SUNSHINE II arany és tükröződő vas falitükör


87 990 Ft
  • Raktáron

Fém falitükör lágy, művészi vonalakkal. Az arany tükrök elengedhetetlenek a retróglamour stílushoz. A tükrök nagyszerű eszközök a terek vizuális növelésére. A tükör eredeti és kiegyensúlyozott hatást kelt, és tökéletesen elhelyezhető a folyosón vagy a szobák falain.

Termékleírás

A Sunshine II arany és tükröződő vas falitükör az ideális kiegészítő bármely otthonba, amely elegáns és stílusos megjelenést szeretne teremteni. Az arany keret és tükröződő vas kiváló minőségű anyagokból készültek, ami hosszú élettartamot és tartósságot biztosít a tükörnek.

A tükör mérete ideális a folyosóba, hálószobába vagy nappaliba, és egyaránt alkalmas az öltözőasztal fölé vagy a bejárati fali konzolra helyezésre is. A Sunshine II falitükör egyszerű, mégis elegáns stílusa tökéletesen illeszkedik bármelyik belső térbe.

A tükör tisztítása könnyű és gyors, így mindig ragyogóan tiszta és csillogó lesz. Válassza a Sunshine II arany és tükröződő vas falitükröt, hogy otthona még varázslatosabbá és elegánsabbá váljon!

Fém falitükör lágy, művészi vonalakkal. Az arany tükrök elengedhetetlenek a retróglamour stílushoz. A tükrök nagyszerű eszközök a terek vizuális növelésére. A tükör eredeti és kiegyensúlyozott hatást kelt, és tökéletesen elhelyezhető a folyosón vagy a szobák falain.

Tükör

Az otthoni kellékek kategóriájában az egyik legfontosabb és különlegesebb darab a tükör, ami nemcsak praktikus célokat szolgál, hanem díszítő elemként is szolgálhat a lakásban. A tükör alkatrésisé nemcsak megkérdőjelezhetetlen kelléke otthonunknak, hanem stílusunk és egyéniségünk kifejező eszköze is lehet. Az Tükör alkatrézsé weboldal azoknak szól, akik szeretnék otthonukban a legjobb minőségű és legstílusosabb tükrök közül választani. A weboldalon megtalálható termékek között széles választék található különféle méretekben, formákban és stílusokban. Legyen szó modern, vintage, antik, vagy épp minimalista tükrökről, nálunk mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és igényeinek megfelelő darabot. A tükör alkatrézsék weboldalunk nemcsak termékeket kínál, hanem inspirációt is nyújt azoknak, akik épp lakásdekorációt terveznek. Blogunkban tippeket, ötleteket és útmutatásokat találhatsz a tükörök helyes elhelyezésére, méretének kiválasztására, valamint arra, hogyan használhatod a tükröket arra, hogy növeld otthonod térérzetét és fényerejét. Az Tükör alkatrézsé weboldalunkat úgy terveztük, hogy egyszerűen és gyorsan böngészhető legyen, így könnyedén megtalálhatod a számodra ideális tükröt. A termékek mellett minden fontos információt megtalálsz a tükrök anyagáról, méretéről és áráról is, így könnyedén dönthetsz a vásárlás mellett. Ha szeretnéd felfrissíteni otthonodat egy stílusos és megfelelő tükrövel, látogasd meg az Tükör alkatrézsé weboldalt és válogass a legjobb minőségű és legdivatosabb tükrök közül! Legyen szó nappaliról, hálószobáról, vagy fürdőszobáról, a tükör mindig egy remek választás az otthoni dekorációban. Ne hagyd ki ezt az lehetőséget, és változtasd meg otthonod hangulatát egy gyönyörű tükör segítségével!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

PERUVIAN sárga keretes tükör 50cm átmérő PERUVIAN sárga keretes tükör 50cm átmérő

A PERUVIAN tükör elhozza a tökéletes törzsi hangulatot otthonodba. A pamutszálak sárga színe tökéletesen illeszkedik a legtöbb környezethez.Bohém, skandináv és retró belső terekben csodálatos. Különleges szőtt kerete egyedi megjelenést kölcsönöz a kiegészítőnek.Rendeld meg az egyedülálló PERUVIAN tükröt a bohém hangulatért!

A boltba
TURKANA tükör kerettel 55x65 TURKANA tükör kerettel 55x65

A TURKANA tükör segít, ha különleges kiegészítőre vágysz. Barna színben világosabb falakon mutat igazán jól.Skandináv, bohém és retró környezetben mutat a legjobban. 55 x 65 centiméteres, ovális kialakítása tökéletes méret a mindennapi készülődés utolsó lépcsőjeként.Ne habozz megrendelni a TURKANA különleges tükröt!

A boltba
RAFTER tükör kerettel 25x90 RAFTER tükör kerettel 25x90

A RAFTER tükör a teljes alakod mutatja igényes, keskeny kialakításával. Az újrahasznosított fa barna színe visszafogott belső terekben érvényesül.Mediterrán, távol-keleti és vintage előszobák vagy hálószobák tökéletes kiegészítője. 25 x 90 centiméteres mérete miatt kis helyet foglal, de mégis sokat mutat.Nálad is biztosan akad helye a RAFTER mediterrán stílusú tükrének, rendeld meg már ma!

A boltba
THAR kerek sötét barna tükör d36 THAR kerek sötét barna tükör d36

A THAR barna tükör tökéletes, ha szereted a természetes fát az otthonodban. A fűzfa barna színben könnyen alkalmazkodik bármihez.Távol-keleti, bohém és skandináv otthonokban mutat a legjobban. Különleges, fűzfa darabokból álló kerete egy 36 cm átmérőjű tükröt rejt.Nem csupán tükörként állja meg a helyét, de egy egyedi díszitőelem is.

A boltba
GLAM EYE arany és tükröződő vas falitükör GLAM EYE arany és tükröződő vas falitükör

Ovális tükör aranyozott fémből. A tükrök elengedhetetlen elemek, amelyek ragyogást kölcsönöznek az elbűvölő bútoroknak. Optikailag nagyítják a tereket, és kifinomult összhangot hoznak létre. A díszítő elemek a természetet idézik fel.

A boltba
PORTRAIT ezüst alumínium tükör 28cm PORTRAIT ezüst alumínium tükör 28cm

A letisztult PORTRAIT tükör elegáns légkört teremthet nappalidban vagy hálószobádban. A sejtelmesen fénylő ezüst keret időtlen hatást kelt és magára vonzza a tekintetet.Klasszikus és modern otthonokhoz egyaránt jól illeszkedik. A kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült tükör igazán esztétikus és növeli a térérzetet.Válaszd a PORTRAIT tükröt, ha harmonikus és elegáns dekorációt keresel!

A boltba
PORTRAIT ezüst alumínium tükör 30cm PORTRAIT ezüst alumínium tükör 30cm

A letisztult PORTRAIT tükör elegáns légkört teremthet nappalidban vagy hálószobádban. A sejtelmesen fénylő ezüst keret időtlen hatást kelt és magára vonzza a tekintetet.Klasszikus és modern otthonokhoz egyaránt jól illeszkedik. A kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült tükör igazán esztétikus és növeli a térérzetet.Válaszd a PORTRAIT tükröt, ha harmonikus és elegáns dekorációt keresel!

A boltba
SHERMAN barna mangófa falitükör SHERMAN barna mangófa falitükör

A SHERMAN falitükör akár előszobádban, akár nappalidban kap helyet, mindenképp feldobja környezetét. Ez egy vastag, mangófa rámával szegélyezett, kerek tükör, mely nude színek társaságában épp oly jól mutathat, mint például feketével vagy mélyzölddel.Klasszikus kialakítása a múlt század eleji lakásbelsőiket idézi, ezért könnyű tökéletes helyet találni neki egy vintage stílusú otthonban. Az egyértelmű

A boltba
ZEINA fekete acél falitükör ZEINA fekete acél falitükör

A ZEINA falitükör akár a nappaliban, akár az előszobában kerül a falra, mindenképp feldobja a környezetét. A magas, fekete peremű, falra függeszthető tükör kerek formája szimbolikus értelemben véve a tökéletességet testesíti meg.Könnyű elképzelni egy olyan eklektikus stílusú enteriőrben, melyben a modern és a minimalista irányzatok találkoznak. Segítségével nemcsak világosabb lehet az adott helyiség,

A boltba
LEAF arany alumínium falitükör LEAF arany alumínium falitükör

A LEAF arany alumínium falitükör egy csodálatos kiegészítő, amely stílusosan feldobja bármelyik helyiség dekorációját. A tükör körülbelül 60 cm átmérőjével és arany színű alumínium keretével igazán elegáns megjelenést kölcsönöz a falnak. Az arany színű keret finoman kidolgozott levél motívumokkal van díszítve, amelyek természetességet és nyugalmat sugároznak. Ez a részlet a tükörre fókuszálja a figyelmet,

A boltba
AQUAMARIN Fürdőszobatükör LED SP05 100 x 70 cm 40 W AQUAMARIN Fürdőszobatükör LED SP05 100 x 70 cm 40 W

Ez a megvilágított fürdőszobai tükör párásodásgátló funkcióval rendelkezik, amely automatikusan bekapcsol, amikor a LED-es lámpákat bekapcsolják. A tompító funkcióval ellátott érintőtükrök hangulatának megfelelő különleges világítást biztosítanak: meleg, hideg vagy akár semleges fehér fény. Rézmentes üvegből készült, amely különösen ellenáll a nedvességnek. Termék részletek: érintésérzékelő tompító

A boltba
AQUAMARIN Fürdőszobatükör LED SP07 50 x 70 cm 18 W AQUAMARIN Fürdőszobatükör LED SP07 50 x 70 cm 18 W

Ezek a megvilágított fürdőszobai tükrök dátum beállítással és páramentesítő funkcióval ellátott digitális órával vannak felszerelve, amely a LED lámpák bekapcsolásakor automatikusan aktiválódik. Az elsötétítő funkcióval ellátott érintőtükrök az Ön hangulatának megfelelő speciális helyiségvilágítást biztosítanak: meleg 3000K, hideg 7000K vagy akár semleges fehér LED 4500K. Termék részletek: energiahatékonysági

A boltba
TRIPLY B arany vas falitükör TRIPLY B arany vas falitükör

A TRIPLY falitükörrel szebbé teheted az otthonod és hívogatóbb környezetet teremthetsz nappalidban vagy előteredben. Ez az elegáns dísztárgy három aranykeretes, hatszögletes tükör összeolvadásából született.Designban hozzáillő dekorációja lehet glamour, art déco és klasszikus stílusú enteriőröknek. Amint falra kerül, máris egy tágasabb és világosabb helyiség benyomását kelti.Vásárold meg most és fedezd

A boltba
LUNA arany vas falitükör LUNA arany vas falitükör

Az igazán egyedi LUNA falitükörrel becsalogathatod a fényt nappalidba vagy előszobádba. Az aranyszínű, kör alakú tükröt a fogyóhold sziluettjének kacskaringós megoldása díszíti.Csodás látványt nyújthat modern bútorokkal berendezett egyterű lakásokban. A Hold megszemélyesítése művészi megoldás, mely egy jól megválasztott helyen egyedülálló atmoszférát teremthet.Vásárold meg most és élvezd, ahogy elvarázsol

A boltba
INDUSTRY I fekete és arany vas falitükör INDUSTRY I fekete és arany vas falitükör

A INDUSTRY I fekete és arany vas falitükör egy stílusos és elegáns kiegészítő bármely otthonba. A tükör fekete vas kerettel és arany részletekkel rendelkezik, amelyek igazán kiemelik a termék szépségét. A tükör mérete ideális bármely falnak, és könnyedén illeszkedik bármely belső térbe. A INDUSTRY I falitükör nagyszerű választás lehet a nappaliba, hálószobába vagy akár az előszobába is. A különleges

A boltba
LOVE I arany és tükröződő vas falitükör LOVE I arany és tükröződő vas falitükör

Szív alakú falitükör aranyozott fémből, elegáns stílusban. A tükrök nagyszerű eszközök a terek vizuális növelésére. A tükör eredeti és kiegyensúlyozott hatást kelt, és tökéletesen elhelyezhető a folyosón vagy a szobák falain.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

GLADE Maxi Champagne 224 g
2 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
AUDIX ADX51
92 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ARMANI EXCHANGE CAYDE AX7119
59 390 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Tamaris Női bőr bokacipő 1-25070-41-052 39
19 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vászonkép - Golden Gate (10085S17)
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kényelmi házicipő Gerda
7 020 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Maytoni Maytoni C051CL
15 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon ALBA 3xE27/60W/230V krém
31 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
CA04
13 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon 3xE27/60W/230V
20 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 39%
Kolarz Kolarz 264.41.7
87 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben