 38 közötti méretben.


Milyen anyagból készül a PUMA FUTURE Z 2.3 FG/AG Jr narancs/ezüst cipő?

A cipő felső része anyaga szintetikus, az alsó pedig gumiból készült.


Miben különbözik a PUMA FUTURE Z 2.3 FG/AG Jr narancs/ezüst cipő a többi cipőtől?

A PUMA FUTURE Z 2.3 FG/AG Jr cipő könnyűsúlyú és kényelmes viselet, valamint innovatív kialakítású felsőrésszel rendelkezik, amely biztosítja a jobb passzolást és érzékenyebb érintkezést a labdával.



Perletti Gyerek gumicsizma 98331 24-25 Perletti Gyerek gumicsizma 98331 24-25

Az aktuális cipő-ápoló termékeink kínálatát itt találja.

A boltba
Férfhi Téli cipo Helly Hansen Calgary 728 Honey Férfhi Téli cipo Helly Hansen Calgary 728 Honey

Az ideális választás a hideg téli napokra, a Helly Hansen Calgary 728 Honey férfi téli cipő kiváló minőségű anyagokból készült, melyek védik a lábat a hideg és nedves körülményektől. Az cipő vízálló és szélvédett, így kiválóan alkalmas hóban és esőben történő közlekedésre is. A cipő belsejében meleg és puha szőrös bélés található, mely kényelmes viseletet biztosít egész napos viselés során is. Az erős

A boltba
K1X H1Top Le Brown Black Winter Shoes K1X H1Top Le Brown Black Winter Shoes

A K1X H1Top Le Brown Black Winter Shoes stílusos és strapabíró cipő, amely ideális választás a hideg téli napokra. A puha bélés és a vastag talp melegen tartja a lábad a hűvös időjárás ellenére is. A letisztult fekete és barna színű design elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének. A cipők kiváló minőségű anyagokból készülnek, így hosszú távon is kényelmes viseletet biztosítanak. Vásárold meg a K1X

A boltba
Cipo Vans UA SK8-HI PLATFORM 2.0 TRUE WHITE/TRUE WHITE Cipo Vans UA SK8-HI PLATFORM 2.0 TRUE WHITE/TRUE WHITE

Cipo Vans UA SK8-HI PLATFORM 2.0 TRUE WHITE/TRUE WHITE Ha szereted az ikonikus Vans cipőket és szeretnél kiemelkedő stílust képviselni, akkor a Vans UA SK8-HI PLATFORM 2.0 modell tökéletes választás számodra! A fehér színű cipő egyaránt passzol minden outfithez, legyen szó farmer-ről vagy akár elegánsabb ruhadarabról. A cipő felső része prémium minőségű, strapabíró anyagból készült, ami garantálja,

A boltba
VANS Papucs Slide-On La Costa VN0A5HF5IX61 40,5 VANS Papucs Slide-On La Costa VN0A5HF5IX61 40,5

Az aktuális cipő-ápoló termékeink kínálatát itt találja.

A boltba
Tamaris Női bőr szandál 1-1-28242-20-003 38 Tamaris Női bőr szandál 1-1-28242-20-003 38

Az aktuális cipőápoló termékek kínálata megtalálható itt .

A boltba
s.Oliver Női flip-flop papucs 5-5-27124-20-018 36 s.Oliver Női flip-flop papucs 5-5-27124-20-018 36

Az aktuális cipőápoló termékek kínálata megtalálható itt .

A boltba
s.Oliver Női flip-flop papucs 5-5-27124-20-444 38 s.Oliver Női flip-flop papucs 5-5-27124-20-444 38

Az aktuális cipőápoló termékek kínálata megtalálható itt .

A boltba
Tommy Hilfiger Női papucs FW0FW07153DW6 39 Tommy Hilfiger Női papucs FW0FW07153DW6 39

Az aktuális cipőápoló termékek kínálata megtalálható itt .

A boltba
Összecsukható esernyő Összecsukható esernyő

Imádni fogja könnyű súlyát, elegáns kialakítását és hurokkal ellátott fogantyúját, amely tökéletesen illeszkedik a kezébe. A nyitott esernyő átmérője: 98 cm. Kihajtva 56 cm. Összehajtva: 31 cm. Anyaga 100% poliészter.

A boltba
Papucs Betty Papucs Betty

A 3 rugalmas csatos pántnak köszönhetően ez a papucs szorosan, nyomás nélkül illeszkedik a lábhoz, és jó tartást biztosít. Szép, légies és könnyű, alacsony talpbetéttel, ruganyos éktalppal és 4 cm-es sarokkal.

A boltba
Házi csizma Házi csizma

Kívül bársonyosan puha velúr, belül meleg, bolyhos, puha plüss - csodálatosan kényelmes és otthonos viselet! Ez a bokáig érő, gyönyörű kötött szárú házi csizma meghitt melegséggel és könnyedséggel kényezteti Önt - akár zokni nélkül is.

A boltba
Geox Női bokacipő D Dalyla B Abx D26QSA-00046-C9999 37 Geox Női bokacipő D Dalyla B Abx D26QSA-00046-C9999 37

Az aktuális cipőápoló termékek kínálata megtalálható itt .

A boltba
Coqui Női papucs szőrmével HOMIES 9802-900-0432 41-42 Coqui Női papucs szőrmével HOMIES 9802-900-0432 41-42

Az aktuális cipőápoló termékek kínálata megtalálható itt .

A boltba
Szabadidős cipő Szabadidős cipő

Elegáns, sportos és szuper kényelmes! Ez a divatos belebújós cipő a kényelem pártján áll, hagyja lélegezni a lábakat, és bármihez hordható.

A boltba
Szabadidős cipő Szabadidős cipő

Elegáns, sportos és szuper kényelmes! Ez a divatos belebújós cipő a kényelem pártján áll, hagyja lélegezni a lábakat, és bármihez hordható.

A boltba
Vászon balerinák masnival Vászon balerinák masnival

Ezeket a balettcipőket beltéri és kültéri cipőként is viselheti. Ideális a városba vagy otthonra, egy biztos: eredeti megjelenésükkel és kényelmes anyagukkal tűnnek ki. Masni a felsőrészen. Kivételesen kényelmes a kényelmes textilbélésnek köszönhetően. Habszivacs bélés a sarkon. Csúszásmentes talp. Spanyolországban készült. 30 °C-on mosható.

A boltba
Fehér ékített talpú derby cipő Fehér ékített talpú derby cipő

A fehér ékített talpú derby cipő a sportos-elegáns divatot követi. Bőr talp. Tónusos fűzős cipőfűző. Fix sarok. Fehér mintás talp. Új cipőjét egy vattakorongra felvitt kis krémmel kezelheti, emellett ügyeljen arra is, hogy rendszeresen áztassa.

A boltba
Bőr papucsok Bőr papucsok

Az ikonikus cipő mokaszin, amelyet bőrből és az eredeti kéttónusú talppal hozunk el Önnek. Minőségi természetes bőrből készült. Bőrtalp habszivacs alátéten, párnázott talppal a puha kényelemért. Szilárd talp. Kis ék alakú sarokkal. Csúszásmentes mintás talp kéttónusú változatban. Lábbelijét rendszeresen kezelje foltok és nedvesség ellen védő termékkel.

A boltba
Bőr szandál, kék Bőr szandál, kék

A klasszikus papucs valódi bőrből készült. Rugalmas minőségi bőr. Széles nyelv a felsőrészen. Széles sarokbetét. Tömör talp. Csúszásmentes talp tónusban. Kezelje csizmáját folt- és nedvességkezelővel.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

GLADE Maxi Champagne 224 g
2 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
AUDIX ADX51
92 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ARMANI EXCHANGE CAYDE AX7119
59 390 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Tamaris Női bőr bokacipő 1-25070-41-052 39
19 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vászonkép - Golden Gate (10085S17)
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kényelmi házicipő Gerda
7 020 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Maytoni Maytoni C051CL
15 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon ALBA 3xE27/60W/230V krém
31 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
CA04
13 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon 3xE27/60W/230V
20 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 39%
Kolarz Kolarz 264.41.7
87 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben