TANGLEWOOD TWBB SD E


79 090 Ft
  • Raktáron

Gyártó: TANGLEWOOD

Termékleírás

A Tanglewood TWBB SD E egy kiváló minőségű elektroakusztikus basszusgitár, amely a Tanglewood híres Craftsmanship Range termékcsaládjába tartozik. Ez a basszusgitár kiváló választás mind kezdőknek, mind tapasztalt zenészeknek, akik szeretnének egy kifinomult hangzású és könnyű kezelhetőségű hangszerrel játszani.

A TWBB SD E erős és részletgazdag hangzással rendelkezik, amely lehetővé teszi a hangszer minden rezonanciájának kifejezését. Az elektroakusztikus jel tulajdonságai pedig lehetővé teszik a problémamentes hangosítást és a színpadon való használatot. A hangszeren található Tanglewood TW-EX4-elektronika segítségével állíthatóak az erősítő paraméterei, így a gitár minden alkalomra megfelelő hangzást nyújt.

A TWBB SD E basszusgitár testét egy precíziós faragott fenyő tetővel és mahagóni hátlappal és oldalakkal kombinálva készítették. Ez a válogatott anyagok felhasználása kiváló rezonanciát biztosít, és a hangszer hosszú élettartamát is garantálja. A 20 bundos rózsafa fogólap és a cseresznyefa fogókar kényelmes és könnyű játékot tesznek lehetővé, így a basszusgitározás minden pillanata élvezetes és könnyed.

A TWBB SD E különleges megjelenésű hangszer is. Az elegáns natúr fenyő fedlap és a vintage sunburst festett test kombinációja igazán lenyűgöző látványt biztosít. Az arany hangszedő fedelek és a króm hangoló kulcsok is a hangszer részleteinek gondos kidolgozását tükrözik, és még magasabb minőségi érzetet nyújtanak.

Összességében a Tanglewood TWBB SD E egy izgalmas elektroakusztikus basszusgitár, amely ideális választás lehet mind a stúdiófelvételekhez, mind a koncerteken való előadáshoz. Kiváló hangzásával, könnyű kezelhetőségével és lenyűgöző megjelenésével biztosan elnyeri a zenészek tetszését és hozzájárul egy tökéletes performance létrehozásához.

Akusztikus

Az akusztikus alkatézis egy olyan terület, amely a hangok, rezgések és a környezet természetes hangjainak befogására és továbbítására specializálódott. Az akusztikus alkatézis különleges kiegészítői lehetnek azoknak, akik foglalkoznak a hangtechnikával, az előadásokkal, a filmkészítéssel vagy bármilyen más tevékenységgel, amelyben szükség van a hangok tisztaságára és magas minőségére. A kategóriába tartozó weboldalunk számos akusztikus alkatrészt kínál mindenféle igényre. Az oldalon megtalálhatók azok az eszközök, amelyek segítenek javítani az adott helyiség akusztikai viszonyait, például a falak és a padló burkolatában használt anyagok, amelyek segítenek csökkenteni a térben visszhangot, vagy a hang- és vibráció-csillapító panelek, amelyekkel kényelmesebbé és kellemesebbé lehet tenni a hanghatást. Az akusztikus alkatézis területén rendelkezésre áll a technológiai tudás és a minőségi termékek, amelyek garantálják a megbízható és hatékony végeredményeket. Az oldalunkon megtalálható eszközök általában két fajtába sorolhatók: azok, amelyek csökkentik a hangok terjedésének hatásait, és azok, amelyek javítják a hangok minőségét és életérzését. Az eszközök között megtalálhatunk tehát olyan termékeket, mint hang- és vibrációcsillapító anyagok, diffúzorok, kemény falburkoló panelek, melyek segítenek csökkenteni a visszhangot és az árnyékeffektusokat, vagy az akusztikus panelek, amelyekkel javíthatjuk egy helyiség akusztikai viszonyait, és a hangok minőségét. Mindegyik termékünk magas minőségű, profi megoldásokat biztosítanak az akusztikus alkatézis területén. Az oldalunk rendkívül sokoldalú és könnyen navigálható, csak a kívánt anyagra kattintva megtalálhatja az Önnek megfelelő terméket. A kívánt termék megrendelése után, rugalmas szállítási lehetőségek állnak rendelkezésünkre. Az akusztikus alkatézis területén vagyunk az egyik legmegbízhatóbb beszállító, amelyek az Ön igényei szerint rugalmasan szolgáltatnak.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
AlzaBox 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Budapest - Pontos és gyors kiszállítás 1 390 Ft

TANGLEWOOD TWR2 D TANGLEWOOD TWR2 D

A TANGLEWOOD TWR2 D egy kiváló minőségű és stílusos hangszer a gitározás szerelmeseinek. Ez a dreadnought testforma gitár ideális választás minden játékosnak, legyen az kezdő vagy haladó szintű. A TWR2 D készítése során felhasznált fenyő fedlap és mahagóni test garantálja a hangszedők kiváló hangátvitelét és kivételes hangerejét. A gitár kényelmesen játszható, és a klasszikus fa megjelenésével igazi

A boltba
Stanwood PRO01 NT WN Stanwood PRO01 NT WN

A Stanwood PRO01 NT WN egy professzionális minőségű, speciálisan tervezett eszköz, mely ideális választás mindazok számára, akik szeretnének magas szintű hatékonyságot elérni munkájuk során. Az eszköz kiváló minőségű anyagokból készült, és rendkívül könnyű és kényelmes használni. A Stanwood PRO01 NT WN kifejezetten azoknak a szakembereknek készült, akik igénylik a precíz, pontos és gyors munkavégzést.

A boltba
Stanwood PRO03 BK Stanwood PRO03 BK

A boltba
Stanwood PRO4 NT Stanwood PRO4 NT

A boltba
VINTAGE VE660WK VINTAGE VE660WK

A boltba
Walden WAO450W Walden WAO450W

A boltba
OSCAR SCHMIDT OAN-A-U OSCAR SCHMIDT OAN-A-U

A boltba
OSCAR SCHMIDT OG2WH-AU OSCAR SCHMIDT OG2WH-AU

A boltba
BLOND Jackie BLOND Jackie

BLOND Jackie egy elegáns és stílusos hölgyeknek szánt táskakollekció, mely a kifinomult, klasszikus és mégis divatos stílust képviseli. A BLOND Jackie táska kiváló minőségű anyagokból készül, és precíz kidolgozás jellemzi. Minden BLOND Jackie termék rendkívül praktikus és funkcionális, így ideális választás mindennapi használatra vagy akár elegáns eseményekre is. A BLOND Jackie táskák különleges megjelenésükkel

A boltba
OSCARSCHMIDT OG1B-A-U OSCARSCHMIDT OG1B-A-U

A boltba
TANGLEWOOD TWR2 O LH TANGLEWOOD TWR2 O LH

A boltba
WASHBURN Heritage HD10S-OU WASHBURN Heritage HD10S-OU

A boltba
TANGLEWOOD TWJD CE TANGLEWOOD TWJD CE

A Tanglewood TWJD CE egy felső középkategóriás elektroakusztikus gitár, amely lenyűgöző hangminőséget és kiváló építési minőséget kínál az igényes zenészek számára. Ez a gitár kiváló választás a színpadon vagy a stúdióban történő előadáshoz, vagy akár a hobbizenéléshez is. Az elektroakusztikus jellegének köszönhetően lehetővé teszi a hangszigetelést és a hangosítást, hogy a hangod könnyedén átjusson

A boltba
Seagull Entourage Autumn Burst Seagull Entourage Autumn Burst

A Seagull Entourage Autumn Burst a kiváló minőségű faanyagokkal és kiváló hangzással büszkélkedő akusztikus gitár egyik legjobb példája. Az 1982-ben alapított, Kanadában gyártott Seagull márka hírnevét a prémium anyagok és a kézműves szerelés iránti szenvedély jelöli. A Seagull Entourage Autumn Burst egyedi megjelenéssel rendelkezik. A tömör mahagóni test anyaga és az elegáns, barna színű, fokozatos

A boltba
TANGLEWOOD TWBB O LH TANGLEWOOD TWBB O LH

A boltba
VINTAGE V660WK VINTAGE V660WK

A boltba
WASHBURN WCGM55K-D-U WASHBURN WCGM55K-D-U

A boltba
Brunswick BD200 Mahogany Gloss Brunswick BD200 Mahogany Gloss

A Brunswick BD200 Mahogany Gloss egy elegáns és stílusos zongora, mely kitűnő választás lehet otthoni vagy professzionális használatra egyaránt. A zongora luxus mahagóni fényes kivitelezése igazi stílusos megjelenést kölcsönöz a helyiségnek. A Brunswick BD200 nagy teljesítményű hangszórókkal és kiváló minőségű hangvezérlő rendszerrel rendelkezik, így tökéletes hangzást biztosít minden játék során.

A boltba
VINTAGE V880WK VINTAGE V880WK

A VINTAGE V880WK egy klasszikus stílusú elektromos gitár, amelynek ikonikus design-ja garantáltan lenyűgözi majd a rock and roll rajongókat. A gitár testét fenyőfából készítették, ami kiváló hangzást biztosít, míg a rózsafa fogólap sima játékélményt nyújt. Az arany színű hangszedők és a vintage stílusú híd igazi retró hangulatot kölcsönöznek ennek a hangszernek. A VINTAGE V880WK könnyen kezelhető,

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

GLADE Maxi Champagne 224 g
2 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
AUDIX ADX51
92 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ARMANI EXCHANGE CAYDE AX7119
59 390 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Tamaris Női bőr bokacipő 1-25070-41-052 39
19 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vászonkép - Golden Gate (10085S17)
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kényelmi házicipő Gerda
7 020 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Maytoni Maytoni C051CL
15 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon ALBA 3xE27/60W/230V krém
31 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
CA04
13 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon 3xE27/60W/230V
20 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 39%
Kolarz Kolarz 264.41.7
87 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben