Swiza D02 Orange kés


10 400 Ft
  • Raktáron

Swiza D02 narancssárga svájci bicska Az első dolog, amit azonnal észrevesz a késnél, az a modern és ergonomikus kialakítás. Az innovatív elemek még a linerlock biztosítékára nézve is könnyen felismerhetők. A kés kinyitása egyszerű – csak nyomja meg a nyélen lévő logót. A Swiza a balkezes felhasználók kényelméről is gondoskodott, és bevezetett egy kivágást a pengében, amely mindkét oldalról használható.

Termékleírás

Swiza D02 narancssárga svájci bicska Az első dolog, amit azonnal észrevesz a késnél, az a modern és ergonomikus kialakítás. Az innovatív elemek még a linerlock biztosítékára nézve is könnyen felismerhetők. A kés kinyitása egyszerű – csak nyomja meg a nyélen lévő logót. A Swiza a balkezes felhasználók kényelméről is gondoskodott, és bevezetett egy kivágást a pengében, amely mindkét oldalról használható. A Swiza D02 egy praktikus zsebkés, amely felelősségteljesen kezeli az Ön előtt álló kihívásokat. Gumírozott textúrájú puha polimer markolata még nehéz körülmények között is kiváló tapadást és ugyanakkor kényelmet biztosít, felülmúlva a piacon kapható többi zsebkést. Narancssárga markolat. Az drop point alakú penge kiváló minőségű 440-es rozsdamentes acélból készült, fényes matt felülettel 7,5 cm hosszban. A kés zárt állapotban 9,5 cm hosszú, így nagyon könnyen hordozható. A kés tartalma: - Lyukasztó / ár. - Késpenge.
- Csipesz - 4,7 cm hosszú.
- Phillips csavarhúzó sz. 1-3.

Multifunkciós Svájci bicskák

A Multifunkciós Svájci bicskák olyan kiváló minőségű eszközök, amelyek a mai modern életstílushoz igazodva kombinálják a funkcionalitást és a praktikumot. Ezek a bicskák tökéletes kiegészítést nyújtanak minden olyan tevékenységhez, amelyeknél szükség van sokoldalú eszköz használatára. A bicskák kiváló minőségű anyagokból készülnek, mint például rozsdamentes acél pengék és tartós műanyag fogantyúk. Ez biztosítja, hogy a bicskák hosszú élettartamúak legyenek és ellenálljanak a különböző környezeti hatásoknak. A kényelmes fogású fogantyúk és az ergonomikus kialakítás lehetővé teszik, hogy könnyedén és biztonságosan használja ezeket a bicskákat. A Multifunkciós Svájci bicskák sokoldalúsága lenyűgöző. Minden bicska egyedülálló, mivel számtalan funkciót kínál, beleértve a késeket, ollókat, csavarhúzókat, semlegesen félig csonka nyitókat, biztonsági csattokat és sok más eszközt. Ezek az eszközök letisztult megjelenéssel és kifinomult kialakítással rendelkeznek, amelyek könnyen használhatóak és hatékonyan szolgálják ki a mindennapi szükségleteket. A Multifunkciós Svájci bicskák számos alkalmat segítenek megoldani. Legyen szó akár egy kempingezésről, túrázásról, piknikről, vagy éppen az otthoni javításokról, ezek az eszközök minden helyzetben hű társai lehetnek. Használhatja őket ételek szeletelésére, csavarok meghúzására, madarak függőleges szárnyalására, kötelet vágásra és sok más tevékenységre. A Multifunkciós Svájci bicskák tökéletes ajándékok bármilyen alkalomra. Talán a barátja éppen kezdő túrázó, vagy családtagja szereti a kempingezést, ezek a bicskák mindenkinek praktikus és hasznos ajándékok lehetnek. Kompakt méretük miatt könnyedén hordozhatóak és bárhová magával viheti őket. A Multifunkciós Svájci bicskák megbízható és tartós eszközök, amelyek minőségükkel és sokoldalúságukkal hosszú távú befektetésnek számítanak. Ha egy olyan bicskát keres, amely minden helyzetnek megfelel és mindig kéznél van, akkor ezek a bicskák az Ön számára valók. Ne habozzon, szerezzen be egy Multifunkciós Svájci bicskát még ma és tapasztalja meg, hogy milyen kényelmes és hatékony eszköz lehet mindennapi életében.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Victorinox Wine Master Olive Victorinox Wine Master Olive

Elegáns bicska dugóhúzóval. A Victorinox Wine Masternem csak hasznos, hanem egy gyönyörű késdarab is. Ez elsősorban a fekete olívafa markolatoknak köszönhető, amelyek egy kis luxust kölcsönöznek neki. Ez egy nagy kés, mérete 170 mm, súlya 117 g. Remek ajándék minden borbarátnak. A csomag egy exkluzív bőrtokot is tartalmaz. A kés 6 funkciót tartalmaz: 1. dugóhúzó 2. Fóliavágó 3. kétfokozatú kar 4. sörnyitó 5.nagy

A boltba
Swiza D01 Wood Olive kés Swiza D01 Wood Olive kés

Swiza D01 Wood Olive multifunkcionális kés Bemutatjuk Önnek a SWIZA D01 Wood Olive zsebkést, amely tökéletesen illeszkedik a kezébe, és nem okoz csalódást a mindennapi EDC tevékenységeiben. Ergonómikus formája minden szerszámhoz könnyű hozzáférést tesz lehetővé, míg a kivágott nyílás kényelmes nyitást tesz lehetővé jobb- és balkezes felhasználók számára egyaránt. 7,5 cm-es drop pointja 440-es rozsdamentes

A boltba
Swiza D03 Allmatt Blue kés Swiza D03 Allmatt Blue kés

Swiza D03 Allmatt kék svájci bicska Az első feltűnő dolog, amit azonnal észrevesz a késben, az a modern és ergonomikus kialakítás. Az innovatív elemek még a linerlock biztosítékára nézve is könnyen felismerhetők. A kés kinyitása egyszerű – csak nyomja meg a nyélen lévő logót. A Swiza a balkezes felhasználók kényelméről is gondoskodott, és bevezetett egy kivágást a pengében, amely mindkét oldalról használható.

A boltba
Swiza D09 Blue kés Swiza D09 Blue kés

Többfunkciós kés Swiza D09 Blue Az első dolog, amit azonnal észrevesz a késnél, az a modern és ergonomikus kialakítás. Az innovatív elemek még a linerlock biztosítékára nézve is könnyen felismerhetők. A kés kinyitása egyszerű – csak nyomja meg a nyélen lévő logót. A Swiza a balkezes felhasználók kényelméről is gondoskodott, és bevezetett egy kivágást a pengében, amely mindkét oldalról használható.

A boltba
Swiza TT03 Tick Tool Red kés Swiza TT03 Tick Tool Red kés

Swiza TT03 Red zsebkés Az első dolog, amit azonnal észrevesz a késnél, az a modern és ergonomikus kialakítás. Az innovatív elemek még a linerlock biztosítékára nézve is könnyen felismerhetők. A kés kinyitása egyszerű – csak nyomja meg a nyélen lévő logót. A Swiza a balkezes felhasználók kényelméről is gondoskodott, és bevezetett egy kivágást a pengében, amely mindkét oldalról használható. A Swiza TT03

A boltba
Swiza TT03 Tick Tool Black kés Swiza TT03 Tick Tool Black kés

Swiza TT03 fekete zsebkés Az első dolog, amit azonnal észrevesz a késnél, az a modern és ergonomikus kialakítás. Az innovatív elemek még a linerlock biztosítékára nézve is könnyen felismerhetők. A kés kinyitása egyszerű – csak nyomja meg a nyélen lévő logót. A Swiza a balkezes felhasználók kényelméről is gondoskodott, és bevezetett egy kivágást a pengében, amely mindkét oldalról használható. A Swiza

A boltba
Swiza D02 Orange kés Swiza D02 Orange kés

Swiza D02 narancssárga svájci bicska Az első dolog, amit azonnal észrevesz a késnél, az a modern és ergonomikus kialakítás. Az innovatív elemek még a linerlock biztosítékára nézve is könnyen felismerhetők. A kés kinyitása egyszerű – csak nyomja meg a nyélen lévő logót. A Swiza a balkezes felhasználók kényelméről is gondoskodott, és bevezetett egy kivágást a pengében, amely mindkét oldalról használható.

A boltba
Swiza D02 Moss kés Swiza D02 Moss kés

Swiza D02 Moss svájci bicska Az első dolog, amit azonnal észrevesz a késsel kapcsolatban, az a modern és ergonomikus kialakítás. Az innovatív elemek még a linerlock biztosítékára nézve is könnyen felismerhetők. A kés kinyitása egyszerű – csak nyomja meg a nyélen lévő logót. A Swiza a balkezes felhasználók kényelméről is gondoskodott, és bevezetett egy kivágást a pengében, amely mindkét oldalról használható.

A boltba
Swiza D01 Orange kés Swiza D01 Orange kés

Swiza D01 narancssárga zsebkés A Swiza D01 egy modern zsebkés, amely ergonomikus kialakításával lenyűgöző. Innovatív jellemzői, beleértve a linerlockat is, könnyen felismerhetők. A kés kinyitása egyszerű – csak nyomja meg a nyélen lévő logót. Ezenkívül ez a kés balkezesek számára is alkalmas, mert a penge mindkét oldalról hozzáférhető. A Swiza D01 praktikus és megbízható, képes szembenézni a különféle

A boltba
Swiza D01 Red kés Swiza D01 Red kés

Swiza D01 piros zsebkés A Swiza D01 egy modern zsebkés, amely ergonomikus kialakításával lenyűgöző. Innovatív jellemzői, beleértve a linerlockat is, könnyen felismerhetők. A kés kinyitása egyszerű – csak nyomja meg a nyélen lévő logót. Ezenkívül ez a kés balkezesek számára is alkalmas, mert a penge mindkét oldalról hozzáférhető. A Swiza D01 praktikus és megbízható, képes szembenézni a különféle kihívásokkal,

A boltba
Victorinox Ranger Grip 78 kés Victorinox Ranger Grip 78 kés

A Victorinox Ranger Grip 78 nagy összecsukható kés, hasznos segítő a természetben és otthon. Mérete 130 mm és tömege 172 g. 12 funkciót tartalmaz: 1. nagy összecsukható penge egy nyílással az egyszerű nyitáshoz 2. konzervnyitó 3. - kis csavarhúzóval (kereszt csavarokra is) 4. üvegnyitó 5. - csavarhúzóval, blokkolható 6. - huzalszigetelés-eltávolító 7. fafűrész 8. lyukasztó, lyuktágító 9. kereszt csavarhúzó 10.

A boltba
Victorinox Climber camouflage kés Victorinox Climber camouflage kés

A Victorinox Climber hasonlóképpen, mint a Spartan modell a Swiss Army Officer´s Knife utódja. A kés mérete 91 mm és súlya 59 g. Markolatának a két oldala terepszínű. 14 funkciót tartalmaz: 1. nagy összecsukható penge 2. kis összecsukható penge 3. dugóhúzó 4. konzervnyitó 5. - kis csavarhúzóval (kereszt csavarokra is) 6. üvegnyitó 7. - csavarhúzóval 8. - huzalszigetelés-eltávolító 9. lyukasztó, lyuktágítók 10.

A boltba
Victorinox Huntsman fehér kés Victorinox Huntsman fehér kés

A Victorinox Huntsman újabb kés a legendás Swiss Army Knife szériából. A kés mérete 91 mm és súlya 97 g. A markolat két oldala fehér. 15funkciót tartalmaz: 1. nagy összecsukható penge 2. kis összecsukható penge 3. dugóhúzó 4. konzervnyitó 5. - kis csavarhúzóval (kereszt csavarokra is) 6. üvegnyitó 7. - csavarhúzóval 8. - huzalszigetelés-eltávolító 9. lyukasztó, lyuktágító 10. rozsdamentes kulcskarika 11.

A boltba
Victorinox RangerGrip 61 kés Victorinox RangerGrip 61 kés

A Victorinox Ranger Grip 61 nagy összecsukható kés, hasznos segítő a természetben és otthon. Mérete 130 mm és tömege 136 g. 11 funkciót tartalmaz: 1. nagy összecsukható penge furattal az egykezes nyitásért 2. konzervnyitó 3. - kis csavarhúzóval (kereszt csavarokra is) 4. üvegnyitó 5. - csavarhúzóval, blokkolható 6. - huzalszigetelés-eltávolító 7. lyukasztó, lyuktágító 8. dugóhúzó 9. rozsdamentes kulcskarika 10.

A boltba
Victorinox Swiss Army 7 kés Victorinox Swiss Army 7 kés

A Victorinox Swiss Army késsvájci katonai kés egyszerű és alap formában és 7 funkciót tartalmaz: 1. nagy összecsukható penge 2. metsző (kertész) penge 3. lyukasztó 4. üvegnyitó 5. - csavarhúzóval 6. - huzalszigetelés-eltávolító 7. fafűrész

A boltba
Victorinox Wine Master Walnut Victorinox Wine Master Walnut

Elegáns bicska dugóhúzóval. A Victorinox Wine Masternem csak hasznos, hanem egy gyönyörű késdarab is. Ez elsősorban a fekete dió markolatoknak köszönhető, amelyek egy kis luxust kölcsönöznek neki. Ez egy nagy kés, mérete 170 mm, súlya 117 g. Remek ajándék minden borbarátnak. A csomag egy exkluzív bőrtokot is tartalmaz. A kés 6 funkciót tartalmaz: 1. dugóhúzó 2. Fóliavágó 3. kétfokozatú kar 4. sörnyitó 5.nagy

A boltba
Victorinox Camper piros kés Victorinox Camper piros kés

A Victorinox Camper újabb kés a Swiss Army Knife szériából. A kés mérete 91 mm és súlya 74 g. Markolatának a két oldala jellegzetes piros színű. 15 funkciót tartalmaz: 1. nagy összecsukható penge 2. kis összecsukható penge 3. dugóhúzó 4. konzervnyitó 5. - kis csavarhúzóval (kereszt csavarokra is) 6. üvegnyitó 7. - csavarhúzóval 8. - huzalszigetelés-eltávolító 9. lyukasztó, lyuktágító 10. rozsdamentes

A boltba
Victorinox Climber piros kés Victorinox Climber piros kés

A Victorinox Climber újabb kés a Swiss Army Officer´s Knife szériából. A kés mérete 91 mm és súlya 59 g. Markolatának a két oldala jellegzetes piros színű. 14 funkciót tartalmaz: 1. nagy összecsukható penge 2. kis összecsukható penge 3. dugóhúzó 4. konzervnyitó 5. - kis csavarhúzóval (kereszt csavarokra is) 6. üvegnyitó 7. - csavarhúzóval 8. - huzalszigetelés-eltávolító 9. lyukasztó, lyuktágító 10.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

GLADE Maxi Champagne 224 g
2 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
AUDIX ADX51
92 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ARMANI EXCHANGE CAYDE AX7119
59 390 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Tamaris Női bőr bokacipő 1-25070-41-052 39
19 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vászonkép - Golden Gate (10085S17)
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kényelmi házicipő Gerda
7 020 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Maytoni Maytoni C051CL
15 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon ALBA 3xE27/60W/230V krém
31 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
CA04
13 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon 3xE27/60W/230V
20 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 39%
Kolarz Kolarz 264.41.7
87 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben