Sony Alpha ZV-E10 + 16-50mm f/3.5-5.6


347 490 Ft
  • Raktáron

Gyártó: SONY

Termékleírás

Az Sony Alpha ZV-E10 + 16-50mm f/3.5-5.6 egy kiváló minőségű és nagy teljesítményű fényképezőgép a Sony-tól, amelyet a videókészítőknek terveztek. Az Alpha ZV-E10 egy APS-C érzékelővel rendelkezik, amely képes 24,2 megapixeles felbontásra, és kiváló minőségű videót készít akár 4K felbontásban is. Az egység beépített elektronikus szűrőjének köszönhetően a felhasználók arca és bőre tiszta és élénk marad a videók megörökítése során.

Az Alpha ZV-E10 + 16-50mm f/3.5-5.6 rendkívül könnyű és hordozhatóvá teszi a felhasználók számára a videókészítést. A kompakt kialakításnak köszönhetően a felhasználók bárhová magukkal vihetik, és kedvük szerint felvételt készíthetnek.

Az Alpha ZV-E10 + 16-50mm f/3.5-5.6 továbbá számos fejlett funkciót kínál a felhasználóknak. A beépített szelfimód és az LCD érintőképernyő lehetővé teszi, hogy a felhasználók kényelmesen készíthessenek szelfiket és videókat. Az egység Wi-Fi és Bluetooth kapcsolattal is rendelkezik, így a felhasználók könnyedén megoszthatják a videóikat és a képeiket közösségi oldalakon és más platformokon.

Az Alpha ZV-E10 + 16-50mm f/3.5-5.6 kit az összes többi Sony objektívvel kompatibilis, így a felhasználók széles választékát kínálja a fotózáshoz és a videózáshoz. Az 5 tengelyes képstabilizátor segítségével a felhasználók a lehető legjobb felvételeket készíthetik még rosszabb minőségű körülmények között is.

Összességében az Sony Alpha ZV-E10 + 16-50mm f/3.5-5.6 egy kiváló minőségű, hordozható videókamera, amely minden szükséges funkciót és tulajdonságot kínál a videókészítőknek. A könnyű, kompakt kialakítás és a számos fejlett funkció lehetővé teszi, hogy a felhasználók kényelmesen és gyorsan készítsenek magas minőségű videókat, bárhol és bármikor.

Digitális fényképezők

Az Digitális fényképezők alkatézséje egy megbízható és szakértői tanácsokat nyújtó weboldal, amely azoknak szól, akik szeretnék jobban megérteni és kihasználni a digitális fényképezőgépek lehetőségeit. Az oldal számos hasznos információval szolgál az alkatrészekről, amelyek az egyes fényképezőgépek építőkövei. A weboldal tartalma széleskörű, és tartalmaz alapos leírásokat minden alkatrészről, beleértve az érzékelőket, a lencséket, a processzorokat, az optikai stabilizátorokat, az autofókuszt és még sok mást. Aki szeretné megtudni, hogyan függ össze mindez a fotózással, az azzal kapcsolatos tudását itt bővítheti. Az oldalra érkezve a látogatók sok különböző témával találkoznak, amelyek közül bármelyik segítséget nyújthat nekik a digitális fényképezőgép használatában. Lehetőség van megnézni az alkatrészek közti különbségeket, megtudni, hogyan működnek és hogyan kell karbantartani őket, és a legmegfelelőbb választékot kiválasztani az elképzeléseknek megfelelően. Az oldal felépítése nagyon jól áttekinthető és tájékozódási barát. Az áttekintő oldalakon könnyen megérthető, melyik alkatrész mire jó és mit érdemes figyelembe venni a vásárlás során. A weboldal számos képes és videós tartalommal is szolgál, így holisztikus tanulási élményt biztosít, ami sokkal jobban rögzül az olvasóban. A Digitális fényképezők alkatézséje tartalmaz érdekes cikkeket az egyes új fejlesztésekről és trendekről is. A felhasználók egy következetesen frissülő blogra is számíthatnak, amely a legfrissebb információkat és tanácsokat nyújtja. Az oldal azoknak a fotósoknak lett készítve, akik szakmailag és / vagy hobbi szinten keresik az útmutatást és megértik az alkatrészek közötti összefüggéseket. Azoknak, akik szeretnék feltárni és javítani a digitális fényképezőgépeik lehetőségeit, ajánlom az Digitális fényképezők alkatéziséjét. A weboldal kiterjedt tartalma megfelelő irányt adhat ami a személyes szakértői ismereteket és a képi elképzeléseket illeti, hogy a lehető legjobb minőségben rögzítse és rögzíthesse a pillanatokat.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 690 Ft
Packeta 990 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
FoxPost 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
AlzaBox 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Budapest - Pontos és gyors kiszállítás 1 390 Ft
Packeta 690 Ft
Mik a Sony Alpha ZV-E10 fő jellemzői?

A Sony Alpha ZV-E10 egy tükör nélküli digitális fényképezőgép, amelyet a videókészítők számára terveztek. Az E-mount rendszerrel rendelkezik, 24,2 megapixeles APS-C méretű Exmor CMOS érzékelőt tartalmaz, és a legújabb BIONZ X képfeldolgozó motorral rendelkezik. A kamera 4K videók rögzítésére képes akár 30 fps-en vagy Full HD videók rögzítésére akár 120 fps-en. A kamera elektronikus képstabilizátora, nagyfelbontású LCD kijelzője és beépített mikrofonja is van, és opcionálisan vásárolható a kamera közművesítése is.


Milyen objektívek használhatók a Sony Alpha ZV-E10 kamerával?

A Sony Alpha ZV-E10 kamerával az E-mount rendszerű objektívek használhatóak, ideértve az APS-C méretű és a teljes képkockát fedő objektíveket is. Az E-mount rendszerű objektívek széles választéka áll rendelkezésre, és a Sony folyamatosan bővíti a kínálatot.


Milyen videófelvételi lehetőségek állnak rendelkezésre a Sony Alpha ZV-E10 kamerával?

A Sony Alpha ZV-E10 kamera 4K videók rögzítésére képes akár 30 fps-en vagy Full HD videók rögzítésére akár 120 fps-en. A kamera a legújabb gyorstárcsával van felszerelve, amely lehetővé teszi a különböző beállítások gyors és könnyű változtatását, például záridő, ISO, expozícióskála stb.


Van beépített mikrofon a kamerában?

Igen, a Sony Alpha ZV-E10 kamerában van beépített mikrofon. A kamera egy irányított mikrofonnal van felszerelve, amely javítja a hangminőséget és csökkenti a zajt. Az opcionálisan vásárolható mikrofonok a kamerának dedikált csatlakozóval rendelkeznek, amely lehetővé teszi a nagyobb minőségű hang rögzítését.


Van képstabilizáció a kamerában?

Igen, a Sony Alpha ZV-E10 kamerában van beépített képstabilizátor, amely segít csökkenteni a kamera rázkódását és a videók élesítését. A kamera HDR movie funkciójával a fényképezőgép még nagyobb dinamikus tartományú videók rögzítésére képes.


Van vezeték nélküli funkció a kamerában?

Igen, a Sony Alpha ZV-E10 kamerában van beépített Wi-Fi és Bluetooth funkció, amellyel könnyedén lehet kapcsolatot tartani a kamera és okostelefon között. Az Imaging Edge Mobile alkalmazást használva a felhasználók távoli felvételt készíthetnek, a kamera beállításait változtathatják, és a felvételeket közvetlenül az okostelefonjukra vagy asztali számítógépükre tölthetik.



Sony LCS-U21 Sony LCS-U21

Sony LCS-U21 egy prémium minőségű kameratáska, amely ideális választás minden fotós számára. Kiváló minőségű anyagból készült, strapabíró és vízálló, így biztosítva a kamera optimális védelmét bármilyen időjárási körülmények között. A táska több zsebet tartalmaz, így könnyedén szállíthatod benne a kamera mellett az extra lencséket, akkumulátorokat, memóriakártyákat és egyebeket is. A belső elválasztók

A boltba
VANGUARD Alta Pro 263AB 100 VANGUARD Alta Pro 263AB 100

A VANGUARD Alta Pro 263AB 100 egy fejlesztett és kiváló minőségű állvány, amely ideális választás lehet mind hobbi, mind profi fotósok részére. Az állvány alumínium ötvözetből készült, ami könnyű súlyt és nagy teherbírást biztosít. A 3 láb nyitható és szögbe állítható, így stabil talajon is könnyedén használható. A központoszlop vízszintezővel és gyorskioldó csatlakozóval rendelkezik, amely segítségével

A boltba
USKEYVISION Wide Angle objektív Mavic Air 2 számára USKEYVISION Wide Angle objektív Mavic Air 2 számára

A boltba
FujiFilm Instax SQ1 narancssárga Big bundle FujiFilm Instax SQ1 narancssárga Big bundle

A boltba
K&F Concept Nano-X Szűrő ND4 - 49 mm K&F Concept Nano-X Szűrő ND4 - 49 mm

A boltba
K&F Concept Nano-X Szűrő ND1000 - 77 mm K&F Concept Nano-X Szűrő ND1000 - 77 mm

A boltba
RC-1 a FOMEI ROLL 100 DMX-hez RC-1 a FOMEI ROLL 100 DMX-hez

Az RC-1 a FOMEI ROLL 100 DMX-hez készült kiváló minőségű távirányító. Egyszerűen használható, segítségével könnyedén irányíthatja a ROLL 100 DMX fényforrást. A távirányító tökéletesen illeszkedik a kézbe, így kényelmesen használható. A RC-1 segítségével könnyedén állíthatja a fényerőt, a fényhatásokat és a színeket is. Kiváló választás minden profi fotós vagy filmes számára, aki szeretné teljes kontroll

A boltba
Panasonic Lumix DC-GH6 + Lumix G Vario 12-60 mm f/3,5-5,6 ASPH. Power O.I.S. Panasonic Lumix DC-GH6 + Lumix G Vario 12-60 mm f/3,5-5,6 ASPH. Power O.I.S.

Fedezd fel az új Panasonic Lumix DC-GH6 + Lumix G Vario 12-60 mm f/3,5-5,6 ASPH. Power O.I.S. fényképezőgépet, ami a videográfia új korszakát hozza el számodra! Ez a kombináció tökéletes választás mindazoknak, akik szenvedélyesen szeretnek filmezni vagy a fotózásban is profinak akarnak lenni. A Lumix DC-GH6 fényképezőgép egy rendkívül kiváló eszköz, amelyet a legújabb technológiával terveztek és fejlesztettek.

A boltba
Panasonic LUMIX S 70-300mm F4,5-5,6 Macro OIS Panasonic LUMIX S 70-300mm F4,5-5,6 Macro OIS

A boltba
FOMEI LED ROLL RGB 100 DMX FOMEI LED ROLL RGB 100 DMX

A boltba
Fujifilm Instax Square Movie 10 db fényképhez Fujifilm Instax Square Movie 10 db fényképhez

A boltba
Fujifilm X-Pro3 váz szürke Fujifilm X-Pro3 váz szürke

A Fujifilm X-Pro3 váz szürke egy stílusos és fejlett rendszerkamera, amely a hagyományos analóg fotózás élményét nyújtja a digitális világban. Ez a váz kifinomult dizájnnal és kiváló képalkotási képességekkel rendelkezik, amelyek lenyűgözik mind az amatőr, mind a profi fotósokat. A X-Pro3 szürke váza tartós alumínium ötvözetből készült, ami robosztus kialakítást eredményez. Egyedi textúrájának köszönhetően

A boltba
Eternico Flexible Mini Tripod T-100 fekete Eternico Flexible Mini Tripod T-100 fekete

A boltba
Joby HandyPod (Black) Joby HandyPod (Black)

A boltba
Manfrotto RC CLAMP PANASONIC LANC távirányító Manfrotto RC CLAMP PANASONIC LANC távirányító

A boltba
Canon Extender EF 1.4 X III Canon Extender EF 1.4 X III

A boltba
Lowepro Slingshot 250 AW fekete FOTÓS HÁTIZSÁK Lowepro Slingshot 250 AW fekete FOTÓS HÁTIZSÁK

A boltba
Polaroid Go Pocket Photo Album Red - 36 fotó Polaroid Go Pocket Photo Album Red - 36 fotó

A boltba
Polaroid Go Pocket Photo Album White - 36 fotó Polaroid Go Pocket Photo Album White - 36 fotó

A boltba
Polaroid Photo Album Small White 40 kép (i-Type, 600, SX-70) Polaroid Photo Album Small White 40 kép (i-Type, 600, SX-70)

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

GLADE Maxi Champagne 224 g
2 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
AUDIX ADX51
92 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ARMANI EXCHANGE CAYDE AX7119
59 390 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Tamaris Női bőr bokacipő 1-25070-41-052 39
19 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vászonkép - Golden Gate (10085S17)
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kényelmi házicipő Gerda
7 020 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Maytoni Maytoni C051CL
15 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon ALBA 3xE27/60W/230V krém
31 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
CA04
13 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon 3xE27/60W/230V
20 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 39%
Kolarz Kolarz 264.41.7
87 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben