Urban Classics Ladies Short Viscose Belt Jumpsuit blackfruity


16 758 Ft
  • Raktáron

Urban Classics100% Original GuaranteedHigh ComfortImported

Termékleírás

Az Urban Classics Ladies Short Viscose Belt Jumpsuit egy stílusos és kényelmes választás azoknak a nőknek, akik szeretnének jól kinézni minden alkalomra. A fekete és gyümölcsös zöld színű ugróruha jól illeszkedik bármilyen alakhoz és könnyen variálható különböző kiegészítőkkel.

Az ugróruhát kiváló minőségű, széles szövésű viszkózból készült, ami kellemes viseletet biztosít a forró nyári napokon is. Az övtartókkal ellátott derék rész kiemeli az alakot, és kiválóan kiemeli a női vonalakat.

Az Urban Classics Ladies Short Viscose Belt Jumpsuit egyszerű, mégis divatos megjelenést biztosít, és könnyen vihető mindennapi viseletként vagy bulizós éjszakai szett részeként.

Válaszd az Urban Classics Ladies Short Viscose Belt Jumpsuitot, és legyen elragadó megjelenésed!

Urban Classics100% Original GuaranteedHigh ComfortImported

Ruhák

Az ruhák alkatézisére szakosodott weboldalunk minden olyan információt tartalmaz, amire a vásárlóknak szükségük van ahhoz, hogy ideális öltözéket választhassanak a testalkatukhoz igazítva. Az oldalunkon a legkülönfélébb stílusokhoz és méretekhez találhatsz ruhadarabokat, és segítünk megtalálni azokat az összetevőket, amelyek a legjobban illeszkednek az életmódodhoz és a testalkatodhoz. Az Ruhák kategóriánk tartalma a következőkre terjed ki: 1. Női ruhák: Az oldalunkon számos női ruhát találsz, a strandról a munkahelyre. A különböző stílusok, mint például az A-vonalú, a vállat szabadon hagyó vagy az egyenes vonalat követő ruhák közül választhatsz. Megtalálhatod azokat a fazonokat és színeket is, amelyek a legjobban kiemelik a női idomaidat és előnyösek a testalkatodra nézve. 2. Férfi ruhák: Az oldalunkon a férfiak számára is nagy választékot kínálunk az alkat és a stílus figyelembevételével. Legyen szó bármilyen alkalomról, nyers farmerből vagy elegáns öltönyből, megtalálhatod azt az öltözéket, amely a legjobban a testalkatodnak megfelelően áll. Azonban mindig érdemes figyelembe venni az alkalom és a személyes stílusodat. 3. Gyerek ruhák: Az oldalunkon megtalálhatók azok az egyedülálló darabok, amelyek megfelelnek a legkülönfélébb korosztályok igényeinek. Az öltözékek a legjobban illeszkednek a képzelt és valódi kalandokhoz és tevékenységekhez, valamint figyelembe véve a kis gyermekek testalkatát is. Az alkatézis beállítása az egyik legfontosabb dolog, amelyet a ruhavásárlás előtt figyelembe kell venni. Az oldalunkon láthatod, hogy hogyan lehet kiválasztani a megfelelő ruhadarabokat az alakodhoz igazítva. Összeállítottunk néhány tippet a legjobb megoldásokhoz. Például a magasabb, vékonyabb férfiaknak bátran viselhetnek szűkebb darabokat, míg az „alacsony, telt” középcsoport ellensúlyozása érdekében érdemes jobban figyelni az egyszerűségre és az összhangra. Az oldalunk előnye az, hogy számos ruhadarabot kínálunk, amelyek különféle alakokhoz igazíthatók. A testalkatodtól függően választhatsz szabályos és széles, laza vagy formához igazodó öltözékeket. Az oldalunk felépítése lehetővé teszi, hogy egyszerűen megtaláld a neked megfelelő darabokat. Végül, de nem utolsósorban, az Ruhák alkatéziséhez tartozó weboldalunk esztétikus és könnyen érthető felülete felejthetetlen vásárlási élményt nyújt a látogatóinknak. A minőségi ruhadarabok kiválasztásához szakértelemre és megfelelő információkra van szükségünk, amelyekhez mi minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy segítsünk neked. Nézz be hozzánk egy olcsó bevásárlásért, és szerezz be néhány magas minőségű ruhadarabot, amelyek ideálisak lesznek az alkatodra és az ízlésedre!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Milyen anyagból készült az Urban Classics Ladies Short Viscose Belt Jumpsuit blackfruity?

A jumpsuit viszkózból készült.


Milyen színben kapható a jumpsuit?

A jumpsuit fekete és gyümölcsös mintás.


Milyen méretekből választható a jumpsuit?

A jumpsuit kapható XS-től XL méretig.


Milyen stílusban lehet viselni a jumpsuitot?

A jumpsuit alkalmas mind hétköznapi, mind elegánsabb viselésre. Kiegészítőkkel könnyen variálható a stílusa.


Hogyan tisztítható a jumpsuit?

A jumpsuit gépi mosható enyhe programmal, vagy kézzel mosható. Ajánlott hasonló színekkel együtt mosni.



Urban Classics Ladies Boxy Lace Hem Tee Dress black Urban Classics Ladies Boxy Lace Hem Tee Dress black

Urban Classics100% Original GuaranteedHigh ComfortImported

A boltba
Roxy Női ruha DYNAMITE GIRL ERJWD03696-WBK6 S Roxy Női ruha DYNAMITE GIRL ERJWD03696-WBK6 S

Az aktuális harisnya kínálatunk megtalálható itt .

A boltba
Vero Moda Női ruha VMMADI Tight Fit 10282550 Reseda XS Vero Moda Női ruha VMMADI Tight Fit 10282550 Reseda XS

Az aktuális harisnya kínálatunk megtalálható itt .

A boltba
Vero Moda Női ruha VMAVA Regular Fit 10291101 Black L Vero Moda Női ruha VMAVA Regular Fit 10291101 Black L

Az aktuális harisnya kínálatunk megtalálható itt .

A boltba
Y.A.S Női ruha YASFIGANA Regular Fit 26031730 Rose Violet L Y.A.S Női ruha YASFIGANA Regular Fit 26031730 Rose Violet L

A Y.A.S női ruha YASFIGANA egy lenyűgöző darab minden divatos nő számára. A ruha az elegancia és a stílus tökéletes kombinációját kínálja, amely tökéletes választás mindennapi viseletre vagy különleges alkalmakra is. Az ruha szabása regular fit, ami tökéletesen illeszkedik a testhez anélkül, hogy szűk lenne. Az anyag kényelmes és könnyű, így egész nap kényelmes viseletet biztosít. A szexi V-alakú

A boltba
Szellős rózsaszín ruha, fűzővel és mintával Szellős rózsaszín ruha, fűzővel és mintával

Szellős rózsaszín ruha, fűzővel és mintával, kiváló minőségű anyagból, a legújabb divatirányzatok szerint tervezve.

A boltba
Stílusos miniruha rövid ujjal, szürke színben hölgyeknek Stílusos miniruha rövid ujjal, szürke színben hölgyeknek

Női mini ruha rövid ujjal szürke színben, kiváló minőségű anyagból és a legújabb divattrendek szerint tervezve.

A boltba
Fehér színű, nyári ruha, színes mintával Fehér színű, nyári ruha, színes mintával

Minőségi anyagból készült, a legújabb divattrendek szerint megtervezett, fehér színű, mintás női nyári ruha.

A boltba
Zöld színű, rövid váll ruha Zöld színű, rövid váll ruha

Zöld színű, rövid váll ruha, kiváló minőségű anyagból, a legújabb divattrendek szerint tervezve.

A boltba
Y.A.S Női ruha YASPRISMU Regular Fit 26033225 Clear Sky S Y.A.S Női ruha YASPRISMU Regular Fit 26033225 Clear Sky S

Az aktuális harisnya kínálatunk megtalálható itt .

A boltba
Calvin Klein Női strandruha KW0KW02464-BEH L Calvin Klein Női strandruha KW0KW02464-BEH L

A Calvin Klein női strandruha minden nő gardróbja elengedhetetlen darabja nyáron! Az elegáns és stílusos design mellett kiváló minőségű anyagból készült, ami maximális kényelmet és tartósságot garantál. Az asymetrikus fazon és az ikonikus Calvin Klein logó a mellrészén igazi divatnyilatkozat, amitől te is magabiztosan fogod viselni a strandon vagy medenceparton. Válaszd ezt a trendi strandruhát, és

A boltba
Ujjatlan ruha, nyomtatott Ujjatlan ruha, nyomtatott

Ezt a színes mintás ruhát idén nyáron nem szabad kihagynod. Midi hosszúságú. Ujjatlan. V-nyakú, fodros kivágás elöl. Lejtett vállak. Békás derékrész. Kiterített szegély. Gépben mosható.

A boltba
Zsebes szoknyák Zsebes szoknyák

A szövetszoknya tökéletesen kiegészíti kedvenc pólóját és ingét. Hurokkal a derékrészen és húzózsinórral megkötővel. Cipzáras és gombos záródással. Elülső, oldalsó és hátsó zsebek. Dombornyomott hátrész. Az Öko-Tex 100-as szabvány szerint (n° CQ 1216 / 3 IFTH). Ez a védjegy olyan textíliákat jelöl, amelyeket laboratóriumi vizsgálatnak vetettek alá a káros anyagok széles körére vonatkozóan, és a termék

A boltba
Ruha fodros és fodros szegéllyel Ruha fodros és fodros szegéllyel

Könnyű és bolyhos fátyol, divatos fodrok és romantikus fodrok a ruha fő jellemzői, amelyek nem hiányozhatnak egy nő ruhatárából. Kerek nyakkivágás fodrokkal és pom-pom fonással. Húzható nyakkivágás. Széles 3/4-es ujjak elasztikus szegéllyel. Széles derékrész + redők és fodrok. Elasztikus hímzés hátul. Gépben mosható.

A boltba
Hosszú ruha csipkével és makraméval Hosszú ruha csipkével és makraméval

Divatos hosszú ruha finom csipkével, makraméval és finom áttetsző hatással! Elöl V-nyakkivágás gombokkal. Rövid makramé ujjak. Derékban hasított és fodros. Fodrok makramé csíkkal. Gépben mosható.

A boltba
Rövid rakott voile szoknya Rövid rakott voile szoknya

Nőies, légies és aranyszínű nyomtatás: a rövid rakott szoknya nyomtatással élénk megjelenést kölcsönöz minden öltözéknek. Elegáns rakás. Aranyszínű cérnával díszített, elasztikus derékpánt. Térd fölötti hossz. Kötött bélés. Gépben mosható.

A boltba
Egyszínű ruha v-nyakú nyakkivágással Egyszínű ruha v-nyakú nyakkivágással

Könnyű krepp ruha az elbűvölő megjelenésért. A kiszélesedő szabásnak köszönhetően bármilyen alakhoz passzol. Könnyű és friss krepp. Kiterjesztett vágás. V-nyakú, rövid ujjú. Mellkas harisnyanadrág. Magas derék szabású. 2 fodros szegélyénél fodros. Mosógépben mosható.

A boltba
Egyszínű pliszírozott szoknya újrahasznosított poliészterből (1), magas testalkatúaknak Egyszínű pliszírozott szoknya újrahasznosított poliészterből (1), magas testalkatúaknak

A pliszírozott voile-szoknya megbirkózik a sziluett optikai megnyúlásával. Pliszírozott voile-ból készült. Kötött bélés. Elasztikus derékrész. Volumenes szabás. A Blancheporte újrahasznosított poliésztert (1) választott, hozzájárulva ezzel a hulladék elleni küzdelemhez és a környezetet tiszteletben tartó, felelősségteljesebb fogyasztás ösztönzéséhez. Gépben mosható.

A boltba
Hosszú ruha fodros derékkal és hátul nyomtatott mintával Hosszú ruha fodros derékkal és hátul nyomtatott mintával

Elegáns és divatos, ez a hosszú mintás ruha kiemeli nőiességét. Max hossz. Könyökig érő pillangós ujjak. Öv és gombok a derekán. Hímzett derék. Kiszélesedő szegély a szegélynél. Ez a termék Lenzing™ EcoVero™ viszkózból készült. Az EcoViscose egy fenntarthatóan kezelt erdőkből származó cellulózból készült anyag. A gyártási folyamat kevesebb vizet és energiát igényel. Mosógépben mosható.

A boltba
Rövid ruha mintával és rövid pillangó ujjakkal Rövid ruha mintával és rövid pillangó ujjakkal

Elegáns, romantikus, divatos - az Isabella ruha megadja Önnek a vágyott nőiességet! Hódítson a virágmintás bájnak, a pillangó ujjaknak és a légies szabásnak, ez a ruha illik Önhöz. Szélesített szabású. Enyhén lekerekített V-nyakkivágás. Fodros vállak. Rövid pillangó ujjak. Vágás a mellrész alatt. Légies krepp. Gépben mosható.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Konyhaszekrény Malmo Permbroke D14/RU/2M 284 lava
81 514 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Matrac Medivis Limited Aloe Vera 80/200
89 314 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Konyhaszekrény Infinity K14-60-1KR/5 Crystal White
50 313 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Ágy fenyő LK104–200x200 grey
136 116 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Bose Home Smart Speaker 500 fekete
154 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Bennett & Ross BB-820 BK Blackmore Junior
40 790 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 14%
Képszett gyermekeknek csodálatos színekben
27 430 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 4%
Női cipő Zoey
15 600 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Compatibil HP CF380A black
11 080 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Eglo Eglo 43736
23 590 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Csillár zsinóron TEL 3xE27/100W/230V
27 390 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Paul Neuhaus Paul Neuhaus 819
145 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben